Зашто Вучић није отишао на отварање обновљене Катедрале Нотр Дам?

Alter_Ego_

Stara legenda
Poruka
83.166
Сви битни државници су били тамо.

И новоизабрани председник Трамп, и председница јужне српске покрајине, али Вучића нигде.

Да ли је Вучић позван на отварање Нотр Дама?

Ако није, зашто није?

Ако јесте, зашто није отишао? То је велики међународни дипломатски догађај. Прилика за развогоре са важним људима.

Како то да је тамо послат (или позван) Вучевић који је прилично небитна фигура и у Србији, а искуства са међународним догађајима он нема.

Са Марконом је, рекло би се, Вучић поправио односе. Био је, ономад, насамо са њим, купио је француске Рафале, Макрон је долазио, чини ми се, у Србију скоро.

Како и зашто се десило да Вучић изостане са отварања обновљене Нотр Дам катедрале, а Србија је учествовала својим скромним потенцијалима у обнови катедрале?

Да ли га то отписује међународна заједница па зову нејаког Вучевића или је само у том тренутку имао преча посла у Србији, од прилике да се сретне са Трампом, Макроном и осталима?

И Зеленски је био тамо.

53pk9kpTURBXy9jM2RmZWEyNTNjMzdhNjg4MzBiMjQ2NzIzNzk5OTI2ZC5qcGeRkwLNAxYA3gABoTAF

Да ли га то отписује међународна заједница па зову нејаког Вучевића или је само у том тренутку имао преча посла у Србији, од прилике да се сретне са Трампом, Макроном и осталима?

Mozda mu preti hapsenje?
Ах, пусте наде Мариникиних сведока... :mrgreen:

Nije dobio klaster EU i još sad ovo. Priprema zakon preko Vulina da hapsi Savu kao zapadnog plaćenika. Možda je to dogovoreno sa njima da ga kao odbacuju a on da bude veliki prorus koji se bori protiv zapada ili ga stvarno otpisuju. Meni deluje da je prvo jer u utorak koliko sam video se vidja sa Šolcom oko litijuma.

Izgleda da je načuo da će ga staviti pored orguljaša da mu duva mehove i pritiska papuče pa je ispravno zaključio da će Vučević to bolje da odradi sa svojim muzičkim i intelektualnim kapacitetima.

Doduše ni sa Makronom se nije nešto uputno družiti ovih dana, pala mu vlada a te padavice mogu i zarazne da budu.

Шта је тамо Вучевић могао да ради?

Мсм.... ми, у ствари, и не знамо какав је он. Знају грађани Новог Сада, али, претпостављам да је идеја оваквих скупова, између осталог, и да се државници мало промувају, попричају, макар у лифту, па да размене неку идеју и сл.

А Вучевић, рекло би се, интроверт, први пут на оваквом дешавању, које није формално, како он да се снађе први пут међу светским државницима?

Ако само прати протокол, биће у публици приликом отварања и то је све. Још не уме да се мува и вуче Трампа за рукав.

А Влора Османи,председница јужне српске покрајине се уредно срела са Трампом. Погурала се у маси

tramp_i_osmani.jpg

Сликање, бато!!!!

Шта би Вучић дао за једну овакву фотографију за Инста.

macron-trump-osmani.jpg
seti se mojih reci... tramp ce ih tako zaebati da nece verovati...dzaba seselju majica, dodiku kapce i ovome generalstab...pusice se.

Trampov dezen vuče ka Ukrajini - plavo i žuto. To je i kosovska zastava. Bajden to nije radio.
normalno, ljudi koji vode ameriku su skontali da je bajden sprdnja... ovaj stari/novi ce samo da nastavi zapoceto.

da i to se sa bojama garderobe nikad se ne radi slucajno, protokol sve to radi sa smislom.

seti se satanistickog performansa, onog prvog sns sto je organzovao u 11 nocu sa malom decom obucenom u albanske boje. tad je svakome trebalo biti jasno sa kim imamo posla.

Nije dobio klaster EU i još sad ovo. Priprema zakon preko Vulina da hapsi Savu kao zapadnog plaćenika. Možda je to dogovoreno sa njima da ga kao odbacuju a on da bude veliki prorus koji se bori protiv zapada ili ga stvarno otpisuju. Meni deluje da je prvo jer u utorak koliko sam video se vidja sa Šolcom oko litijuma.

Vrhunski tajming, imajući u vidu da Šolca već 16. 12. čeka glasanje o poverenju na kome će proći ko bos po trnju

Trampov dezen vuče ka Ukrajini - plavo i žuto. To je i kosovska zastava. Bajden to nije radio.

O svim Trampovim postupcima sudite posle 20. januara i što je možda i podjednako važno, posle postavljanja svog kabineta.

Preostalih mesec i po Tramp će se praviti lud, slikati sa svima, davati relativno pomirljive i dvosmislene izjave i kupovati vreme do inauguracije.

Vrhunski tajming, imajući u vidu da Šolca već 16. 12. čeka glasanje o poverenju na kome će proći ko bos po trnju

Занимљиво запажање.

Састају се Шолц и Вучић на тему литијума у Србији,

а ништа на ту тему нису направили, ни Шолц ни Вучић (Шолц преко Вучића).

Мсм...ок...још се ради на томе, али слабо иде.

Колико видим, Вучића зову у последње време само тамо где мора нешто да се даје (литијум), или да га шибају (кластери и Брисел).

А тамо где је зезање, тамо Вучића нема.

Изгледа није добро друштво.

А Вучевић је већа смеђа флека и од Мирка Цветковића.

Јбт...два пута презиме Милоша Вучевића пишем као Вучићевић... (па исправљам)

Толико је небитан да ни презиме не могу да му погодим.

А шта ли о њему знају они које и не занима праћење политике?

Сви битни државници су били тамо.

И новоизабрани председник Трамп, и председница јужне српске покрајине, али Вучића нигде.

Да ли је Вучић позван на отварање Нотр Дама?

Ако није, зашто није?

Ако јесте, зашто није отишао? То је велики међународни дипломатски догађај. Прилика за развогоре са важним људима.

Како то да је тамо послат (или позван) Вучевић који је прилично небитна фигура и у Србији, а искуства са међународним догађајима он нема.

Са Марконом је, рекло би се, Вучић поправио односе. Био је, ономад, насамо са њим, купио је француске Рафале, Макрон је долазио, чини ми се, у Србију скоро.

Како и зашто се десило да Вучић изостане са отварања обновљене Нотр Дам катедрале, а Србија је учествовала својим скромним потенцијалима у обнови катедрале?

Као правослац када стане на освешано католичко тло ..би изорео ..а не жели да нас у Србији лиши своје бриге и помоћи

Сликање, бато!!!!

Шта би Вучић дао за једну овакву фотографију за Инста.

macron-trump-osmani.jpg

Шта ли се дешава иза ? Дупли прстенац ?

Илон Маск, бато!

vicevic-mask.jpg

Мада, овај телећи поглед Вучевића не приличи једном државнику.

Да ја сретнем Маска, па да га овако гледам ок, али државник мора да се понаша другачије.

Back