Mystic+
Legenda
- Poruka
- 69.768
Не знам зашто си толико запенио, ово је мој одговор да знамо шта запад тражи од нас, јер најгнусније ствари они траже отворено. Нема шта Вучићк да крије. А чак и да каже да има нешто тајно да нам траже, да ли би му веровали или би рекли да изиграва жртву.
А сада, чисто питање за тебе као аутентичног српског патриоту, дакле замисли ти си неко ко се пита у Србији како ћемо и шта ћемо. Дође ти реч да од нас запад тражи санкције а ако не уведемо ми добијамо санкције. Какав је твој одговор. У ствари, не то, знам да је одговор НЕ, него како ћеш организовати живот у Србији, економију и слично, ако крену да нас притискају санкцијама. Шта се дешава са овом земљом.
То треба да питаш онога који је дошао на власт 2012. год. а цена млека је већ 9 год. 38дин/Л., крава има 2х мање, товних бикова 3х мање, свиња 2х итд...уништио је домаћу производњу и село искоренио, а узимао провизију од беспотребних инвеститора, исцрпио је земљу градњом аутопутева и ст.квадрата, а питање је да ли ће бити бензина, гаса, па и становништва да живи по тим некретнинама...
И сада после 10.г. мене питаш шта би ја урадио 2012.г. - па све контра онога што је он радио , јер је слепчина која не види 1 год. унапред, осим свог процента.