Zasto zone alarm blokira sistem?

urospo

Iskusan
Poruka
5.289
Sinoc sam instalirao Zone alarm 5.5.062 (nije pro-obicna verzija) i kada otvorim neku web stranicu zablokira ceo komp i onda mogu samo na dugme za restart da povratim komp...inace imam XP sp1,AV avg,Secretmaker i IE browser.Podesavanja u ZA nisam dirao, pa mi nije jasno u cemu je stvar...a kada deinstaliram ZA sve radi ok.Jel zna mozda neko u cemu je problem, mozda je neko imao isti ili slican problem?

To ti je borba izmedju explorer-a i ZA.Sa ZA neda pristup explorer-u a on pokusava da otvori web stranu pa tu dolazi do mrtve petlje.

Otvori ZA>Program Control>Nadji Windows Explorer I pod "Access" cekiraj internet a mozes i trusted(levo dugme pa na zeleno-otkaceno).

Problem resen,

Poz.

Da to sam provalio, sve programe koje sam pokrenuo ZA je ubacio u program control > programs...A jedino mi jos nije jasno posto je taj deo ZA podeljen na dva dela: access i server i u njima na trusted i internet, sta treba da stikliram ili da mi bude upitnik ili zabrana(crveno x).Sada mi stoji da je zeleno stiklirano samo:Generic host Process for win32 services, services and controller app i windows explorer u acessu(i trusted i internet) i Generic host Process for win32 u server (trusted).

Back