Zato se ruzne vise trude?

Prelepi su dosadni.
Е, са овим се не могу сложити. Најлепши људи које знам, не пишем о атрактивним према данашњим стандардима, него оним ванвременски лепим које можеш само да гледаш и не дишеш су као по правилу и феноменални људи, паметни и пријемчиви. Миљама далеко од надобудних и набеђених. И они су пример онога да се душа осликава споља.

Е, са овим се не могу сложити. Најлепши људи које знам, не пишем о атрактивним према данашњим стандардима, него оним ванвременски лепим које можеш само да гледаш и не дишеш су као по правилу и феноменални људи, паметни и пријемчиви. Миљама далеко од надобудних и набеђених. И они су пример онога да се душа осликава споља.
Napisala sam to iz ličnog iskustva.
To je nešto što mi se nametalo i pokazivalo uvek tačnim.
Naravno da ne mislimo svi isto.

To samo površni ljudi rade, koji su ograničeni i limitirani. Ne bih ja njih podvodio pod termin društvo.

molim te. kao da ne postoji prećutni opštedruštveni dogovor (u čijem održavanju učestvuju i mnoge žene)

mene baš briga, ja sam starija neatraktivna žena, pritom udata, pa ne mučim tu muku, ali svake godine gomile tek punoletnih žena spoznaju tu stvarnost

molim te. kao da ne postoji prećutni opštedruštveni dogovor (u čijem održavanju učestvuju i mnoge žene)
Vjerujem da ne postoji takav dogovor.
Mnogi dignu glas protiv takvih bez obzira na pol.
mene baš briga, ja sam starija neatraktivna žena, pritom udata, pa ne mučim tu muku, ali svake godine gomile tek punoletnih žena spoznaju tu stvarnost
I mene briga, ne mučim takvu muku ali moram odreagivati na ovakav način. Takvi su ograničeni kao balkon.

ustanovila sam da se bas ono ruzne zenske vise trude da impresionariju muski pol...
Ladno sam se smejala tome, jer kod ruznih u faci imamo kategorije, manje ruzna, vise ruzna...I to je okom svakome vidljivo, niko ne masta o konjskoj faci koja ima utrennirano telo...Ali! malo njih masta o lepoj faci, ali neproporionalnog tela...
I sta mi lepe i zgodne da cinimo, jerbo nemamo te neke fizicke nedostatke? Osudjene smo na filantropiju(eventualno mizantropiju nedoooo Bogisa i ostali bogovi) ostale socijalne, moralne, i u skladu sa tim kategorije, gde imamo ljubavi, ali takve i takvi nemaju ljubavi ka nama?!
Ljudi, muka mi od ruznih...
oces reci da vi lepe dame ne trudite se dovoljno ?

zar to nije zavisno od inspiracije?

mada ok ima toga i u suprotnm obliku tj kod muskaraca...oni nizi, se vise trude svojski , od visokih muskaraca...mali a tehnicar i te price... pa i kad je u pitanju duzina alatke... veliki ore ne haje puno a mali radi sve ostalo da nadoknadi nedostatak?

А тек елегантно попуњене рибе што се труде да буду цоол!!!

To je tačno. I raskid isto kopiraju jedan od drugog. Zato se ja nikad ne bih vratila u devojačke dane, pre udaje. Kad sanjam da tek treba da tražim za koga ću da se udam to mi je najgora noćna mora.
Muz kaze cuo sam sta govore,neka im zene ne vjeruju.

Back