- Poruka
- 47.961
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
ti beše sa filozofije ?..evo, samo kafu da popijem..![]()
ti beše se filozofije ?
ma ne...ali s obzirom kakvi su tamo kriterijumi,..što, šta fali nama Vilozofima?
Jel to neki hendikep?![]()
Па боли је оно што нема, дакле- не тангира је.U čemu je fora ?
Кажемо- боли ме штикла!Није тачно. Културне кажу "боли ме ћоше".
Па то некако више асоцира на мушко споловило. Ћоше више одговара.Кажемо- боли ме штикла!![]()
igraj Razo (Razija Mujanovic <3) boli te ku.acБио је један непотврђен виц из времена распада СФРЈ.Била је једна врло висока кошаркашица, којој противничке кошаркацице ништа нису могле, и оне су из пакости пронеле гласину да је она мушко.Она се пожалила свом тренеру на то, а он је јој је рекао "Шта те брига, боли те к...ц.
Kažem zabole me patka, nikad kuwac jer ga nemam ali nemam ni patku![]()
idi bre na Olitiku smaraj ljude.
ako cemo, vise lici na pacji kljun nego na kuwacKažem zabole me patka, nikad kuwac jer ga nemam ali nemam ni patku![]()
У простаклуку, комбинованом са тупавошћу.U čemu je fora ?
Bas tako.zato sto su nevaspitane
Онда су то марсовке.ne kazu zene, vec lujke adolescentkinje i malko starije lujke
ma dziberke zeljne ljubavi..sto vise psuje vise je emotivnija... stara istina.Онда су то марсовке.
Ja sam jednom pitao šta ti to znači kad mi neka lujka pokazala srednji prst, rekoh objasni, stvarno me zanimaU čemu je fora ?