Zato neki fizički zdravi mladi ljudi ne ele ići niti do trgovine?

Maeeeestro

Aktivan član
Poruka
1.508
Ja imam cimera koji je veoma lijen.

U stanu nas je trenutno četvero, njega nema već par dana, ali je fascinantna ta njegova lijenost.

On ode u kupovinu jako rijetko, moźda i manje od pet puta mjeśećno

Ćesto narućuje dostave , koje su znatno skuplje, ali i dostave izostanu ako on izgubi na online nagradnim igrama, kazinama, i slićno

On je neobićan, ne radi već par tjedana , ima manje od 27 godine, igrice igra preko śest, sedam sati dnevno.

Zaśto je toliko prelijen?

Ja imam cimera koji je veoma lijen.

U stanu nas je trenutno četvero, njega nema već par dana, ali je fascinantna ta njegova lijenost.

On ode u kupovinu jako rijetko, moźda i manje od pet puta mjeśećno

Ćesto narućuje dostave , koje su znatno skuplje, ali i dostave izostanu ako on izgubi na online nagradnim igrama, kazinama, i slićno

On je neobićan, ne radi već par tjedana , ima manje od 27 godine, igrice igra preko śest, sedam sati dnevno.

Zaśto je toliko prelijen?
Roditelji ga razmazili

Meštrume, kad si odselio?

U vezi teme, očigledno lik nije uredan( blago rečeno), izbjegavati.
Prije oko mjesec i pol sam se odselio, ali ja źivim i relativno blizu svojih, pa nekad joś i kombiniram.

Čak ponekad i zna počistiti, ali većinom baś i ne, jako je pričljiv i tako.

Cimerica mu dosta popuśta zato śto je on kao imao problema s roditeljima, śkolskim kolegama i slično.

Mestrume, ti tvoji cimeri, jeli ih znaš otprije ili si ih sad upoznao? Najviše me zanima od čega živi nezaposleni podstanar???
Taj lijeni mi je baś poznanik,ja ga znam oko tri godine, a cimericu znam godinu i pol, ali smo kak bi se reklo u dosta dobrom odnosima, i joś jedan ćlan kućanstva je poznanik kojeg znam kad i cimericu

Nezaposleni podstanar? A kazino, a i żica od frendova , obitelji....prije je radio neke poslove online ili kao zaśtitar il' tako

Taj lijeni mi je baś poznanik,ja ga znam oko tri godine, a cimericu znam godinu i pol, ali smo kak bi se reklo u dosta dobrom odnosima, i joś jedan ćlan kućanstva je poznanik kojeg znam kad i cimericu

Nezaposleni podstanar? A kazino, a i żica od frendova , obitelji....prije je radio neke poslove online ili kao zaśtitar il' tako
Znači propalitet :per:

Kakav je u komunikaciji s ljudima? Da li zna biti neugodan?

Back