Zasto zene

sinnke

Buduća legenda
Poruka
34.455
Ne dozvoljavaju ekstremno zgodnim muskarcima da imaju jako ali jako retko neku sa strane?

Znaci zena izgleda super, ali on jos bolje i sad on npr. u 15 godina braka bi mozda malo sa njih par, znaci nije nista trajno. Npr u tih 15 godina da ima tri devojke, ali sa kojim skoro da ne mora nista da bude, nego samo malo koketiraju smeskaju se jedno drugome itd. E sad zasto zenama i to smeta, zasto kontrolisu takve stvari. Opet napominjem ne mora da dodje do seksa.

Ne dozvoljavaju ekstremno zgodnim muskarcima da imaju jako ali jako retko neku sa strane?

Znaci zena izgleda super, ali on jos bolje i sad on npr. u 15 godina braka bi mozda malo sa njih par, znaci nije nista trajno. Npr u tih 15 godina da ima tri devojke, ali sa kojim skoro da ne mora nista da bude, nego samo malo koketiraju smeskaju se jedno drugome itd. E sad zasto zenama i to smeta, zasto kontrolisu takve stvari. Opet napominjem ne mora da dodje do seksa.
"Opet napominjem ne mora da dodje do seksa"
Ma jok, ima da se drže za ruke i da preskaču lastiš.

Mi smo budale sto ne koristimo sve mogucnosti

Neke dozvoljavaju :)
Naravno. Uopšte nije isto kada partner ponekad se kresne sa nekom ženom tipa jednom ili par puta mesečno, a tu je za tebe sve vreme, i kad se neko stalno viđa sa nekom drugom, tipa par puta nedeljno ne mogu a da se ne dohvate. Ovaj prvi slučaj ne mora ni da se prijavi (tako bi bilo sa mnom) a ovaj drugi će svaka žena osetiti i osećaće se kao *****. Msm to onda nije neka veza, više je u vezi sa tom drugom.

Naravno. Uopšte nije isto kada partner ponekad se kresne sa nekom ženom tipa jednom ili par puta mesečno, a tu je za tebe sve vreme, i kad se neko stalno viđa sa nekom drugom, tipa par puta nedeljno ne mogu a da se ne dohvate. Ovaj prvi slučaj ne mora ni da se prijavi (tako bi bilo sa mnom) a ovaj drugi će svaka žena osetiti i osećaće se kao *****. Msm to onda nije neka veza, više je u vezi sa tom drugom.
inace je "veza" u tri lepe ...

imate vezu. partner/ka vam se kresne jednom ili tri put mesecno s drugom osobom, nista strasno?

ako se stalno kresu e onda je to njesra ...

a kakva je to veza miolicu lijepo dje je u redu da se partner krese jednom do tri put mjesecno sa nekom drugom osobom?
ne znam da okarakterišem. Sve zavisi od toga u kakvim su odnosima. Da li se osećaju usamljeno ili neko od njih, ili im je lepo zajedno.

ne znam da okarakterišem. Sve zavisi od toga u kakvim su odnosima. Da li se osećaju usamljeno ili neko od njih, ili im je lepo zajedno.
NE RAZUMEM
u vezi si recimo. tebi je ok da partner ponekad recimo jednom do tri put mesecno kresne drugu?
ali da to ne treba ni reci.

i tebi bi bilo u redu da se kresnes sa drugim tako , ako ej to ponekad a ne stalno?

ok usamljenost, onda je to sema paula. popunjava se ta praznina.
lepo im je ? sta ce im onda jos neko?

moracu da te ignore da mi ne ides na jetru ,,,

NE RAZUMEM
u vezi si recimo. tebi je ok da partner ponekad recimo jednom do tri put mesecno kresne drugu?
ali da to ne treba ni reci.

i tebi bi bilo u redu da se kresnes sa drugim tako , ako ej to ponekad a ne stalno?

ok usamljenost, onda je to sema paula. popunjava se ta praznina.
lepo im je ? sta ce im onda jos neko?

moracu da te ignore da mi ne ides na jetru ,,,
Pa ako dođeš na forum treba da budeš spreman da pročitaš i šta ti se ne dopada.

Nigde nisam napisala da je to poželjno. već sam uporedila dve situacije. Meni je važno da se volimo. Međutim, kada muškarac započne novi šemu, avanturu sa nekom, onda ukoliko ima strasti viđaće de više puta nedeljno. Mene bi to zabolelo, to je strast i nešto što nemamo.

I ja mislim da ako mi je lepo da mi ne treba niko drugi. Zapravo , čak i ako je šema, ja i nemam drugog kad mi je lepo. Tako da me pogrešno interpretiraš.

Pa ako dođeš na forum treba da budeš spreman da pročitaš i šta ti se ne dopada.

Nigde nisam napisala da je to poželjno. već sam uporedila dve situacije. Meni je važno da se volimo. Međutim, kada muškarac započne novi šemu, avanturu sa nekom, onda ukoliko ima strasti viđaće de više puta nedeljno. Mene bi to zavolelo, to je strast i nešto što nemamo.

I ja mislim da ako mi je lepo da mi ne treba niko drugi. Zapravo , čak i ako je šema, ja i nemam drugog kad mi je lepo. Tako da me pogrešno interpretiraš.
tako reci!

sad jedno pitanjce van teme posle brisi

sto si stanovista da ni jedna ljubav nije trajna?

Kao da je i partnerima realno potrebna ta dozvola. Odeš, je*avas da partner ne zna i mirna kuća.
pa to bi bilo super kada bi sex bila površna stvar. Ali uvek uključuje i više od toga. Ukoliko ne uključuje, ima ljudi koji imaju obične šeme sat vremena bez ikakvog približavanja, to je drugo. Ali to retko ko tako može. Obično uz sex ide I neka priča, strast, avantura, ushićenje i sl.

Ako ti žena to dozvoli znači da je ne zanimaš ni zeru - muko moja pređi na drugoga, mada postoji i druga opcija a to je da želi ona sama da se baci u promet ali tu će opet muškarac da ostane kratkih rukava jer kako znamo dame biraju pa će tako i žena koja starta 10 muškaraca imati prolaz kod njih 8 a muškarčevi izgledi su negdje od 10 eventualno 1. Osim kad su svingerske akcije u pitanju ali opet žena ti je tu adut za sex.

mada postoji i druga opcija a to je da želi ona sama da se baci u promet ali tu će opet muškarac da ostane kratkih rukava jer kako znamo dame biraju pa će tako i žena koja starta 10 muškaraca imati prolaz kod njih 8 a muškarčevi izgledi su negdje od 10 eventualno 1.
Pa da. Kada to želim, u istom danu mogu da organizujem sex. I to nekog obdarenog i zgodnog sa lovom da iznajmi blizu mog stana stan na dan, da dođem pešice. Samo javi vreme i adresu.

Back