Zašto Vučić ne izvede kontra studente i kontra đake? : D

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
28.418
...

Evo jedna autorska šaljiva tema...

Dakle...pošto SNS obicno radi kontra akcije, zasto sad ne izvede kontra studente i kontra đake ?

Npr...ove sa Akademije SNS-a...
Onda Dr. Malog...
Znaci...ima tu "akademaca"...🧑‍🎓

- Evo i kolega mu pravnik @Jugoslav Čvarak gde je na kontra barikadama ?! :rtfm:

- Gde je sa desetkama sa Pravnog Jovana Jeremic da poput Jovanke (gle sinhroniziteta Jovana i Jovanka...:think:) Orleanke se golih grudi popne na barikadu ?!

- Gde su akademski gradjani Toma Nikolić i Dr. Šapić ?!

Gde su SNS akademci i đaci ?:rtfm:

Prvo mladi da obaraju ruke, a posle ćemo da suočimo Vučićeve i Đilasove penzionere/ke!
Premda je u toj kategoriji obračun već počeo...⬇️

...

Dobro pitanje, pa verovatno zato što takvi ne postoje, i kapiram da kada bi hipotetički na izborima učestvovali samo mladji ili relativno mladji ljudi (ajmo reći do nekih 50-ak godina starosti) da bi Vučić bio tu negde na ivici cenzusa a kada bi glasali samo studenti i omladina bio bi debelo ispod cenzusa i na nivou statističke greške.
Inače to je jasan pokazatelj da naprednjaci kao stranka nemaju budućnost jer nemaju podršku ni mladih ljudi a ni domaće inteligencije (a kad kažem "inteligencije" pritom uopšte ne mislim na opoziciju, pogotovo ne na ovu pro-EU i gradjanski orijentisanu).

Ne radi se totako, nego vec sad ima medju vodjama , bar pola koji su spremni da prodaju demonstracije, za ceo fax, ja imam iskustva gde je tip bio dao 1 ili 2 ispita, sociologiju iz prve godine, i to zato sto je profa svima davao to da poloze, ali je zbog demonstracija dekan, prodekan za nastavu, odradio svih 46 ostalih ispita...i naravno posle toga posao u RTS,i neki odbori...veciti odbornik..

Onda Dr. Malog...

- Evo i kolega mu pravnik @Jugoslav Čvarak gde je na kontra barikadama ?! :rtfm:

- Gde je sa desetkama sa Pravnog Jovana Jeremic da poput Jovanke (gle sinhroniziteta Jovana i Jovanka...:think:) Orleanke se golih grudi popne na barikadu ?!

😡

Za razliku od studentskih danguba i lezilebovića, ovi gore nabrojani, rade, privređuju, izgrađuju pruge, autoputeve, ceste, vrtiše, škole, bolnice, staračke domove.
Nemaju oni vremena da se drekelje po ulici.
Pa uzmi za primjer kratkonogu Jovanicu, ona navečer u krevet ide u 19:00, kako bi ujutro već u 04:30 bila na svojim kratkim nogicama i spremala se za posao.

😡

Za razliku od studentskih danguba i lezilebovića, ovi gore nabrojani, rade, privređuju, izgrađuju pruge, autoputeve, ceste, vrtiše, škole, bolnice, staračke domove.
Nemaju oni vremena da se drekelje po ulici.
Pa uzmi za primjer kratkonogu Jovanicu, ona navečer u krevet ide u 19:00, kako bi ujutro već u 04:30 bila na svojim kratkim nogicama i spremala se za posao.

Lako je vama SNSovcima kad ste na vutri iz Jovanjice po cele dane...

....

...

Dakle...pošto SNS obicno radi kontra akcije, zasto sad ne izvede kontra studente i kontra đake ?

Onda Dr. Malog...

Prvo mladi da obaraju ruke, a posle ćemo da suočimo Vučićeve i Đilasove penzionere/ke!

...
pa kads u njega okruzili dinsteri.
dunsteri ne mogu nikog da izvedu osim onih sa dna kace...

direktor voda vojvodine je srednju skolu zavrsio sa 23 godine dok studenti tada zavrsavaju fakultet.

ne znate vi sta su demonstracije studenata.
ja sam ucestvovao u njima... dodju hiljade pa se docekujju povorke sa odredjenih fakulteta pa aplauzi, vatromet, festa kad dodju...

ovo je smejurija..pojavi se pedesetak njih i proglase da studenti strajkuju.

ovo je cak sad i atak na demokratiju jer velika manjina koci fakultete i vecnu koja zeli da studira.
Kako 50tak njih kad na desetine fakulteta protestuje?

Zato što za razliku od ovih koji su na ulicama i protestuju, Vučićevi kontrađaci i kontrastudenti sede kući i marljivo uče da bi jednog dana bili uspešni stručnjaci iz svih oblasti i tako dali doprinos razvoju Srbije
Ne vade knjige iz ruku. Posebno "Postanite stručnjak za nadstrešnice za 21 dan", "Nadstrešnice za idiote"...

Da vas naucim nesto......postoji itekako mnogo ljudi koji nece da se petljaju za cankolizu sa politickim ciljevima, ali hoce jednu rec da im kazem, ima da ruse i ne mozes ihkupiti..

Ako ne zelis da vodis beznacajan zivot kao forumasi,ako hoces neceg vrednost sto si uradio u zivotu...onda si za takvu ekipu....

Iz fotelje, smradove, cankolize, to ce Vucko da preko orbitera da kupi za 15 min..

...

Onda Dr. Malog...

...
Moj poznanik, do tada vatreni protivnik svih radikalnih sekti pored dve glavne, mi se obratio objasnjavajuci kako mu je cerka tada student ekonomije postala clan sns-a.
Kao takvi su postali "napredni" upesni, talentovani studenti koje su vodili u obilazak institucija poput banke itd. dodajuci kako eto dete zna, ali joj je napomenuo da to ne ocekuje od njega posto tata za to nema "stomak", nisam mu odgovorio, mislim da bi mu bilo lakse da sam mu udario samar.
Nikada vise o tome nismo razgovarali, cerka je po zavrsetku fakulteta odmah dobila posao, a porodica postala deo kapilarnih glasova.

Odavno sam prestao da komentarisem i raspravljam o slicnim temama posto dobijam odgovor "sta tebe briga ko se kako probija kroz zivot"
Kada se desila nesreca sa nastresnicom u Novomsadu nisam mogao izdrzati pa sam odredenim ljudima postavio pitanje o negativnoj selekciji koja je dovela do nje uz njihovo spomenuto obrazlouenje o probijanju kroz zivot, nisu imali odgovor samo su cutali dok hepi, pink i ostalo informativno dno nisu izneli tvrdnje kako takozvana opozivija zloupotrebljava nesrecu da bi destabilizovala Srbiju i koristi priliku da bi srusila atuelnu vlast na celu sa Vucicem koji daje sve od sebe da je zastiti.

Tvoja saljiva tema kako si je nazvao, nazalost ne odslikava srpsku stvarnost u pravom svetlu, manipulacija mladima je prisutna u pocetku prikrivena posto ih je u tom dobu jos sramota, sem pojedinaca koji se javno eksponiraju, seti se kupovine glasova kada je ista ta omladina skrivala lice prilikom glasanja nakon izlaska sa biralista gde su ih snimali.
Cele porodice se prodaju da bi isti dobili neki bedni posao posto buducnost njihovog deteta nema cenu.

Poslednja izmena:

Back