Zašto žene histerišu kad ih uhvatiš za tašnu?

Iz bogatog iskustva primetio sam da žene ekstremno burno i negativno reaguju na ovaj deo tela.

O čemu je reč? :think:
a ti ne histerises ako te neko uhvati za budjelar, ili telefon? Zene nose budjelar, telefon, pribor za sminku, razlicite sitnice i torbi, za razliku od nas , koji to drzimo po dzepovima ,minus pribor za sminku :)
 
Јаој, сетила сам се случаја...
Жену напао тип на улици, отео јој торбу и ударио. Она пошла на посао. Колеге је убедише да ипак оде код др иако се добро осећала. И тада јој установили тумор у раној фази. Све се решило и живи квалитетно.
Ето... Може и добро да испадне.
 
Iz bogatog iskustva primetio sam da žene ekstremno burno i negativno reaguju na ovaj deo tela.

O čemu je reč? :think:

U tom delu tela se nalaze kreditne kartice, licna karta, zdravstvena knjizica, clanske karte svega zivog i mobilni telefon...neretko i tablet...na putovanjima kamera, kljucevi od kola...sve same sitnice...moj dragi se iskreno trza kada lezerno ubacim kljuceve od kola u tasnu, kao da imam gremline u njoj ali jednom prilikom ih je vadio iz kante za smece, sto jes' jes'.

Igralo se dete kljucevima dok je ruckalo kiflice i jogurt. Mama je ubacila smece u kesu a kesu fljusnula u kantu. Dosli do kola. Gde su kljucevi?
Cela tasna, taj zenski deo tela, frppp na haubu. Kljuceva nemaaa.
Posteno priznam da mora biti da su kesi.
Gde je kesa?
U kanti, u parku:)
Da vidis kako odrasla muska jedinka trci sve vicuci kako ti kljucevi kostaju dve, tri hiljade evraaaaa...i vraca se potreseno noseci kljuceve umazane u jogurt:).
Vecina zena ipak ne bi bas prebirala po kanti za smece u parku zbog jednog kljuca:(.
 

Back
Top