hemoroid
Zainteresovan član
- Poruka
- 425
Možda ne izgleda tako ali to je istina
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hemoroid:Možda ne izgleda tako ali to je istina
hahahah dvojec brez krmarjaveKsla:e pa ne mogu
svi biti
gentlemani
ko ti
ajd da ne kukas...hemoroid:Možda ću i da zatorim ovu temu, ustvari ovde se sve svodi na uzajamno prepucavanje. Retko ko da se i pidržava teme.
Užas devojčice, dali ti je neko srezao krikcaxpajamacax:a ti si neki načitan?
qq ljudi, stavrno.jel ' neko odgovorio na temu?
pa posle kukamo kako nam zaključavaju teme
dakle, jel obaramo mi ruku za pivo?
sad ako se meni obracas ondak da ti kazem da je bilo razdoblje kad je statistika pokazivala da zene vise piju od muskaraca ali krijuci se (otprilike 20 godina unazad)... u ovom trenutku je stanje cca 50:50 na sta je verovatno uticao i faktor da zene i alkohol na javnom mestu uopste vise nisu tabu...hemoroid:Ma to je zato što su civilizovani pa priznaju, zamisli kako je u ostalim državama na balkanu a da ne pominjem Rusiju
Brando, isključi se ne kaljaj ime.marlon:Eto sad si pokazao lice svog nicka. Ajd cibe bre.
Naravno, ali zato je to sada i vidljivije.Nekada se o tome samo pričalo. Ipakpodržavam cugu iz flaše ma o kome se radilo, to je kao kada bi rekla " JAKO JE RUŽNO DA VIDM MUŠKARCA KAKO JEDE PIZZ-U RUKAMA"blondi:sad ako se meni obracas ondak da ti kazem da je bilo razdoblje kad je statistika pokazivala da zene vise piju od muskaraca ali krijuci se (otprilike 20 godina unazad)... u ovom trenutku je stanje cca 50:50 na sta je verovatno uticao i faktor da zene i alkohol na javnom mestu uopste vise nisu tabu...
mada meni je jos uvek veoma ruzno kad vidim zenu koja cuga pivo iz flase...