skriboman
Iskusan
- Poruka
- 6.285
Jos u skoli krene tako agresivci osvajaju na halabuku a posle to predje u pohlepu koja postane glavni kvalitet muskarca sto mu obezbedjuje beneficije na koje zene padajupo cijoj statistici?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jos u skoli krene tako agresivci osvajaju na halabuku a posle to predje u pohlepu koja postane glavni kvalitet muskarca sto mu obezbedjuje beneficije na koje zene padajupo cijoj statistici?
AhahahahahahahahaAjde nek neki mod promeni red reči u rečenici. Ne zašto ređe žene žele više partnera, nego zašto žene ređe žele više partnera
Sve vreme razmišljam o gustini, ređe žene i gušće žene.
@Urwald
Ahahahahahahahaha
Brži mi bio tu jezik od pameti
Ispravite slobodno, meni ide u prilog da mi ne stoji nepismen naslov
Da.Nagonski je i prirodno.
Već se neki osvrnuli na isto?
Muškarci su tu da oplode, čak i više žena - istovremeno, ako su u mogućnosti;
A žena je ta koja pauzira i vaga -čije potomstvo nosi. Jaje bira?
Neke paralele i floskule o jednakosti i izjednačavanju početne pozicije samim tim padaju u vodu?
Iako se to, naročito danas, potencira?
Da.
Ako žena želi Djecu, onda je tako.
Ali ako se žena izjednači sa muškarcima u smislu poimanja odnosa kao zadovoljstva, onda može da ima i više partnera.
Zavisi najviše od životnih vrijednosti.
Ali smatram da ne treba da se osuđuju žene, ako se ne osuđuju i muškarci za to isto ponašanje.
Želja za djecom je opet individualna životna vrijednost.
Ne svodi se žena samo na to da bude majka. To je ptrijahalna ideja: brige, njeguje, rađa itd.
Ja ne osuđujem žene koje žele da imaju veći broj partnera. Mislim da ih i muškarci, generalno, osuđuju čak i manje od moralnih žena, hm?Da.
Ako žena želi Djecu, onda je tako.
Ali ako se žena izjednači sa muškarcima u smislu poimanja odnosa kao zadovoljstva, onda može da ima i više partnera.
Zavisi najviše od životnih vrijednosti.
Ali smatram da ne treba da se osuđuju žene, ako se ne osuđuju i muškarci za to isto ponašanje.
Želja za djecom je opet individualna životna vrijednost.
Ne svodi se žena samo na to da bude majka. To je ptrijahalna ideja: brige, njeguje, rađa itd.
Zene se ne hvale tu je cela matematika inace isto sve rade oduvekMentalitet ovih prostora je takav da se žena koja uživa u sexu,menja partnere i živi svoj život naziva ninfomanka a muškarac za isto to dobije titulu plej boja.
Posle se čudimo što su žene stidljivije,diskretnije,plašljivije kada je sex u pitanju.
Zele i imaju samo se ne hvale time.Muškadija želi više žena, seksualno.
Ali zašto žene ne žele tako?
Da li je to stoga što bi bile osuđene i etiketirane? Ili jer se žena više ulaže, pa je sigurnije imati jednog partnera?
Hej, pa to je istina.Jos u skoli krene tako agresivci osvajaju na halabuku a posle to predje u pohlepu koja postane glavni kvalitet muskarca sto mu obezbedjuje beneficije na koje zene padaju
Ko pre devojci manje se duži sa vršnjakom u ruci.Hej, pa to je istina.
Na brzinu, na prepad.
Ajde nek neki mod promeni red reči u rečenici. Ne zašto ređe žene žele više partnera, nego zašto žene ređe žele više partnera
Sve vreme razmišljam o gustini, ređe žene i gušće žene.
@Urwald