smokva
Legenda
- Poruka
- 61.969
Nije moja slika 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Smokva ce opet oziveti,iz uvelog stabla izrasce lepi cvetNije moja slika![]()

kvarnjak bi mladju, a ne zna da smo mi sa mladjima nagrabusili, sad trazimo tetke, samo dobrostojece, dobrodrzece, jer mi nismo za bacanjenicim izazvana tema
![]()
pa sad ti vidi kome je boljemisliš kasnije stignu do raja?
Zaista, zašto?
Koji je uzrok?
Evo, gledam moje drustvo, 40-50 godina parovi, uglavnom on deluje mladje od nje.
Zasto je to tako?
![]()
E belaja. Neab..smo u svakom slucaju.Da se svi uglavnom odlično raspadamo i bez ičije pomoći.![]()

...живце им покидасмо...Zaista, zašto?
Koji je uzrok?
Evo, gledam moje drustvo, 40-50 godina parovi, uglavnom on deluje mladje od nje.
Zasto je to tako?
![]()
Nikad nisam bio lep i fit.Mislim da nema veze sa polom, već motivisanosti da se ostane lep i fit i ko zna čim ne
Na nekom sastanku drugara iz OŠ neke osobe se više ne mogu prepoznati. Bukv jedna žena izgleda kao starica od 60.. Pitala sam nekog ko je to i kad sam čula nisam našla nikakve dodirne tačke
Ali i jedan čovek potpuno zaboran, pitah ko je to rekoše ime, dečko s kim sam se malo i zabavljala, bio je najlepši dečko u razredu, samo oči plave, bukv se ne može poznati. Šta se sa njih dvoje desilo ko to zna.
Neki ćelavi sa stomačinama, neke žene tetkaste... Otišla sam sa tog sastanka u šoku.
Ovaj jadnicko pao pa razbio kolence![]()
Odvratne ste. Čista zajedljivost.Sapleo se o izvod iz matične knjige rođenih.
Ah, šta ti je ljubav!
Pročitala sam: "odrađujući jogu" kad ono...Odvratne ste. Čista zajedljivost.
Prvo što sam pomislio je da je odrao koleno na sintetičkom tepisonu odrađujući dogi.
Odvratna je zajedljivost. Seksualni akt dvoje ljudi koji se vole nije odvratan.Pročitala sam: "odrađujući jogu" kad ono...
I na kraju mi odvratne?! Tz tz tz

Amin!Odvratna je zajedljivost. Seksualni akt dvoje ljudi koji se vole nije odvratan.![]()
nije bas. I dama sa 35 godina ako se zapusti, to jest ako nije motivirana da izgleda seksepilna, izgledace ko da joj je 55.Zaista, zašto?
Koji je uzrok?
Zasto je to tako?
![]()
Starica od 60 Mislim da nema veze sa polom, već motivisanosti da se ostane lep i fit i ko zna čim ne
Na nekom sastanku drugara iz OŠ neke osobe se više ne mogu prepoznati. Bukv jedna žena izgleda kao starica od 60.. Pitala sam nekog ko je to i kad sam čula nisam našla nikakve dodirne tačke
Ali i jedan čovek potpuno zaboran, pitah ko je to rekoše ime, dečko s kim sam se malo i zabavljala, bio je najlepši dečko u razredu, samo oči plave, bukv se ne može poznati. Šta se sa njih dvoje desilo ko to zna.
Neki ćelavi sa stomačinama, neke žene tetkaste... Otišla sam sa tog sastanka u šoku.
Izvini ali tad smo imali manje od 40Starica od 60
Idem ja tako ulicom ,svi kazu,evo je starica...
Salila sam se bre! Mogu da me zovu i loncem,samo da me ne razbiju...Izvini ali tad smo imali manje od 40
Kad neko sa 30 i nešto izgleda kao da ima 60 to je problem. Izvini nisam htela da vređam
Kad otvoriš temu, posle se više ne pitašNe mogu da verujem da ste ozbiljno shvatili ovu temu![]()