Zašto žene brže stare?

Zaista, zašto?

Koji je uzrok?

Evo, gledam moje drustvo, 40-50 godina parovi, uglavnom on deluje mladje od nje.

Zasto je to tako?
🤔🤔🤔

Mislim da parovi naročito oni koji su dugo zajedno u jednom trenutku počnu toliko da liče po karakteru ponašanju čak i izgledu jedno na drugo da ne znaš kako da ih razlikuješ ko je od njih muško a ko žensko.

Zene brze stare zbog raznih okolnosti:

Zene u trudnoci dosta gube Kalcijum sto utice na gustinu kostiju,onda im propadaju zglobovi,poremete se hormoni koji povecavaju osetljivost desni i zuba, dok kiselina iz zeluca ostecuje gledj, što vodi do karijesa zatim dobijaju i prekomerenu tezinu,kasnije nocima ne spavaju zbog bebe i dobijaju velike podocnjake,cesto se desi da postanu i neuroticne sto je posledica dugog nespavanja.

Mislim da nema veze sa polom, već motivisanosti da se ostane lep i fit i ko zna čim ne

Na nekom sastanku drugara iz OŠ neke osobe se više ne mogu prepoznati. Bukv jedna žena izgleda kao starica od 60.. Pitala sam nekog ko je to i kad sam čula nisam našla nikakve dodirne tačke

Ali i jedan čovek potpuno zaboran, pitah ko je to rekoše ime, dečko s kim sam se malo i zabavljala, bio je najlepši dečko u razredu, samo oči plave, bukv se ne može poznati. Šta se sa njih dvoje desilo ko to zna.
Neki ćelavi sa stomačinama, neke žene tetkaste... Otišla sam sa tog sastanka u šoku.

Mislim da nema veze sa polom, već motivisanosti da se ostane lep i fit i ko zna čim ne

Na nekom sastanku drugara iz OŠ neke osobe se više ne mogu prepoznati. Bukv jedna žena izgleda kao starica od 60.. Pitala sam nekog ko je to i kad sam čula nisam našla nikakve dodirne tačke

Ali i jedan čovek potpuno zaboran, pitah ko je to rekoše ime, dečko s kim sam se malo i zabavljala, bio je najlepši dečko u razredu, samo oči plave, bukv se ne može poznati. Šta se sa njih dvoje desilo ko to zna.
Neki ćelavi sa stomačinama, neke žene tetkaste... Otišla sam sa tog sastanka u šoku.
Nikad nisam bio lep i fit.
Građen sam kao traktor i nikada nije bilo smisla da izigravam sportski kabriolet.

Lepota je u duhu i duši.
Nije loše podsetiti/se

Zaista, zašto?

Koji je uzrok?

Evo, gledam moje drustvo, 40-50 godina parovi, uglavnom on deluje mladje od nje.

Zasto je to tako?
🤔🤔🤔
nije bas. I dama sa 35 godina ako se zapusti, to jest ako nije motivirana da izgleda seksepilna, izgledace ko da joj je 55.
Znam zene sa 6 banki, samostalne bez trajnog partnera, izgledaju lepse od tinejdzerki.
Dakle, za seksepilnost i mladalacki izgled, zena treba da je motivirana............dal je taj motiv profesija koja zahteva eksponiranje u publici, dal je taj motiv svaler, il partner, pa i sopstvena deca koja bi bila ponosna na lepu i "odrzanu" majku ......na roditeljskom sastanku, na primer..........

Starica od 60 🫪😵‍💫
Idem ja tako ulicom ,svi kazu,evo je starica...

Back