zasto zene...

• Začetnik teme Začetnik teme Navar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
meni pocelo dosta ..previse da bode oci i para usi velika razlika cesto potpuna oprecnost izmedju onoga sto zene pricaju i onoga sto zene rade..
recice sad da to isto i muskraci rade..al to nije odgovor na pitanje..nije nikakav odgovor zapravo:think:

A sta ti zelis da cujes? Ako ce ti to reci 99% zena, dosta si ti rekao..pitanje je jako opsirno, nekome sam bila otrov, a nekome med..znaci, niko nije komplet dobar ili zao..Prvo mi to nije jasno, da li si mislio na to da zene vole da ih neko gazi, tuce, ponizava..ili ono sto sam ja sad rekla..za nekog ce moj bivsi biti divan, jer su kompatibilni :), za mene je bio kreten..ali ga to ne cini losim covekom.

Mislim da lose momke ne vole zene, vec devojke i to one ili prilicno mlade i prilicno nezrele.
Zena, u stvari vecina zena, ipak zeli, voli, trazi i treba nesto vise od "loseg" momka. Los momak nije tesko biti. Dovoljno je nemati pameti ni stida, a biti dobar zahteva i trud i strpljenje i inteligenciju i razumevanje i mnogo sta drugo sto zivot cini lepsim.

a sta je u opste dobar ili los momak? :eek: kad je vecina muskaraca jednostavno obicno (prosecno) bas ko i vecina zena. mnogo se lepite za ekstreme,a ni pet posto nas ne spada u njih,bilo oni pozitivni ili negativni.

narocito ako dodam da masa zena samo prica da voli dobre momke al odlazi u krevet sa onim losima..( a posle i jedne i druge ..boli glava i tusta i tama raznih posledica iz toga proizilazi ..socioloskih kulturoloskih da samo zapocnem posledicni niz)

Zato sto su zene prilicno iracionalne u tim stvarima.

Zato sto ih privlace frajeri..zenskarosi..alfa-muzjaci ili kako ih vec sve zovu. A, svaka se potajno nada da ce njene cari biti dovoljne da ga smire..sputaju..da ona bude ta koja ce ga promeniti, zavrteti mu mozak i na kome ce njena zenska carolija da deluje.

Nazalost...to se ne desava. Zene to cesto nauce na tezi nacin.Samo su deca naivnija od zena.

A, za to vreme neki dobrica sedi u tvojoj blizini i ceka kao verno kuce da mu das malo paznje i ljubavi, ali..nije ti interesantan. Potpuno iracionalno...ali tako je..

..mrze dobre momke a vole lose momke?:think:

Nije tačno da žene mrze dobre momke, vole one i njih... Ali kao drugove!
A takodje žene ne vole loše momke, štaviše mrze ih iz više razloga:
1) zato što ih loši momci uvek iskoriste (istorbaju), a onda zaborave, a one bi tako rado želele još koje dobro torbanje...
2) Zato što svaka žena sanja da lošeg tigra pretvori u mirno mačence i tako dokaže sopstvenu neodoljivost i kvalitet. Neke od njih i uspeju u tome i onda shvate koliko su se zaebale kad umesto mirnog mačenceta dobiju zadriglog mačora koji neobrijan i smrdljiv, prdeći i podrigujući baza po kući tražeći šta ima da se jede.

..mrze dobre momke a vole lose momke?:think:

Zato sto nisu bas bistre
Mislim da lose momke ne vole zene, vec devojke i to one ili prilicno mlade i prilicno nezrele.
Zena, u stvari vecina zena, ipak zeli, voli, trazi i treba nesto vise od "loseg" momka. Los momak nije tesko biti. Dovoljno je nemati pameti ni stida, a biti dobar zahteva i trud i strpljenje i inteligenciju i razumevanje i mnogo sta drugo sto zivot cini lepsim.

U pravu si al mnoge zene nemaju pameti pre nego im se par puta desi peh i posto im ode voz..onda je malo kasno kad su polovna roba

Poslednja izmena:

Back