- Poruka
- 76.576
Ево ја заиста нзм зашто га није позвао. Хоћеш ли нам ти, @Alter_Ego_ рећи зашто га није позвао?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mozda zna da je kao mlad bio piroman?Ево ја заиста нзм зашто га није позвао. Хоћеш ли нам ти, @Alter_Ego_ рећи зашто га није позвао?
Ево ја заиста нзм зашто га није позвао. Хоћеш ли нам ти, @Alter_Ego_ рећи зашто га није позвао?
Koji narod ga voli, oni sto imaju interes?Неће ни имати потребе да бежи. Народ га већински воли. Још једна предност у односу на Асада.
Дакле, он има Исток, Запад још и Народ уза себе.
Sta mi pravoslavni imamo sa papom?Malo je poznato KO je u Srbiji rekao da se donira obnavljanje NotrDama.
Nebitno taj nije pozvan.
Da li su francuski ''masoni učestovali '' u radovima indikativno je pitanje.
No Mi danas imamo Svetog Papu Franciska ( mi pravoslavi i katolici ) kome treba da iskažemo dužno poštovanje.
Morao da podmicuje, nije mogao da psotigne sve.
koji ce mu djavo? jel srbija placa rafale koje nikada nece da dobije? placa.Ево ја заиста нзм зашто га није позвао. Хоћеш ли нам ти, @Alter_Ego_ рећи зашто га није позвао?
Postao je nebitanСви битни државници су били тамо.
И новоизабрани председник Трамп, и председница јужне српске покрајине, али Вучића нигде.
Да ли је Вучић позван на отварање Нотр Дама?
Ако није, зашто није?
Ако јесте, зашто није отишао? То је велики међународни дипломатски догађај. Прилика за развогоре са важним људима.
Како то да је тамо послат (или позван) Вучевић који је прилично небитна фигура и у Србији, а искуства са међународним догађајима он нема.
Са Марконом је, рекло би се, Вучић поправио односе. Био је, ономад, насамо са њим, купио је француске Рафале, Макрон је долазио, чини ми се, у Србију скоро.
Како и зашто се десило да Вучић изостане са отварања обновљене Нотр Дам катедрале, а Србија је учествовала својим скромним потенцијалима у обнови катедрале?
Otpisali ga a Vučević tamo? Možda Makron, Hil nije.Да ли га то отписује међународна заједница па зову нејаког Вучевића или је само у том тренутку имао преча посла у Србији, од прилике да се сретне са Трампом, Макроном и осталима?
Где ми постављаш ову сподобу да слушам од раног јутра ..
Наш, домаћи, србски!Koji narod ga voli
Знам ја, Дуле, да је Јово твоја највећа ноћна мора.Где ми постављаш ову сподобу да слушам од раног јутра ..
Не, него се на западу господин Вучић перципира као ,,србски националиста", а они не воле такве тамо.koji ce mu djavo? jel srbija placa rafale koje nikada nece da dobije? placa.
jel su francuzi dobili u srbiji sve sto su mogli? jesu.
pa za koji ce mu vucic vise? seronja koji se hvalio da je bio nasamo sa makronom? OPELJESIO JE SRBE, i sta bi ti jos?
Nema veze otićću ja pa ću vam javiti kako jeСви битни државници су били тамо.
И новоизабрани председник Трамп, и председница јужне српске покрајине, али Вучића нигде.
Да ли је Вучић позван на отварање Нотр Дама?
Ако није, зашто није?
Ако јесте, зашто није отишао? То је велики међународни дипломатски догађај. Прилика за развогоре са важним људима.
Како то да је тамо послат (или позван) Вучевић који је прилично небитна фигура и у Србији, а искуства са међународним догађајима он нема.
Са Марконом је, рекло би се, Вучић поправио односе. Био је, ономад, насамо са њим, купио је француске Рафале, Макрон је долазио, чини ми се, у Србију скоро.
Како и зашто се десило да Вучић изостане са отварања обновљене Нотр Дам катедрале, а Србија је учествовала својим скромним потенцијалима у обнови катедрале?
Мутави Јово је смешан. А и овако је иритантан лик, није ми баш било морање да њега гледам од ујутру.Знам ја, Дуле, да је Јово твоја највећа ноћна мора.
To otprilike kao što si i ti nacuonalista? Bio nekad.Не, него се на западу господин Вучић перципира као ,,србски националиста", а они не воле такве тамо.
Мада, и тај Запад је на сумраку, тако да ништа страшно што га нису звали. Не секирамо се уоште.
Ej Jovo je podrza litije u Crnu Goru, a njegove posrbice iz CG podrzavaju Vucica....komedija
И ја сам подржавао литије у ЦГ, а Вучића никада!!!
Јово је цар!
Сад ћете да му вратите држављанство.
Pa ti si onda licemjer, bolje ih nazvat vuciceve setnje
Запад не заборавља. Запамти то добро.To otprilike kao što si i ti nacuonalista? Bio nekad.
Мариника ће да води те ,,литије"??Ми овде сад планирамо литије против литијума.
Мариника ће да води те ,,литије"??
Оће, оће...
У којим ти маштама живиш...
Кад бих се ја бојао свакојаких..Кад те буде јурио на Млави, гледаћеш га само ако имаш очи на потиљку.
Он није патријарх, а и дужан је послушање Цркви, а не Ћути.Не, већ Патријарх Гргур.