Zašto žene ređe žele više partnera?

Zašto žene žele jednog, a ne više njih?

• Osuda da je drolja/*****/fuksa (bezbroj sinonima ukazuje)

glasova: 5 41,7%
  • Nema toliko privlačnih muškaraca

glasova: 3 25,0%
  • Potreba za emotivnom vezanošću

glasova: 6 50,0%

• Ukupno glasova
    12
Muškadija želi više žena, seksualno.
Ali zašto žene ne žele tako?
Da li je to stoga što bi bile osuđene i etiketirane? Ili jer se žena više ulaže, pa je sigurnije imati jednog partnera?
Nije stvar u tome da muškadija želi više žena, već u tome da je muškima milijun puta teže nešto ubosti, nego li je ženama lakše primiti.
Iz nekog meni nerazumljivog razloga, žene se premišljaju koliko kita u sebe primiti...

...

Nebitno, imam neke teorije u glavi zašto je to tako, ali ukratko, Konfucije je sve rekao, nasrao je tonu filozofije, a ne možeš ga uhvatiti ni za kur*ac ni za rep.
Uvijek postoji onaj - ALI...

Žele, nego se plaše

Nije tako.
Zaista nije. ako postoji jedan sa kojim je dobro, svaki drugi je višak... Jedino ako taj stalni poartner i nije nešto dobar, ali s onda zaljubi u tog drugog.

Jedino ako ni jedan posebno ne valja, pa se ide tako redom.
Ako jedan iskoči, drugi su totalni višak. Mi nemamo tu želju za raznovrsnošću ako nam je dobro sa nekim. Opet, kažem, većina.

Nije tako.
Zaista nije. ako postoji jedan sa kojim je dobro, svaki drugi je višak... Jedino ako taj stalni poartner i nije nešto dobar, ali s onda zaljubi u tog drugog.

Jedino ako ni jedan posebno ne valja, pa se ide tako redom.
Ako jedan iskoči, drugi su totalni višak. Mi nemamo tu želju za raznovrsnošću ako nam je dobro sa nekim. Opet, kažem, većina.
...eto,
kad bih sada
otvoreno pisao
opet bih ,- nagraisao...

Ne znam za zene, ima tu svega i svacega. Mogu da budem emotivan, i pozeljno je (ne ukljucujucui obaveze, ne znam ni sta to znaci i odakle ideja da seks i nekakve obaveze idu zajedno) ali ne volim da zavisim od jedne osobe ni emotivno ni seksualno. Pogotovu seksualno. I najcesce tu postane umrseno i odvratno. Neka hvala - fuj.

Muškadija želi više žena, seksualno.
Ali zašto žene ne žele tako?
Da li je to stoga što bi bile osuđene i etiketirane? Ili jer se žena više ulaže, pa je sigurnije imati jednog partnera?
Realno nemam pojma videh ovde par dobrih i par duhovitih odgovora. Sve to sa seks šemama deluje super samo kratkoročno i ženama i muškarcima samo na kraći rok valjda.

Kakve su to ređe žene?

1000051356.jpg

Back