Зашто жене привлаче заузети мушкарци?

fanstebre

Poznat
Poruka
9.652
Кад год сам био сам, без девојке, никад нисам приметио да ме девојке гледају на начин да желе нешто са мном. А кад год сам био у вези превише често су се дешавале ситуације где девојке кокетирају са мном и не верујем да је то случајно јер многи мушкарци су то приметили не само ја. Зашто су заузети мушкарци интересантнији девојкама ? Јел то оно "чим га је нека одабрала мора да нешто вреди" или је нешто друго у питању ?

Netačno, skroz.
Možda gledaju i kontaju: šta ovakva divna djevojka radi sa ovim :D
Nikada me ali nikada nije zanimao zauzet muškarac.

dobro tebe ne zanima ali druge zanima...

šta misliš zašto onda neke rasturaju veze da bi preotele muškarca i bile u vezi sa njim pa čak i za samo avanturu-važi i za oženjene isto...čim odredjeni muškarac je zauzet računa se da vredi a kad nema ni jednu onda bude u fazonu neće ga ni jedna zato što je škart nešto mu fali i sl...

Кад год сам био сам, без девојке, никад нисам приметио да ме девојке гледају на начин да желе нешто са мном. А кад год сам био у вези превише често су се дешавале ситуације где девојке кокетирају са мном и не верујем да је то случајно јер многи мушкарци су то приметили не само ја. Зашто су заузети мушкарци интересантнији девојкама ? Јел то оно "чим га је нека одабрала мора да нешто вреди" или је нешто друго у питању ?
takođe mislim da je to. Pogotovo još kad je oženjen, tek je onda meta takvih kokošaka

dobro tebe ne zanima ali druge zanima...

šta misliš zašto onda neke rasturaju veze da bi preotele muškarca i bile u vezi sa njim pa čak i za samo avanturu-važi i za oženjene isto...čim odredjeni muškarac je zauzet računa se da vredi a kad nema ni jednu onda bude u fazonu neće ga ni jedna zato što je škart nešto mu fali i sl...
Ma ima i drugi problem.
Postoje osobe koje i normalno, ljubazno i ljudsko obraćanje doživljavaju kao koketiranje. Daš osmijeh pri susretu lik shvati kao dala bi i p.
Kažeš: kako si? Čuje: oćemo se kresnuti?
Mene strah i na forumu lajk dati nekome :D

Ma ima i drugi problem.
Postoje osobe koje i normalno, ljubazno i ljudsko obraćanje doživljavaju kao koketiranje. Daš osmijeh pri susretu lik shvati kao dala bi i p.
Kažeš: kako si? Čuje: oćemo se kresnuti?
Mene strah i na forumu lajk dati nekome :D
Е, а оклен онда прича о Муји и Фати:
– Фато, дај пичкe!
– Ма вид фрајера како ме смота с двије ријечи!
:rotf:

Е, а оклен онда прича о Муји и Фати:
– Фато, дај пичкe!
– Ма вид фрајера како ме смота с двије ријечи!
:rotf:
A ono kad mu je rekla da više nema sexa dok joj ne plati 50 e.
Legli da spavaju, Mujo se okrenuo, kokuz šta će. A ona šuška, traži, pretura po torbici.
-šta to radiš Fato bona u ova doba?
-tražim 50 e da ti posudim, crko dabogda!

Колико год се ћера не слагала, можда заиста није у том фазону, али реалност је демантује. Додуше, можда није до жена, можда је мушкарац тај који промени став, добије самопоуздање, а самим тим постане и привлачнији женама. Имао сам ја и тему о томе, о прстену и самопоуздању.

Ima istine!
Majku im ***** ko da imaju neki radar.

Back