sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.449
misle o nama muskima da smo manje vredna bica?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
И још увек је "будућа легенда".Godinama si na ovom forumu i još uvek ništa nisi naučio…..
Jeste uvek sam bio maksimalno izlegendaren.И још увек је "будућа легенда".
Ma jesam, samo se cudim da one nista ne uce.Godinama si na ovom forumu i još uvek ništa nisi naučio…..
auuu jel si najavio u hitnoj da su mogući povređeni muški članovi forumamisle o nama muskima da smo manje vredna bica?
Sad cu da najavimauuu jel si najavio u hitnoj da su mogući povređeni muški članovi foruma
Reci ce ti nedovoljno cenis sebe pa samim tim te ni ja ne mogu ceniti klasika cuo sto putasada samo napipavaju situaciju, i smišljaju odgovore
žena kada ćuti je naj opasnija , ne sviđa mi se ovo njihovo ćutanje
jao si ga nama kada nagrnu
ne znam za vas...ali ko manje radi, jeste manje vrijedanmisle o nama muskima da smo manje vredna bica?
Mani me te price o rad na sebine znam za vas...ali ko manje radi, jeste manje vrijedan
A nije tacnomisle o nama muskima da smo manje vredna bica?
ježim se i ja na to.Mani me te price o rad na sebi
Zatroavaju me sve cure tim motivacionim smaranjima
Ni ne otvaram
Manje vrijedan = manje radanmisle o nama muskima da smo manje vredna bica?
Ja to ne mislim.misle o nama muskima da smo manje vredna bica?
pa net je pun toga.Jbga, mrznja prema muskarcima, pogotovu na internetu. Mrznja prema muskoj seksualnosti- kao nesto nepozeljno, lose, nasilno, toksicno osim ako je u svrhu. Gud lak felaz.misle o nama muskima da smo manje vredna bica?
desi sinke lavemisle o nama muskima da smo manje vredna bica?
Samo dok ih ne ispunimomisle o nama muskima da smo manje vredna bica