Zasto zene zvocaju zbog igranja igrica

Evo jedan videozapis samo za tebe, pogledaj do kraja, odradio sam Mongole na groblju baš kao Kratos.
Inače taj skin nikada ne koristim, grčki bogovi i feudalni Japan mi ne idu nešto zajedno.

Pokusacu ovo ponovo,bilo mi je pretesko i odustao sam samo ja igram prvo na najlakse i ponovim kasnije na normalno, u koroni sam ja kupio PS i poceo sa igricama

Pokusacu ovo ponovo,bilo mi je pretesko i odustao sam samo ja igram prvo na najlakse i ponovim kasnije na normalno, u koroni sam ja kupio PS i poceo sa igricama
Moj savijet ti je da odmah kreneš s težinom "Lethal", pa onda uvijek iz silnih ponavljanja naučiš.
Osim naravno, ako ne voliš samurajske priče, onda stavi na easy.

Ne radimo sve to i dokle te generalizacije?? P.S. nek neko objasni mom mužu zašto nisam spremila ručak, jer sam morala da pređem sledeći nivo :mrgreen:
To se meni dešavalo dok smo bili mladi bračni par.
Sa pravom je "zvocao" jer sam satima i satima pokušavala da pređem nivo.
Igrice nisu za svakoga.
Tačnije, nisu za budale koje se na njih primaju, a ja sam nekada bila budala.

Posebno su igrice loša pojava u braku.
Znam tri bračna para koja su se razvela zbog igrica.
U slučaju jednog para, muškarac je insistirao na razvodu jer "ona previše zahteva od njega".
Sad živi sam.
Vikendom viđa sina.
I to mu teško pada jer bio hteo da se igra sa mašinom i sa drugim gejmerima sa kojima deli igricu, a ne sa detetom.
Bolest, teška bolest.

To se meni dešavalo dok smo bili mladi bračni par.
Sa pravom je "zvocao" jer sam satima i satima pokušavala da pređem nivo.
Igrice nisu za svakoga.
Tačnije, nisu za budale koje se na njih primaju, a ja sam nekada bila budala.

Posebno su igrice loša pojava u braku.
Znam tri bračna para koja su se razvela zbog igrica.
U slučaju jednog para, muškarac je insistirao na razvodu jer "ona previše zahteva od njega".
Sad živi sam.
Vikendom viđa sina.
I to mu teško pada jer bio hteo da se igra sa mašinom i sa drugim gejmerima sa kojima deli igricu, a ne sa detetom.
Bolest, teška bolest.
Imala sam te faze, Krash po celu noć :( uspavam decu i muža pa udri :mrgreen: u pravu si, jeste bolest.Mada sam takva i sa čitanjem knjiga, ako me neka zainteresuje, zaboravim gde sam :mrgreen:

Zasto zvocanje i smisljanje uvijek nekih fazona da radimo stvari zajedno da ne mozes da igras igrice???
zato što se osećaju zapostavljeno...a kad ženu zapostaviš oće da otrči kod komšije, kuma i sl...
i tako se ti igraš na kompu, a on se igra s tvojom ženom
i jednom kad saznaš (ako uopšte ikada saznaš) biće ti kriv đavo

Back