salko dinamitas
Poznat
- Poruka
- 9.573
Zasto zvocanje i smisljanje uvijek nekih fazona da radimo stvari zajedno da ne mozes da igras igrice???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zanci ja naletio na vjesticu ?Nisu sve takve, a ovakve su za izbegavanje.

Da ti mama pravi rucak je za djecu i klince ,igrice su zabava kao i sve ostale.Igrice su za decu i klince a ne za ozbiljne ljude.
Онда нека нико не гледа ТВ, не буде на интернету, не иде на летовања, не купује украсе, нека нико ништа не прославља, то је бесмислено и не служи основном преживљавању, нисмо деца да се забављамо. Нисмо ни тинејџери да бисмо пушили цигаре.Igrice su za decu i klince a ne za ozbiljne ljude.

Ja са мојом играм заједно.Zasto zvocanje i smisljanje uvijek nekih fazona da radimo stvari zajedno da ne mozes da igras igrice???
Због?Igrice su za decu i klince a ne za ozbiljne ljude.
Zato što odrastao čovek ima pametnija posla od igranja igrica.

А одрасла жена има паметнија посла од гледања серија и читања шунд књига. Па опет све то радите.Zato što odrastao čovek ima pametnija posla od igranja igrica.
Nevezano za temu, ali ako ti je toliko stalo da nađeš neku žensku osobu a ne ide ti što ne vidiš preko agencija da nađeš neku Albanku ili Ruskinju? Imaš posredničke agencije koje spajaju Ruskinje sa Srbima.Паметније је пушити цигаре и гледати Задругу.
Он навија за свој омиљени фудбалски клуб и чуди се како постоје људи који то не радеПаметније је пушити цигаре и гледати Задругу.

Ja žensko nisam.А одрасла жена има паметнија посла од гледања серија и читања шунд књига. Па опет све то радите.
Немам пара за то.Nevezano za temu, ali ako ti je toliko stalo da nađeš neku žensku osobu a ne ide ti što ne vidiš preko agencija da nađeš neku Albanku ili Ruskinju? Imaš posredničke agencije koje spajaju Ruskinje sa Srbima.
Pa te agencije što spajaju sa Ruskinjama nisu mislim skupe, par stotina evra možda. Ti ne kupuješ mladu kao u slučaju Albanki nego plaćaš samo uslugu agenciji.Немам пара за то.

Какве сам среће не бих се спојио. Хвала.Pa te agencije što spajaju sa Ruskinjama nisu mislim skupe, par stotina evra možda. Ti ne kupuješ mladu kao u slučaju Albanki nego plaćaš samo uslugu agenciji.
Zato što odrastao čovek ima pametnija posla od igranja igrica