Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Brate sto postavljas tako teska pitanja.Trenutno nisam u stanju da ti odgovorim.Ajde... mozda sutra.šetač:..je toliko važno pitanje: Da li me voliš?
jagodica:a sto to neko sa foruma zna a ti ne znash :I
partner je l to poslovni.
pa mozhda oce bebu bre
peach:jao,meni je to tako trulo...ah,smrc,da li me volis... :? pa,valjda oseti ili ne neku naklonost posle drugog sexa? i sto da je lazes,to jos uvek ne moze da bude neka ljubav,tome treba vremena.![]()
btw,godinama sam bila u vezi i takvo pitanje nismo jedno drugom postavljali.neke stvari se podrazumevaju.osete se i vide se na delima.reci su relativne.isprazne.njima se moze i lagati.tek smo to jedno drugom rekli kad smo raskidali.zbog toga jos vise mislim da izrazi tipa "volim te" nemaju odgovarajucu tezinu. :wink:
Veoma zavisi od osobe koja ih izgovori...peach:zbog toga jos vise mislim da izrazi tipa "volim te" nemaju odgovarajucu tezinu. :wink:
jagodica:da bi znali da li da te zovu na ruchak, ako ih ne volis onda nece
jagodica:da bi znali da li da te zovu na ruchak, ako ih ne volis onda nece
šetač:jagodica:a sto to neko sa foruma zna a ti ne znash :I
partner je l to poslovni.
pa mozhda oce bebu bre
Tačnije,mislim na pitanje koje biva postavljeno izmedju dvoje koji su na drugom sastanku spavali..Šta njoj znači taj odgovor?
Šta odgovoriti i zašto je to pitanje izrečeno?
Ne mislim na one koji su u vezi.
slazem se 100%Devilishgirl:to se ne pita
Pera_Zdera:Da ta pitanja umeju da zbune coveka. Ti ako joj kazes ne - nevalja, ako joj kazes da - opet nevalja. A uzasno psihicki smaraju takva pitanja.
A devojke ih obicno postavljaju da bi ucvrstile vezu(ili sta vec) da ne bi bilo - samo smo se kresnuli, nebitna varijanta. Zeli da ti bude bitna u zivotu, al ipak samo smori sa tim.
Takođe!mis-mali:slazem se 100%Devilishgirl:to se ne pita