- Poruka
- 17.686
Pa to je zato sto sam ja latentni fasista![]()
Ah oprosti, nisam te prepoznao.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa to je zato sto sam ja latentni fasista![]()

Imaš dovoljno mesta za nostalgiju na vašim forumima.Prica "sve smo mogli ali eto nismo bre hteli" je luzerska prica. Nju pricaju oni koji su izgubili i pokusavaju se njom utjesiti te tako porasti u svojim i u tudjim ocima.
Sprijecio nas ovaj ili onaj, los bio polozaj zvijezda pa vas je to spasilo, nije nam se dalo ali da smo krenuli razvalili bi vas sigurno...... nemoj, glupo je. Jednostavno nemoj.
Što?On je neki prefinjeni crnokošuljaš,bar ne piše arapski.Svejedno,svaka poruka mu odiše fašizmom.Sve ista priča,vrti se oko tuđih para i imovine.
Kako lazes !![]()
Отвори тему о Хрватским жртвама овде вређаш и провоцираш
Prica "sve smo mogli ali eto nismo bre hteli" je luzerska prica. Nju pricaju oni koji su izgubili i pokusavaju se njom utjesiti te tako porasti u svojim i u tudjim ocima.
Sprijecio nas ovaj ili onaj, los bio polozaj zvijezda pa vas je to spasilo, nije nam se dalo ali da smo krenuli razvalili bi vas sigurno...... nemoj, glupo je. Jednostavno nemoj.
)Ne brini ništa,samo ti vozi...zalepiće ti neko ban kad vidi kakve gluposti pišeš.Znam da te provocira samo moje prisustvo, tu ti ne mogu pomoci, ali hocu da mi navedes sta te tacno uvrijedilo.

Prica "sve smo mogli ali eto nismo bre hteli" je luzerska prica. Nju pricaju oni koji su izgubili i pokusavaju se njom utjesiti te tako porasti u svojim i u tudjim ocima.

Sta ces u Mustafaru?![]()
Znam da te provocira samo moje prisustvo, tu ti ne mogu pomoci, ali hocu da mi navedes sta te tacno uvrijedilo.
hehe glupi hrvat.pa covece krajisnici su drzali trecinu hrvatske 4 godine,i niste ih potisli sve dok ih un nije razoruzala)))stvarno ste jadni
)
Ne brini ništa,samo ti vozi...zalepiće ti neko ban kad vidi kakve gluposti pišeš.![]()
Sta ces u Mustafaru?![]()
RACUN SE PODVLACI NA KRAJU A VREME JE POCELO DA RADI ZA NAS !![]()
AJde opet. Kad razmislim malo nema smisla ovako prema Zapadnom susjedu ipak je sam na temi a nas 5 protiv njega jednog. To nije stari srpski obicaj.
hehe glupi hrvat.pa covece krajisnici su drzali trecinu hrvatske 4 godine,i niste ih potisli sve dok ih un nije razoruzala)))stvarno ste jadni
)
Tamo su me sklopili
Nisi gledao STAR WARS?
Evo ja sam te podrzao da si umanjini a sada budi fini i ne podsmevaj se srpskim zrtvama ratova i genocida ustaskog. Naravno da nisam tebe nazvao ustasom jer nisu svi hrvati ustase.

Ти, значи, то мислиш, да су сви Хрвати усташе?Ako si patentirao način kako da nađemo te koji nisu baci reklamu na forum.Možeš da zaradiš pare pošto ovde ima više hrvatofila nego Srba.![]()

Tamo su me sklopili
Nisi gledao STAR WARS?
Evo ja sam te podrzao da si umanjini a sada budi fini i ne podsmevaj se srpskim zrtvama ratova i genocida ustaskog. Naravno da nisam tebe nazvao ustasom jer nisu svi hrvati ustase.
Нема потребе да их оптужујем, и то стога јер су се Хрвати већ доказали као геноцидан народ.Милунка Савић
Ово си рекла:"Тачно, то ја стално говорим, и Хрвати су заправо, у раљама те злочиначке организације, која се представља као РКЦ. "
Citat:
, али су Хрвати геноцид над Србима одрадили без присиле, и са посебним задовољством
То ти се само чини, јер је погубни утицај Ватикана дуг и систематски. Не треба западати у ту грешку, која води оптуживању читавог једног народа да је "геноцидан", и сличне глупости.
Nikad se ne podsmijevam zrtvama i nemoj to vise da govoris.
Gospoda je osula paljbu jer sam rekao da Bljesku nije mjesto uz Jasenovac, pa su krenuli sa lamentiranjem kako su sve zrtve iste, itd. Tako se i razvezla prica.
Uvijek sam u manjini, navikao sam na to.
Нема "геноцидних народа".Милунка Савић
јер су се Хрвати већ доказали као геноцидан народ.
Где то "овде"?Надам се да овде не ради о заташкавању геноцида над Србима, као што је одрађено од стране комуњара после Другог Светског рата?

Nikad se ne podsmijevam zrtvama i nemoj to vise da govoris.
Gospoda je osula paljbu jer sam rekao da Bljesku nije mjesto uz Jasenovac, pa su krenuli sa lamentiranjem kako su sve zrtve iste, itd. Tako se i razvezla prica.
Uvijek sam u manjini, navikao sam na to.
Има, има, и Хрвати су управо један од тих народа.
Па овде на овој теми, где их приказујеш као невине и заведене жртве од стране католичке цркве, што је срамота, јер душе покланих и протерних Срба још нису нашле свој мир, због зла које су им Хрвати нанели.Citat:
Надам се да овде не ради о заташкавању геноцида над Србима, као што је одрађено од стране комуњара после Другог Светског рата?
Где то "овде"?
А ко тебе спречава, да лично памтиш наше жртве?I vratimo se na temu.
Mislim da nase zrtve zaboravljamo zbog politicke korektnosti.
Tako posle II sv rata nije bilo bas politicki mudro pricati o nasim zrtvama, tako ni sa ovim danasnjim EUroljupcima nije pozeljno pricati o nasim zrtvama. Cak je bolje i ne pominjati ih. Da se ne bi mozda zamerili nekom. Mozda misle da cemo tako lakse u EU.
То, као једно, а друго, оно важније, је ипак посебно питање: зашто не постоји код нас оно што сам поменула, комплетна ИНСТИТУЦИЈА, која би проучавала све српске жртве у 20. веку?. То је већ проблем државе, режима, али не само овог, него свих претходних, још од краљевине СХС.