S strazavac Početnik Poruka 23 05.08.2009. u 13:08 - zasto ye freza dvotaktni motor #1 evo jedne zabavne teme za sve forumase zasto je freza dvotaktni motor-mozda zato sto ima dva tocka ko zna
evo jedne zabavne teme za sve forumase zasto je freza dvotaktni motor-mozda zato sto ima dva tocka ko zna
Moderna Pevacica Elita Poruka 16.002 05.08.2009. u 13:11 - zasto ye freza dvotaktni motor #2 Ne, to je valjda zbog ventila u motoru? I koristi dvotaktol i mesavinu, mada imas i savremene freze, koje koriste benzin.
Ne, to je valjda zbog ventila u motoru? I koristi dvotaktol i mesavinu, mada imas i savremene freze, koje koriste benzin.
sinnke Buduća legenda Poruka 34.455 05.08.2009. u 13:13 - zasto ye freza dvotaktni motor #3 strazavac: evo jedne zabavne teme za sve forumase zasto je freza dvotaktni motor-mozda zato sto ima dva tocka ko zna Kliknite za proširenje... Zato sto radi na dva takta i trosi trotaktol
strazavac: evo jedne zabavne teme za sve forumase zasto je freza dvotaktni motor-mozda zato sto ima dva tocka ko zna Kliknite za proširenje... Zato sto radi na dva takta i trosi trotaktol
angel Domaćin Banovan Poruka 4.490 05.08.2009. u 13:18 - zasto ye freza dvotaktni motor #4 sinnke: Zato sto radi na dva takta i trosi trotaktol Kliknite za proširenje... a el bi ti mogo da dodjes da mi isfrezas bastu?
sinnke: Zato sto radi na dva takta i trosi trotaktol Kliknite za proširenje... a el bi ti mogo da dodjes da mi isfrezas bastu?
gost 124731 Legenda Poruka 63.526 05.08.2009. u 13:19 - zasto ye freza dvotaktni motor #5 strazavac: evo jedne zabavne teme za sve forumase Kliknite za proširenje... da, urnebesno mi je zabavno.
strazavac: evo jedne zabavne teme za sve forumase Kliknite za proširenje... da, urnebesno mi je zabavno.