Зашто жене привлаче заузети мушкарци?

a i privlace zbog one vrlo prozaicne stvari a to je da zauzet ima stalno onu stvar kod zene ili ribe u vezi, pa nece da se zalepi za mene ko muva na lepak i ne da mi da disem i ebem se sa strane, jer ako pocne da mi serenda da sam drozza uvek cu imati opravdanje da i on to radi.

zato i rekoh da je to manir drozza, a skorpije su po horoskopu dr. mr. ph. i sve ostalo kada je to u pitanju :lol:

inace skorpije imaju stravicne fleseve da im nesto pripada kada nekoga poznaju, a napr. neko novi se ubaci u tu pricu iz bilo kog razloga... svaka skorpija uvek u nekom stanu ili kuci kada je gost, ima svoje mesto na koje ne daj boze da neki slucajni namernik slucajno ne znajuci sedne a da ne zna da je to njeno :hahaha:

znaci iracionalne lujkle pa tako i ova tema oslikava ono sto nijednu normalnu zenu ne bi ponukalo da tako meri partnera.

Da demantujem? Tvoja reč protiv moje. Čula, rekla, kazala :p

Nisam otmičar :D
ako nesto poznajem poznajem skorpije jer sam ceo zivot okruzen njima, znaci baziram na iskustvu koje je neprocenjivo i uvek potvrdljivo. imam cak i elaboraciju o vama na dva a4 strane sa astrologije, mogu da postavim, al ces mi na prvi deo staviti kez, a na drugi deo srce :lol:

Моја зубарка кокетира самном.
Стално ме загледа, безброј питања...и стално ми заказује нови долазак.
Луда је замном,
а ја се правим да не разумем.
Душа сам ја
obzirom da zaradjuju po karijesu nije cudno :roll:

ako nesto poznajem poznajem skorpije jer sam ceo zivot okruzen njima, znaci baziram na iskustvu koje je neprocenjivo i uvek potvrdljivo. imam cak i elaboraciju o vama na dva a4 strane sa astrologije, mogu da postavim, al ces mi na prvi deo staviti kez, a na drugi deo srce :lol:
Viš kako znaš, neće zmija na zmiju :p

Ма јок бре, свиђам јој се 100%
Те кад ћеш на одмор, те шта си јео...
Када си слободан следеће недеље...провалио сам је
pa to i rekoh sta si jeo, kad si free next week da ti sredim ono sto konac nije izvukao :lol:

pa to i rekoh sta si jeo, kad si free next week da ti sredim ono sto konac nije izvukao :lol:
Љубоморан си на моју зубарку и нашу везу.

И шефица самном кокетира...
Те где си, те шта сада радиш...
Тако ме питала и да ли долазим на прославу...тобож због списка...

Ma ima i drugi problem.
Postoje osobe koje i normalno, ljubazno i ljudsko obraćanje doživljavaju kao koketiranje. Daš osmijeh pri susretu lik shvati kao dala bi i p.
Kažeš: kako si? Čuje: oćemo se kresnuti?
Mene strah i na forumu lajk dati nekome :D

pa dobro ima i toga ali ...

što te strah ovde nemaš direktnu "bliskost" 🤣

Back