nojkic_problem
Buduća legenda
- Poruka
- 26.329
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije otkazana samo premeštena...
Samo se ****** tuku sa pederima...
Ne verujem da ih u Srbiji ima puno...
A da,zaboravih na Pahomija...
Nije otkazana samo premeštena...
Samo se ****** tuku sa pederima...
Ne verujem da ih u Srbiji ima puno...
A da,zaboravih na Pahomija...
j
ja sam protiv svakog nasilja,
А та хебена парада нема везе са сексом, сем ако под њим не подразумеваш и у здрав мозак.ali za mene je i nasilje gej parada, nasilje na moju slobodu i ono sto se ovde podrazumeva za uobicajeni stil sexa
И, хвала Богу што је отказано, што се мене тиче.
Само, видим да плачу због тога кретени с обе стране.
Али, ако, нека и треба да плачу.
Ма, само кад си се ти јавио да не буде баш празан пост.Ма само кад си ти рекла своје
Ма, само кад си се ти јавио да не буде баш празан пост.
А твоје су форе свеже к'о оне римске ископине испод шина у Париској.Ма трула ти фора ...
И ту је тачка. Нема никаквог али.
А та хебена парада нема везе са сексом, сем ако под њим не подразумеваш и у здрав мозак.
Зашто је отказана она парада?
Било би покоља. Не би они ударили на гејеве, већ на полицију....а то би онда било страшно- мини грађански.
Какве везе с простом логиком и доследношћу има лдп, и какве мој пост с лдп-ом?tipican ldp sablon
tako je i ceda lagao u prvom svom izlaganju u skupstini srbije, lagao i izvrtao istinu
srecom bilo je i onda postenih, da ga u toj manipulaciji `uhvate` pred ocima cele srbije
ako nesto imas lepo kazi - ja mislim...pa nastavi. postenije je i dugorocno je zdravije za psihu.
Па ни мене од тебе у ствари не чуди ништа. Куд уопште и помислих да ипак ниси тако зле воље. Није то само на политичким темама. Ћао.duso, znas kakva si, osetljiva
ne bih da te zadrzavam
ps osnovno pravilo foruma ne seckati tudje postove-e to je ldp manir , manir neobrazovanih i agresivnih koji svet mere po sebi,
da kazem da me cudi sto to ti radis ne bih bio iskren, od tebe me ne cudi nista
Ти си неуморан...а тај ко те је то слагао је очито неко у кога имаш жешће поверење....сваку информацију коју ти даје, добро размотри.Стварно катастрашно ... Мислим ... па Софија ... Како ти је онај пријатељ што врцка