U ime Boga, Milostivog, Samilosnog
Dragi komsija, procitaj sledece:
U Tevratu je zapisano: Nistavnim me bogom na ljubomoru potakose, razdrazise me nistavnilima svojim, i ja cu njih ljubomornim ucinit, pukom nistavnim, razdrazit cu ih paganskim nekim narodom.
Vise je nego ocito da se pod rijecima" paganskim nekim narodom" misli na Arape koji su prije Muhammedova saws poslanstva bili toliko ogrezli u paganstvu da su ih Jevreji nazivali neznaboscima.
U Tevratu takodjer stoji zapisano: Od Jude zezlo se kraljevsko, ni palica vladalacka od nogu njegovih udaljiti nece dok ne dodje onaj kome pripada-kome ce se narod pokoriti."
U Evandjelju se nalaze sljedeca predskazanja o dolasku Muhammeda saws:
a) " U ono vrijeme pojavi se Ivan Krstitelj, propovjedajuci u pustinji judejskoj:'Obratite se' - govorio je-'jer je blizu kraljestvo nebesko!'.Pod rijecima "jer je blizu kraljestvo nebesko", BEZ sumnje se aludira na Muhammeda saws i najavljuje njegovo poslantvo, cime ce se zavesti red i vlast po nebeskim (Bozijim) zakonima.
b) " Kraljestvo je nebesko slicno gorusici zrnu koje netko uze i posija na svojoj njivi. Ona je, svakako, najsitnije od svega sjemena, ali kad uzraste, bude vece od drugog voca."
c) "Vama je bolje da ja odem, jer ako ja ne odem, Branitelj nece doci k vama. Odem li, poslat cu ga k vama.
On ce, kad dodje, dokazati svijetu zabludu s obzirom na grijeh."
Dragi komsija...Zar i ova recenica iz Indzila-biblije, ne donosi radosnu vijesti o dolasku Muhammeda saws ? Tko bi drugi nego Muhammeda mogao biti spomenuti Branitelj? Tko bi drugi, osim njega, na svijetu mogao dokazati zabludu s obzirom na grijeh ?! Zar on nije taj koji je poslan u vrijeme dok je cio svijet bio ogrezao u neredu i porocima i dok je paganstvo kucalo na vrata, cak i sljedbenika Knjige(Jevreja i krscana) ? Tko je drugi nego Muhammed saws, poslije Isaova uzdignuca, dosao da svijet pozove Allahu, Gospodaru nebesa i Zemlje?