Zašto Vučić promoviše i propagira "nezavisnu Vojvodinu Republiku"?

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
30.074
...

Autorski osvrt...

Dakle niko drugi sem njega (Vucica) to ne pominje...

Evo sad hoce na Sretenje da izglasa nekakvu tzv "deklaraciju o Vojvodini u Srbiji" - kraj citata...

Pri tome ponavljam niti jedan relevantni faktor niti u Srbiji niti u Evropi ni u Svetu o tome ne govori...

SAMO VUCIC !!!

Zasto on jedini uz mozda kolegu mu spinera Gruhonjica to radi?

Prakticno jedino Vucic time kreira, propagira i samim time promovise tzv "nezavisnu Vojvodinu" !

politika-460x0.webp

...

...

Autorski osvrt...

Evo sad hoce na Sretenje da izglasa nekakvu tzv "deklaraciju o Vojvodini u Srbiji" - kraj citata...

Pri tome ponavljam niti jedan relevantni faktor niti u Srbiji niti u Evropi ni u Svetu o tome ne govori...

SAMO VUCIC !!!

Prakticno jedino Vucic time kreira, propagira i samim time promovise tzv "nezavisnu Vojvodinu" !

politika-460x0.webp

...
Ja imam info da planira miting u ns...

Tako je, čisto bacanje magle da se ne vidi šta zapravo rade.

Znaci ama bas niko sem njega ne trkelja o tome...
Ma ni Madjari, a i Orban mu je navodno ko brat pa ne bi na brata valjda udario...

Dakle samo Vucic to pominje promovise...

A imali smo i slucaj da je Komunalna policija u Novome Sadu kacila transparent...

Od glupih tj idiotskih DB spinova do stvarnih problema znamo vec kratak je put...

I postavlja se pitanje po cijem zadatku to oni (izlapeli DB i Vucic) rade i zasto ?!

...

...

Autorski osvrt...

SAMO VUCIC !!!

politika-460x0.webp

...
Žuri da gazdama poruči kako je spreman da Srbiju do kraja raskanta u kratkom roku i da mu pomognu u ostanku na vlasti bar još par godina.
Poruka:
"Vi meni Ekspo, ja vama Rašku i Vojvodinu".
Za sada ga gazde podržavaju.

Radikali su izgubili ili predali gotovo sve teritorije koje su branili do sada tako da ja bih bio izuzetno zabrinut da stvarno postoji neka opasnost u tom smislu kada je reč o Vojvodini ali to je naravno daleko od istine žvaljavi obraćator samo spinuje kao i bivši premijer ćelo pre neki dan koji je isto tako nešto besedio da neće dozvoliti otcepljenje Vojvodine itd skreću pažnju sa znaju svi čega

Zato što mrzi Srbiju i srpski narod. Otprilike, ako ja idem, sa mnom će otići i Srbija. Kako je sve ostalo prodao, sad preti odvajanjem Vojvodine.

Definitivno mrzi.. Nema on osecaj za pripadnost ovoj drzavi ili ovom narodu.. Njemu je svejedno, da vodi recimo Tanzaniju i nju bi sahranio za 12 godina.. Ili Holandiju, isti djavo.. Njegovo ludilo je razorno..

...

Autorski osvrt...

SAMO VUCIC !!!

politika-460x0.webp

...

Možda planira, kada bude opšta bežanija naprednjaka iz Ustaničke Srbije, da po modelu druga mu Mila otcepi Vojvodinu i tako zadrži vlast tamo. :think:

Možda planira, kada bude opšta bežanija naprednjaka iz Ustaničke Srbije, da po modelu druga mu Mila otcepi Vojvodinu i tako zadrži vlast tamo. :think:
i trst je nas opet, samo dok pokupujemo tamo vile
Словенци пишу: Вучићеви људи купују виле у Трсту, Весић и Шапић у фокусу приче
Такође, током једног од новосадских протеста, на Варадинском мосту је развијен транспарент „Војводина Република“, а то су учинили активисти Српске напредне странке, под будним оком комуналне полиције, њихових чувара.
https://srbin.info/politika/najavio-kontramiting-vucic-podmece-odbranu-vojvodine-a-ovo-je-razlog/
Уосталом, што Вучић више не прича о Косову? Због тога што је Вучић до краја размонтирао све институције и делове институција Србије на северу Косова, након чега су његови криминалци отуда, углавном, прешли у Војводину, коју ће он сад да `брани

Back