Zato glasam za Srs.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

-Dimitrije-

Zainteresovan član
Poruka
347
Ja jedino glasam za radikale, zato što su jedina partija koja neće da Srpskog heroja Ratka Mladica posalju antiSrbima u haski tribunal, i ne omalovazavaju genocid nad Srbima, takodjer hoće da posalju vojnu pomoć Srbima na kosovu i preko Drine. Dosmanlije hoce da zabrane vojnu pomoć Srbima preko Drine i na kosovu. Ovo su citati dsovaca:
Dokle se genocid sprovodio nad srbima preko drine. dsovci su histericno kao i sada urlikali da se srbima preko drine ne sme se pomoći.

Micunovic:„srbi nemaju šta da traže preko drine”!

Djindjic:„Kome je u politici do postenja, neka ide u crkvu”

17. Maj 1999 Zoran Djindjic: „Jugoslavija se mora bombardovati” (Der Spiegel 20/1999: SPAN style=font-FAMILY: Verdana„>SPAN style=font-FAMILY:Verdana>http://www.spiegel.de/spiegel/0,1518,23433,00.html/SPAN/SPAN;

26. Maj 1999 Djindjic ponavlja svoj poziv na bombardovanje Jugoslavije i izjavljuje ”Ja sam najomrazenija osoba u Srbiji„ (nemacki dnevnik na ZDF).

Bojan Stanojevic:”Ne može 200.000 Srba koliko živi na kosovu, da odlucuje o sudbini ostalih osam miliona.
----------------------------------------------------------------
Puno imam prijatelja među Srpskim prognanicima. Preziru milosevica zatucanog komunistu, ali su dosmanlije čak mnogo gore.

Spisak vise od 3000 srba, od kojih su vise od polovine srpski civili koji su poklani u i oko Srebrenice. To su dosmanlije ignorisali. I onda kažu dosmanlije da coveka koji je bio u prvim redovima, coveka koji je spasao na stotine hiljada srba od sigurne smrti. Tog coveka da predamo haskom tribunalu. Gde će im dusa. A da, oni je i nemaju kad tako nešto mogu da traže.

dsovci i ostale dosmanlije su najgora vrsta fasistickih antiSrba.
 
Slati vojnu pomoc Srbima preko Drine?
Pa znas li ti sta to znaci? To znaci invazija na nezavisnu republiku. Jos i republiku koja je pod upravom Ujedinjenih Nacija! Sta mislis sta ce se desiti sa nama ako izvrsimo invaziju na Bosnu?

Drugo Srbija je podpisala da nece biti Srpskih trupa na Kosovu. Kosovo je takodje pod kontrolom UN-a. Objasni mi kako samo ti zamisljas da ce NATO sada dopustiti povratak nasih trupa, bilo ko da je na vlasti??
Jedino, i ponavljam jedino resenje je saradnja sa ti istim UN-om.

Kakve bivsi DOS ima veze sa tim sto su trupe sada na kosovu? To je podpisao Zloba, koga su tvoji radikali podrzali i odrzali na vlasti. Zar ne mislis da se deo krivice moze i radikalima pripisati?
 
UrosWasHere:
Drugo Srbija je podpisala da nece biti Srpskih trupa na Kosovu.

Jedino, i ponavljam jedino resenje je saradnja sa ti istim UN-om.

Kakve bivsi DOS ima veze sa tim sto su trupe sada na kosovu? To je podpisao Zloba, koga su tvoji radikali podrzali i odrzali na vlasti. Zar ne mislis da se deo krivice moze i radikalima pripisati?
1. Ne pricaj gluposti. Rezolucija 1244 itekako predvidja povratak nase vojske i policije(doduse u ogranicenom broju) na KiM,sto bi znacilo kakav takav suverenitet.E sad zasto se to nepostuje,pitaj Amerikance - najvece manipulante i zlotvore u poslednjih pola veka,a mozda i duze.

2. Molim te ne spominji UN kad i mala deca znaju da sve konce drze SAD i cionisti kao najmocniji lobi i skoro svi im se uvlace u bulju i ne smeju da pisnu.

3. Cisto radi istine,SRS jedina nije potpisala Kumanovski sporazum. A krivica koju spominjes je americka i nicija vise.Svo zlo koje nas je zadesilo tokom devedesetih, pa i dan danas njihovo je maslo.
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top