Zašto žene toliko vole cipele?

m? :lol:

Jesu li za žene cipele, nešto što je za muškarca automobil? Ali, najčudnije je to što muškarci većinom i ne obraćaju mnogo pažnje na cipele kod žena....

Pa da...i nema potrebe da razumete :lol: Kao sto ja nemam nameru da pokusam da razumem zasto muskarci vole fudbal :D

A za boldovano...pa ne bih rekla...zavisi u kojoj situaciji. Zene se obicno sredjuju vise zbog drugih zena nego zbog muskaraca....ali sa druge strane...
imam ja cipele za sve...khm...prilike...i zaista su primeecene kod odredjenih muskarca :zper:

Pa da...i nema potrebe da razumete :lol: Kao sto ja nemam nameru da pokusam da razumem zasto muskarci vole fudbal :D

A za boldovano...pa ne bih rekla...zavisi u kojoj situaciji. Zene se obicno sredjuju vise zbog drugih zena nego zbog muskaraca....ali sa druge strane...
imam ja cipele za sve...khm...prilike...i zaista su primeecene kod odredjenih muskarca :zper:

što se reklamiraš, znaš da krstarica to naplaćuje? :lol:

Kad ti kazu da imas dobre cipele , to ti je isto kao da ti kazu da si ruzna !:rotf:

a ti si ih se nagledao, pa znaš? :lol:

Ne, naslušao se priča, od forumskih "kitonja", ali i od nekih žena koje su ih se nagledale na svom poslu propovdedi od vrata do vrata; vele da su ih sve isprđele. Ovako:
farting_smiley.gif
.

Back