Zasto

Muškarci koji cene nevine, čiste, ispravne žene, koje visoko cene sebe, redovno se zaljube u neke neispravne, pa bi da ih ispravljaju? Jel to kompleks Boga?

Nešto meni ovde ne štima...
Mislim, kako žena koja ceni sebe može da bude nevina?
Da si napisala devojčica, ili devojka, <18 godina, pa da čovek razume da je nevina i ceni sebe?

I kakve su te neispravne?
Takodje, ja znam slučajeve gde su se muškarci svim silama trudili da svoje žene nateraju da ne cene sebe, na žalost puno ima takvih. Ne znam za slučaj da je neki muškarac ušao u vezu sa ženom koja ne ceni sebe, pa se onda trudio da je nauči da ona počne sebe da ceni.

Nemoj to da radiš, drž se teme
Zna se šta je poštena žena koja ceni sebe ;)

Nisam ni ja baš toliko ispravan i pošten da bih tražio prepoštenu devicu.
Ko nema manu ebem li mu nanu.
Svi smo malo ili malo više loši, nepošteni i neispravni.
Mene je ljubav tako opaučila da nisam stigao ni da vidim da li je ispravna, neispravna, da li je u garantnom roku, fale li neki delovi. U mojim godinama nema više ispravljanja. Šta je tu je. Prihvatiš tog nekog sa svim manama i vrlinama koje ima.
To ne bira pamet nego srce.

Muškarci koji cene nevine, čiste, ispravne žene, koje visoko cene sebe, redovno se zaljube u neke neispravne, pa bi da ih ispravljaju? Jel to kompleks Boga?

zabranjeno voće je najslađe

isto tako znamo da će žensko finog čestitog momka da jebbe u mozak, neće ceniti njegove vrline i na kraju da ostavi i da izabere bitangu, barabu, ološa...i na kraju najebe i možda zna da će da najebe, al nema veze

ne verujem.ima najmanje 25-26.god.

Zato sam i napisao "skoro da jeste", bila je sa njih par, ali je još niko nije odvalio tako da misli da se upiškila i da poželi da je nikad ne ispusti iz ruku i da mu istog trenutka rodi troje dece i da mu svaki dan kuva kolenicu s renom...

zabranjeno voće je najslađe

isto tako znamo da će žensko finog čestitog momka da jebbe u mozak, neće ceniti njegove vrline i na kraju da ostavi i da izabere bitangu, barabu, ološa...i na kraju najebe i možda zna da će da najebe, al nema veze

:( sad sam najebaaaooo

- - - - - - - - - -

Jeste, nevina je i ima 25 :lol:
Il je s greskom
Pozdrav za Anabelu
Nešto jeste

neprskana????

Veoma je diskutabilno to kako žene umeju da cene sebe.

ali je zanimljiv fenomen u kome muškarac hoće da se provodi sa ženama otvorenog duha
a posle hoće da se oženi domaćicom koja neće da ga zadavi knedlama za supu.

tako isto i žene rade.
kad im bude dosta akcije pošteno se potrude oko tih knedli nedeljom za ručak :lol:

Back