Зашто жене привлаче заузети мушкарци?

Ma ima i drugi problem.
Postoje osobe koje i normalno, ljubazno i ljudsko obraćanje doživljavaju kao koketiranje. Daš osmijeh pri susretu lik shvati kao dala bi i p.
Kažeš: kako si? Čuje: oćemo se kresnuti?
Mene strah i na forumu lajk dati nekome :D
Pa p je lakse dati nego toplu ljudsku rijec i zagrljaj

Ma ima i drugi problem.
Postoje osobe koje i normalno, ljubazno i ljudsko obraćanje doživljavaju kao koketiranje. Daš osmijeh pri susretu lik shvati kao dala bi i p.
Kažeš: kako si? Čuje: oćemo se kresnuti?
Mene strah i na forumu lajk dati nekome :D
Ти онда буди љубазна и осмехуј се онима што ти се свиђају. Осталима се мршти и немаш проблем :mrgreen:
Е ал проблем су ситуације кад ти се рецимо шеф или колега не свиђају али из интереса мораш мало шарм да бациш на њих.....и да се надаш да не схвате то погрешно

Netačno, skroz.
Možda gledaju i kontaju: šta ovakva divna djevojka radi sa ovim :D
Nikada me ali nikada nije zanimao zauzet muškarac.
Ima i tih komentara. Ja isto ponekad mislim za obrnuto. Svako ima svoj ukus i nek su srećni , ali ono ipak ti to prodje kroz glavu bez uvrede za njega.

Кад год сам био сам, без девојке, никад нисам приметио да ме девојке гледају на начин да желе нешто са мном. А кад год сам био у вези превише често су се дешавале ситуације где девојке кокетирају са мном и не верујем да је то случајно јер многи мушкарци су то приметили не само ја. Зашто су заузети мушкарци интересантнији девојкама ? Јел то оно "чим га је нека одабрала мора да нешто вреди" или је нешто друго у питању ?
Ako znaju čime se bavi mozda to. Slusao sam psihologe, lajf koučeve da kazu da zauzeti oba pola navodno posebno zrače, privlačniji su i odatle se lepe drugi.

Glow Cats Eye GIF by xponentialdesign

Кад год сам био сам, без девојке, никад нисам приметио да ме девојке гледају на начин да желе нешто са мном. А кад год сам био у вези превише често су се дешавале ситуације где девојке кокетирају са мном и не верујем да је то случајно јер многи мушкарци су то приметили не само ја. Зашто су заузети мушкарци интересантнији девојкама ? Јел то оно "чим га је нека одабрала мора да нешто вреди" или је нешто друго у питању ?
Nisam siguran. Može se dogoditi da imaš takvu sreću pa da nabasaš na neku takvu koja pikira zauzete, ima toga... ali, u većini slučajeva, prije bi rekao da je drugačiji fokus muškarca koji je u vezi, i onoga koji nije... neke stvari može drugačije zapaziti, ovisno o svom statusu...

mene zauzeti nisu nikad zanimali

Jedna drugarica kaze da joj se uvijek svide zauzeti.
Ali zauzeti su samozadovoljniji, pa je mozda zato privlace vise.

Рече мени једна удата жена,каже мораш да нађеш било какву девојку да би привукао пажњу осталим девојкама и то је истина,јесте да је наопако али тако је.
Ја сам тек у 23 имао прву девојку. До тада не да нисам приметио да нека жена кокетира са мном или да жели нешто више него ми се чинило да ме жене мрзе, буквално ниједна ни из љубазности неће да ти се осмехне, на факсу нисам могао никакав дубљи контакт са колегиницама да остварим, просто видиш да си им маргиналан лик. Како сам нашао девојку и ушао у везу није ни 2 месеца прошло, а десиле су ми се ситуације које до тада у животу свеукупно нисам доживео. Не бих рекао да сам ја ту зрачио неком посебном енергијом, исти сам био као пре али очигледно кад уђеш у неку везу и кад се то прочује, а нарочито ако је девојка иоле атрактивна, то као да доведе до тога да те жене гледају скроз другачјим очима. Наравно, како изађеш из везе брзо си опет на старом и тако у круг. Ни дан данас нисам нашао објашњење за тај феномен

Back