- Poruka
- 37.871
Ne, on se otimao i vikao - Ooootmiiiicaaaa", ali pade za sloboduali "preotele" a on jadan sta ce pa se preda
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, on se otimao i vikao - Ooootmiiiicaaaa", ali pade za sloboduali "preotele" a on jadan sta ce pa se preda
demantuj me sta sam rekao sta nije istina?Ajd, sad ne izmišljaj
Da demantujem? Tvoja reč protiv moje. Čula, rekla, kazalademantuj me sta sam rekao sta nije istina?
Nisam otmičarnisam najvazniju stvar, da ste sebicne i volite nesto tudje od druge zene, jer vam to dize onaj sex poriv u glavi kao nista.
ako nesto poznajem poznajem skorpije jer sam ceo zivot okruzen njima, znaci baziram na iskustvu koje je neprocenjivo i uvek potvrdljivo. imam cak i elaboraciju o vama na dva a4 strane sa astrologije, mogu da postavim, al ces mi na prvi deo staviti kez, a na drugi deo srceDa demantujem? Tvoja reč protiv moje. Čula, rekla, kazala
Nisam otmičar
obzirom da zaradjuju po karijesu nije cudnoМоја зубарка кокетира самном.
Стално ме загледа, безброј питања...и стално ми заказује нови долазак.
Луда је замном,
а ја се правим да не разумем.
Душа сам ја
Viš kako znaš, neće zmija na zmijuako nesto poznajem poznajem skorpije jer sam ceo zivot okruzen njima, znaci baziram na iskustvu koje je neprocenjivo i uvek potvrdljivo. imam cak i elaboraciju o vama na dva a4 strane sa astrologije, mogu da postavim, al ces mi na prvi deo staviti kez, a na drugi deo srce
e to je ono najlepse kod vas, znate kad je tvrdo a onda se umiljavate, za razliku do zena iz drugih znakova koje nemaju taj klik na opasnostViš kako znaš, neće zmija na zmiju
Nasmejah se, ali dadoh srcee to je ono najlepse kod vas, znate kad je tvrdo a onda se umiljavate, za razliku do zena iz drugih znakova koje nemaju taj klik na opasnost
Ма јок бре, свиђам јој се 100%obzirom da zaradjuju po karijesu nije cudno
pa to i rekoh sta si jeo, kad si free next week da ti sredim ono sto konac nije izvukaoМа јок бре, свиђам јој се 100%
Те кад ћеш на одмор, те шта си јео...
Када си слободан следеће недеље...провалио сам је
Љубоморан си на моју зубарку и нашу везу.pa to i rekoh sta si jeo, kad si free next week da ti sredim ono sto konac nije izvukao
Ma ima i drugi problem.
Postoje osobe koje i normalno, ljubazno i ljudsko obraćanje doživljavaju kao koketiranje. Daš osmijeh pri susretu lik shvati kao dala bi i p.
Kažeš: kako si? Čuje: oćemo se kresnuti?
Mene strah i na forumu lajk dati nekome
Jel markeromMa ko se to budio??
Ja kad zauzmem odmah i označim.
Heeee drug moj, ne znaš ti kako je nekom nešto lajkati pa ti u pp pošalje svog vršnjaka, neka, hvalapa dobro ima i toga ali ...
što te strah ovde nemaš direktnu "bliskost"
neki imaju takav karakterali "preotele" a on jadan sta ce pa se preda