ZAŠTO VUČIČ SRBE SVRSTAVA U NEFILIME ?! PROJEKCIJA SEBE NA ČITAV NAROD ILI?

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
26.025
Naime...
U svom tragicno-bednom govoru u Kosovskoj Mitrovici, Vucic se u Don Milovom stilu jednom recenicom obracunao i sa SPC tj generalno sa verujucom i duhovnom Srbijom.

Evo tog dela:

https://www.blic.rs/vesti/politika/...-istinu-o-nasoj-teskoj-poziciji-video/snlnx35
- Nisu moj posao ni mitovi, ni snovi, ni prividjenja, ni sumanute vizije Kosova bez Albanaca ili Kosova bez Srba. Moj posao je realnost. Ono što jeste, sada i ovde, ma ovom Kosovu, u ovoj Srbiji, a ne nekoj nebeskoj. Pali smo mi s tog neba. Pali i ozbiljno se razbili. Glave su nam krvave, ruke polomljene - poručio je Vučić.

Izraz "PALI S NEBA" se pominje u vezi Nefilima...tj palih andjela...tj demona...
Postavlja se pitanje, zasto Vucic radi projekciju demona na sve Srbe?
To da je on "pao s neba" to je jasno...ali zasto da ga sledi cela Srbija...

Takodje...da stvar u vezi te recenice bude sto bizarnija....gotovo ukleta...samo par dana posle, tj juce, na ukletom tzv projektu "Beograda na vodi", a ciji je on glavni promoter..., upravo su pala i na bukvalno takav nacin, kakav je on par dana ranije pomenuo, stradala dva radnika...

Dakle kakvo to prokletstvo on sa sobom vuce i navlaci na sve nas? :think:

...

Poslednja izmena:
Naime...
U svom tragicno-bednom govoru u Kosovskoj Mitrovici, Vucic se u Don Milovom stilu jednom recenicom obracunao i sa SPC tj generalno sa verujucom i duhovnom Srbijom.

Evo tog dela:

https://www.blic.rs/vesti/politika/...-istinu-o-nasoj-teskoj-poziciji-video/snlnx35

Izraz "PALI S NEBA" se pominje u vezi Nefilima...tj palih andjela...tj demona...
Postavlja se pitanje, zasto Vucic radi projekciju demona na sve Srbe?
To da je on "pao s neba" to je jasno...ali zasto da ga sledi cela Srbija...

Takodje...da stvar u vezi te recenice bude sto bizarnija....gotovo ukleta...samo par dana posle, tj juce, na ukletom tzv projektu "Beograda na vodi", a ciji je on glavni promoter..., upravo su pala i na bukvalno takav nacin, kakav je on par dana ranije pomenuo, stradala dva radnika...

Dakle kakvo to prokletstvo on sa sobom vuce i navlaci na sve nas? :think:

...

Tačno imitira neke svoje prethodnike. Jedan od njih je ubijen a na drugog je izvršeno četiri atentata. :dontunderstand:

Back