ružislav
Iskusan
- Poruka
- 5.664
al anakonda na zmiju eeeViš kako znaš, neće zmija na zmiju
Serafimak ćaoo pa gde si Tiiii
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
al anakonda na zmiju eeeViš kako znaš, neće zmija na zmiju
slomi mi se srce na samu pomisao o njihovim mukama! a u krevetu verovatno - sidjii sidjiii nemooojNe, on se otimao i vikao - Ooootmiiiicaaaa", ali pade za slobodu
Evo me, malo lutam ovudaal anakonda na zmiju eee
Serafimak ćaoo pa gde si Tiiii
Evo me, malo lutam ovuda
Kako si ti?
i mislis da je sad zeni lakoЈа се оженио са 37!
pa nema čovek sigurno 200kgi mislis da je sad zeni lako
Dva koraka napred, 3 kilometara unazadovuda lutaš bebo
ko pokvaren auto krenem krenem pa stanem i takoo
Dva koraka napred, 3 kilometara unazad
Šalim se, biće bolje
Какво црно лако...i mislis da je sad zeni lako
Naravvno da nebi ..dva komentara danas ..Šta je bolan, radna nedjelja?
Ti ono na forum dolaziš samo s posla?
Ne bi ti zapostavio ženu, znam ja to
Meni si dala lajk pa da pitam- kad ćemo?Ma ima i drugi problem.
Postoje osobe koje i normalno, ljubazno i ljudsko obraćanje doživljavaju kao koketiranje. Daš osmijeh pri susretu lik shvati kao dala bi i p.
Kažeš: kako si? Čuje: oćemo se kresnuti?
Mene strah i na forumu lajk dati nekome
Opet?Meni si dala lajk pa da pitam- kad ćemo?
To što je tebi bilo smešno nije bilo drugima- svi su me tog dana gledali i verujem -divili mi seOpet?
Opet ćeš se smiješno obući na dejt?
Pa p je lakse dati nego toplu ljudsku rijec i zagrljajMa ima i drugi problem.
Postoje osobe koje i normalno, ljubazno i ljudsko obraćanje doživljavaju kao koketiranje. Daš osmijeh pri susretu lik shvati kao dala bi i p.
Ти онда буди љубазна и осмехуј се онима што ти се свиђају. Осталима се мршти и немаш проблемMa ima i drugi problem.
Ima i tih komentara. Ja isto ponekad mislim za obrnuto. Svako ima svoj ukus i nek su srećni , ali ono ipak ti to prodje kroz glavu bez uvrede za njega.Netačno, skroz.
Možda gledaju i kontaju: šta ovakva divna djevojka radi sa ovim
Nikada me ali nikada nije zanimao zauzet muškarac.
Ako znaju čime se bavi mozda to. Slusao sam psihologe, lajf koučeve da kazu da zauzeti oba pola navodno posebno zrače, privlačniji su i odatle se lepe drugi.Кад год сам био сам, без девојке, никад нисам приметио да ме девојке гледају на начин да желе нешто са мном. А кад год сам био у вези превише често су се дешавале ситуације где девојке кокетирају са мном и не верујем да је то случајно јер многи мушкарци су то приметили не само ја. Зашто су заузети мушкарци интересантнији девојкама ? Јел то оно "чим га је нека одабрала мора да нешто вреди" или је нешто друго у питању ?
Nisam siguran. Može se dogoditi da imaš takvu sreću pa da nabasaš na neku takvu koja pikira zauzete, ima toga... ali, u većini slučajeva, prije bi rekao da je drugačiji fokus muškarca koji je u vezi, i onoga koji nije... neke stvari može drugačije zapaziti, ovisno o svom statusu...Кад год сам био сам, без девојке, никад нисам приметио да ме девојке гледају на начин да желе нешто са мном. А кад год сам био у вези превише често су се дешавале ситуације где девојке кокетирају са мном и не верујем да је то случајно јер многи мушкарци су то приметили не само ја. Зашто су заузети мушкарци интересантнији девојкама ? Јел то оно "чим га је нека одабрала мора да нешто вреди" или је нешто друго у питању ?
mene zauzeti nisu nikad zanimaliКад год сам био сам, без девојке, никад нисам приметио да ме девојке гледају на начин да желе нешто са мном. А кад год сам био у вези превише често су се дешавале ситуације где девојке кокетирају са мном и не верујем да је то случајно јер многи мушкарци су то приметили не само ја. Зашто су заузети мушкарци интересантнији девојкама ? Јел то оно "чим га је нека одабрала мора да нешто вреди" или је нешто друго у питању ?
Ја сам тек у 23 имао прву девојку. До тада не да нисам приметио да нека жена кокетира са мном или да жели нешто више него ми се чинило да ме жене мрзе, буквално ниједна ни из љубазности неће да ти се осмехне, на факсу нисам могао никакав дубљи контакт са колегиницама да остварим, просто видиш да си им маргиналан лик. Како сам нашао девојку и ушао у везу није ни 2 месеца прошло, а десиле су ми се ситуације које до тада у животу свеукупно нисам доживео. Не бих рекао да сам ја ту зрачио неком посебном енергијом, исти сам био као пре али очигледно кад уђеш у неку везу и кад се то прочује, а нарочито ако је девојка иоле атрактивна, то као да доведе до тога да те жене гледају скроз другачјим очима. Наравно, како изађеш из везе брзо си опет на старом и тако у круг. Ни дан данас нисам нашао објашњење за тај феноменРече мени једна удата жена,каже мораш да нађеш било какву девојку да би привукао пажњу осталим девојкама и то је истина,јесте да је наопако али тако је.