zašto žene vole dinu merlina?

Pravo da vam kažem, jes malo offtopic, al tiče se ove naše estrade. Gleda cimer TV (za razliku od mene), a posebno obožava da gleda one "explozive", "excluzive" i druge emisije koje se tiču naših pop zvezda i zvezdica, te i ja pomalo dođem obavešten o svemu tome, iako mi zaboravljnje tog materajala ide gotovo perfektno.

elem, pre neki dan slušam nekog paćenika, 'ebemliga koji je, nisam upamtio, ali se siroma kako ga obožavateljke naprosto iscepaju kad god izađe u grad, mora jadan da menja odelo. Sad mene živo zanima, a gde je ta naša pop scena, gde su te obožavateljke, jer ja ne vidim ni jedno ni drugo. Možda imam pogrešan utisak, al meni to sve izgleda ko da se vrti na pinku onako u prazno, a da to niko pametan, nit' gleda nit' ga interesuje baš mnogo. Aj sa grandom je druga priča, oni bar imaju ciljnu grupu i poveće tržište potencijalnih gledalaca.

opet, neki drugi like je udario u patetiku zbog kose, kako je počeo da ćelavi, i bio mnogo nesrećan, i pao mu libido, dok nije uprco 10k evrića na transplataciju kose. Sad, kaže baš mu je super, jer muško bez kose, kako je izjavio "kao lav bez grive". Eto i ja siroma ćelavim, pa se ne osećam nimalo loše zarad te činjenice.
 

Back
Top