Зашто жене држе дјету

divlja u srcu

Poznat
Banovan
Poruka
7.025
Zene opsednute dijetama, opsednute su svojim izgledom, jer se u njihovim mozgicima stvar odvija ovako:

"Ako smrsam, bicu bolja riba, ako budem bolja riba privlacicu vise paznje, zene ce mi zavideti, a muskarci padati nicice."

Ovde prvenstveno mislim na one koje samo o izgledu i misle, to im je top tema, podvrgavaju se sumnjivim dijetama tipa "skinite 10 kg za 2 dana" (karikiram). Iskreno, mislim da im je potreban psihijatar, jer se u sustini osecaju nevoljeno.

Ovo sve opet nema veze sa normalnim razmisljanjem i teznjom da se zdravo zivi, hrani i koristi svoje telo. Dijete su jako opasna stvar i nesto su sasvim drugo od zdrave ishrane.

Banshee

Buduća legenda
Poruka
25.746
nikad nisam drzala dijetu a posebno me nerviraju one iz novina gde napisu toliko gluposti kojima samo moze da se ugrozi zdravlje :roll:
ali,trudim se da se hranim zdravo,hranljivom ali kvalitetnom hranom.pekare,palacinkarnice fast food restorane i slicno ne posecujem.jedem pretezno povrce i ribu,maslinovo ili palmino ulje umesto suncokretovog a i to samo za salate,a ni meso nesto ne jedem,ni ne volim ga...one kobasice,slanine,virsle i ostalo ne jedem godinama koliko mi se gade.
ako me nesto upropasti to ce biti cokolada.:roll: e toga mogu na kilograme da jedem i da mi se ne smuci.a volim i parmezan i gorgonzolu...nnnda...:roll:
a vise volim da budem mrsava nego debela jer se lakse oblaci odeca :lol:,nije ti tesko da potrcis,vozis bajs,setas itd...a i lepse izgleda...ali ne bi mi smetalo da imam jedno 2 kg manje :roll:

Lexa

Buduća legenda
Poruka
30.368
Mph, zašto? :shock:
Pa i ne drže je samo žene. Moj brat stalno pokušava... :(
A ja baš volEm mnogo mršave devojke, onako - estetski, mislim. VolEm da ih vidim. Sve im lepo stoji, ništa nije vulgarno...
A nikada nisam držala klasičnu dijetu. Doduše, umem da ukinem sebi osnovnu hranu - kifle, keksove, kolače, ČOKOLADU, brzu hranu... To su muke moje neviđene :lol:
I onda nekako ispadne da po ceo dan ništa ne jedem.
Inače, od toga se stvara celulit, gojenje dolazi kao posledica. Mislim, loša hrana...

gost 42348

Poznat
Poruka
7.267
Zato što nisu u stanju da prihvate sebe takve kakve su ... prvenstveno polazim od sebe ... niko nije savršen i niko ne može protiv prirode ... može se malo dovesti u red, ali bitno je ono čuveno "gledam u dušu, a ne telo"!
Molim da se niko ne uvredi na prvu konstataciju, ovde svako ima pravo na svoje mišljenje!

Selena

Ističe se
Poruka
2.682
Ja se kanim držati,ali nikada baš ne istrajem do kraja!:-D
Ne volim odricanja bilo kakve vrste!
I onako moju "koka-kola" građu ni jedna dijeta ne bi mogla ispraviti,tako da..................:-D
E sad da li će me neko voleti radi toga što imam pet kila manje ili više, stvarno me nije briga.
Ko me voli,voli me radi mene same;džaba mi telo ako nemam dušu:-D

mesecarka

Početnik
Poruka
17
A zasto muskarci kazu: " Draga, malo ti je porasla guza!" ili ono " Ko se to malo ubucio?! Kako bi bilo da malo smanjish s tim kolachima?" :D
Nije da ja sad pristajem na ultimatume, obichno kazem ako ti se ne svidja sta vidish, trazi bolje... Ali ostaje to da me gricka, pa sto li je to rekao?? I pocinjem vishe da jedem- terajuci inat.. :grin:
Ali ima devojaka koje cene mishljenje svoje jache polovine, mrshavije drugarice... I onda kazu ae da usrecim okolinu...
Ali ukusi su razlichiti, neko voli buce, neko mrshavice, a mozete naici na nekog ko ce vas voleti takve kakve ste... :)
Ala sam se ja zanela... :oops: