Stannis Baratheon
Aktivan član
- Poruka
- 1.939
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Alannah Myles
Koliko joj crno samo dobro stoji
A koliko lep glas ima

Pored mene i Sade(smooth operator) danas je rodjendan i ovom JarcuDragi Stannis,...happy birthday!![]()
Uglavnom nas i mrze,...budi bez brige, živ bio!Pored mene i Sade(smooth operator) danas je rodjendan i ovom Jarcu
Ne moze nam niko nista
Jaci smo od sudbine
Mogu samo da nas mrze
Oni sto nas ne vole
Hvala bejbi i nek nas mrze bole me ***** za njihovu mrznju,kratak zivot da bi mrzeoUglavnom nas i mrze,...budi bez brige, živ bio!![]()
Ko bi rekao da Jare moze biti ovako emotivno ...Nisam ga gledao, vjerovatno je dobar glumac, fizicki, ko da ga je Emanuel Macron napravioPisao sam kako svaka generacija ima jednog Jarca na koje se sve zene loze pre par godina ovde,evo ga taj novi Jarac
Timothee Chalamet

Mislila sam na okoMuzevna energija je zbog vladavine 2 muske planete, Saturna i egzaltiranog Marsa.Daleko od toga da su svi " slatki"
Jarcevi su prije svega cesto realni , normalni i jednostavni, mada zavisno od unikatnosti natalnih karti ima svakakvih primjera.
mozda ih volim jer sam skorpija 
Najbolji znak ne moze biti Jarac za momke moze biti za tebe koja ih gledas sa strane pa su ti simpaticni.Biti rodjen u znaku Jarca je golgota za osobu koja je rodjena u tom znaku najmanja je golgota ako je Sunce malo veca je ako je Mjesec tu a najvece golgota je ako imas podznak u Jarcu,jer tu ti je zdravlje uruseno i samopuzdanje imas milion briga potencijalna hipohondrija,depresija garantovana,plus slabo uzivanje u zivotu malo se jede malo se pije sve kasni u zivotu jedina utjeha je sto ljudi sa podznakom u Jarcu ostaju mladi uvijek.Sa 50 godina izgledaju kao da imaju 20 al to je slaba utjeha za nekog ko je urnisan na svim poljima konstantno tokom cijelog zivota.Najbolji znak, bar za momke
Dobrice a i slatki su, a u isto vreme imaju neku muzevnu energiju... super su![]()
Iz svoje perspektive i pricam... inace se slazem.Najbolji znak ne moze biti Jarac za momke moze biti za tebe koja ih gledas sa strane pa su ti simpaticni.Biti rodjen u znaku Jarca je golgota za osobu koja je rodjena u tom znaku najmanja je golgota ako je Sunce malo veca je ako je Mjesec tu a najvece golgota je ako imas podznak u Jarcu,jer tu ti je zdravlje uruseno i samopuzdanje imas milion briga potencijalna hipohondrija,depresija garantovana,plus slabo uzivanje u zivotu malo se jede malo se pije sve kasni u zivotu jedina utjeha je sto ljudi sa podznakom u Jarcu ostaju mladi uvijek.Sa 50 godina izgledaju kao da imaju 20 al to je slaba utjeha za nekog ko je urnisan na svim poljima konstantno tokom cijelog zivota.