- Poruka
- 629
Odakle znamSta ce njoj moj televizor?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odakle znamSta ce njoj moj televizor?
Mene iskreno zabole,sta muškarci misle ja gledam sebi da udovoljim i ciao,muško svakako gledam više kao seksualnu igračku.Ako me pitaš što,ne znam ali tako je u zadnjih par godina.
U tom trenutku misliš o jastučnici![]()

pa ja volim da je uvek sve cisto,zato mislim unapred!U tom trenutku misliš o jastučnici![]()
Ja ne mogu da svrsimNema dobrog orgazma bez jakih hormona. Jaki hormoni vode ka tome da nije samo igračka. Ali dobro, možda sam ja specifična.
U svakom slučaju imala sam jednu šemu pre par godina sa kojim je baš hemija bila jaka. Tj prvi pu se videli, seksli, ja odmah svršila, bili smo jako uzbuđeni sve extra. Međutim, on mi se kao osoba osim što je lep i zgodan nije baš dopadao. Nego sam ja mislila tako da se poigram. Dolazila sam par meseci kod njega na 4-5 dana, i svaki sledeći put je bilo sve gore.. sve više smo videli da smo prazni, ona prva seksulna energija je nestajala, on j bio smoren, ja sam postajala smorena. A zašto njega navodim, jer je to bila baš osoba za koju mi je bilo svejedno s kim je. Kadgod sam odlazila autom od njega mislila sam sad ako dođe nek druga kod njega mene zabole, to je stvarno tako bilo. I kad god je tako bilo nije potrajalo duže. Mora neko barem malo da se zaljubi da bi potrajalo.
A, sa druge strame, ako stalno menjaš otupiš od emocija. Nemaš ih više. Zato i muškarci koji puno menjaju postaju prazni.
zamisljam kako mlatim po paucini usputBolje to nego da misli o krecenju i paucini u coskovima kad je na ledjima![]()

zamisljam kako mlatim po paucini usput![]()

Očijuka televozor dok briše prašinu sa njegaObicena kao francuska sobarica![]()
...lijep, zgodan i plus, odmah si svršila...kad ti se , nasuprot navedenom, nije baš dopaoNema dobrog orgazma bez jakih hormona. Jaki hormoni vode ka tome da nije samo igračka. Ali dobro, možda sam ja specifična.
U svakom slučaju imala sam jednu šemu pre par godina sa kojim je baš hemija bila jaka. Tj prvi pu se videli, seksli, ja odmah svršila, bili smo jako uzbuđeni sve extra. Međutim, on mi se kao osoba osim što je lep i zgodan nije baš dopadao. Nego sam ja mislila tako da se poigram. Dolazila sam par meseci kod njega na 4-5 dana, i svaki sledeći put je bilo sve gore.. sve više smo videli da smo prazni, ona prva seksulna energija je nestajala, on j bio smoren, ja sam postajala smorena. A zašto njega navodim, jer je to bila baš osoba za koju mi je bilo svejedno s kim je. Kadgod sam odlazila autom od njega mislila sam sad ako dođe nek druga kod njega mene zabole, to je stvarno tako bilo. I kad god je tako bilo nije potrajalo duže. Mora neko barem malo da se zaljubi da bi potrajalo.
A, sa druge strame, ako stalno menjaš otupiš od emocija. Nemaš ih više. Zato i muškarci koji puno menjaju postaju prazni.
Ja ne mogu da svrsimbar ne tako kao ti jako retko j dugo mi treba
Nije do tebe,rekoh ti,nadji pravog da ti dotakne živac.Ja ne mogu da svrsimbar ne tako kao ti jako retko j dugo mi treba
guščje, mravljeGušće? Maljavije?
Svakako u poslednje vreme nesto nemam volje bilo koga da imam....Bojim se,kako sam krenula sa probirljivoscu i neckanjem ostacu sama.Pa draga moja ako su ti samo igračka onda i ne možeš jako da svršiš ! Ako nema tog osećaja da želiš da mu se daš, da budeš njegova. Može čista mehanika, to se nauči, ali to nije to. Potraje neko vreme i gotovo.
Ne brini, to je sve iz glave nije iz tela.
...lijep, zgodan i plus, odmah si svršila...kad ti se , nasuprot navedenom, nije baš dopao
zašto si sj...la sve tako dobro u početku
nego si morala da svedeš na poigravanje
ali dobro akcentuješ da se mora zaljubljenost postići i ,
opet te moram podržati jer
ne zato što si Paula
nego zrelo postavljaš sve iako i ti hazardiraš...
Muškadija želi više žena, seksualno.
Ali zašto žene ne žele tako?
Da li je to stoga što bi bile osuđene i etiketirane? Ili jer se žena više ulaže, pa je sigurnije imati jednog partnera?
...glava izmaštaPa draga moja ako su ti samo igračka onda i ne možeš jako da svršiš ! Ako nema tog osećaja da želiš da mu se daš, da budeš njegova. Može čista mehanika, to se nauči, ali to nije to. Potraje neko vreme i gotovo.
Ne brini, to je sve iz glave nije iz tela.
Budi moj savetnikPa zgodan, privlačan... tetoviran kako ja volim, nosi tu neku magiju bad boya... inače je bio poznati fudbaler, žena se razvela od njega što je bio ženskaroš, pa je posle malko i propao.. nije više bio ambiciozan, ništa. Nije materijal ni za šta ozbiljno, eto to. Ali je bio dobar ljubvnik, umešan sa ženama, vrlo obdaren. No, kažem, kad je on video da se ja ne zaljubljujem, ni on nije, porazgovaramo malo i gotovo.. prvo sam ostajala 3 sata, pa 2, pa manje, poslednji put pola sata i to je to.
Ne nužno, mislim da je to više neki mejstrim-društveni narativ koji se plasira kod nas.Muškadija želi više žena, seksualno.
Takođe (patrijarhalni) društveni narativ - ženi je mesto kod kuće, da voli i poštuje samo svog muža/partnera.Ali zašto žene ne žele tako?
Delimično jeste zbog straha od osude, mada zapravo je nešto teža situacijama ženama no muškarcima ako se kreću van okvira brak, porodica, deca.Da li je to stoga što bi bile osuđene i etiketirane? Ili jer se žena više ulaže, pa je sigurnije imati jednog partnera?
Ko to nije žena?Ovde pola onih koje se predstavljaju kao žene - nisu žene.
Paula sigurno jeste.![]()
Šta se ulizujesOvde pola onih koje se predstavljaju kao žene - nisu žene.
Paula sigurno jeste.![]()
Zašto bi kad odmah počnete da drkate kao paćenici najgori.Rijetko koja Forumašica ima petlju tj. iznosi
svoju intimu iako je Ovo mjesto
" proširene " reale
mada ima nas koji odmah se uhvati toga
i počne moralisati...nije moral bukvalisanje
nego iskreno pisanje
a naravoučenije
da se onlajniše i ostvaruje ili b r i š e ...
...tako misli Faraonn, noći ove...
...Pješadinac dobro zbori...Zašto bi kad odmah počnete da drkate kao paćenici najgori.
...i Tebi , čast i na pisanju i na odpisivanju...Ko to nije žena?