Zasto zene ne daju muskarcu kad je "taman"

ceca881

Iskusan
Poruka
5.279
Drug mi je skoro postavio pitanje: Zasto devojke/zene ne daju momku/muzu kada dodje kuci malo supijan, Ne pijan nego kako je taman :D

Nisam znala da mu odgovorim na pitanje, jer licno mi ne smeta malo alkohola u krvi, ne uvek, ne mnogo, ...nekada, i jos je u stanju da bude "izdrzljiviji" nego obicno :D

Devojke da li date odnosno ne date i zasto? :manikir:

Decki :zper: daju li vam? :D

Drug mi je skoro postavio pitanje: Zasto devojke/zene ne daju momku/muzu kada dodje kuci malo supijan, Ne pijan nego kako je taman :D

Nisam znala da mu odgovorim na pitanje, jer licno mi ne smeta malo alkohola u krvi, ne uvek, ne mnogo, ...nekada, i jos je u stanju da bude "izdrzljiviji" nego obicno :D

Taman znači šta? Naljoskao se delimično? Pijan ili ne, bazdi na alkohol. Uz to pripita kao i pijana osoba je ružna za gledati/trpeti a sex sa momkom u alkoholisanom stanju je kao da si okačila neonsku reklamu "dragi, budi alkos, ja te i takvog volim".:roll:

Taman znači šta? Naljoskao se delimično? Pijan ili ne, bazdi na alkohol. Uz to pripita kao i pijana osoba je ružna za gledati/trpeti a sex sa momkom u alkoholisanom stanju je kao da si okačila neonsku reklamu "dragi, budi alkos, ja te i takvog volim".:roll:

a sta mi moramo da trpimo.
kojoj ne smrdi iz usta, toj vonja vaginica.
svakom trecoj ne vonja. i to najvise ovim skroz mladim ili matorim (oko 30) ali neudatim.
te su totalni truleks.

Ti ne pijes alkohol uopste? Nikada?

Ako ne, onda mogu da razumem.

Pod taman mislim na dva tri pica. Nimalo dovoljno da bude pijan.
A svaki muskarac koji drzi do sebe ce se pobrinuti da mu, kako ti kazes, ne bazdi iz usta na alkohol.

Ponavljam, dve tri casice... ne pijan... razlika je ogromna. :)

Ti ne pijes alkohol uopste? Nikada?

Ako ne, onda mogu da razumem.

Pod taman mislim na dva tri pica. Nimalo dovoljno da bude pijan.
A svaki muskarac koji drzi do sebe ce se pobrinuti da mu, kako ti kazes, ne bazdi iz usta na alkohol.

Ponavljam, dve tri casice... ne pijan... razlika je ogromna. :)

Pijem retko. I to po neku čašu vina.
A mislim da se nismo razumele. Dve, tri čašice nekoga mogu dovesti u pripito a drugoga u "zagrejano" stanje.
Biti zagrejan znači da si veseo a ne alkoholisan.

Lično, smeta mi i najmanji znak pijanstva kod muškarca sa kojim sam.

Pijem retko. I to po neku čašu vina.
A mislim da se nismo razumele. Dve, tri čašice nekoga mogu dovesti u pripito a drugoga u "zagrejano" stanje.
Biti zagrejan znači da si veseo a ne alkoholisan.

Lično, smeta mi i najmanji znak pijanstva kod muškarca sa kojim sam.

Sto se tice pijanstva... i ja sam alergicna na pijanog muskarca. Zato sam i stavila pod navodne znake "taman"

buduci da pijem samo vino,
samo ljeti,
samo poslije rucka pod uslovom da je bio jak i predvidjen za crno vino (jedino koje pijem), a ljeti je ekstremno rijetko jak.... ili bilo kada inace (kuvano povrce ftw :D)
i samo 2dl,
nakon cega odem spavat - u pravom a ne prenesenom znacenju te rijeci
nisam navikla na alkohol
i ne volim alkohol
ni kod sebe ni kod drugih ljudi

dakleM, ne da nema seksa sa alkoholom, nema da mi prilazis blizu

jel...pa kada se otrezni kaze mi..nisi mi dala..:mrgreen:

a sada ozbiljno
ne volim pijang ni pripitog..druga je prica ako se zajedno..oraspolozimo..:D

Kad pije negde drugde pa dodje pijan a ja trezna izgleda mi kao budala- logicno
drunksmilef.gif

Kad smo oboje pijani oboje smo budale i super nam
octoberfest1.gif

A to "dam-ne dam" ne posmatram tako..i nadam se da nikad i necu

Back