Zašto volite Jarčeve

Kolega ne mogu ni da citam tvoje spinovanje, kazem sta sam napisao Srbija je svoje zemlje osvojila u ratovima i te zemlje su priznate i Svet se promenio, pa vise ne priznaje otimanje zemlje kao legalan nacin menjanja granica...tacka.
Istorijske bajke su vas nacin da napadate Srbe i da ih ubijate iza ledja....
A Albanci kojih je danas na Kosovu preko 90% nisu nezavisnost donijeli ratom, uz pomoca naravno Nato snaga? Znaci tvoj jedini argument kojim opravdavas medjunarodno pravo je sila, ali kada ta ista sila Srbiji oduzima teritoruju, zbog destruktivne politike srpskih politicara, onda se to vise ne pika?
Vidjelo se u Hagu, po presudama, ko je koga najvise mucki ubijao.
Ali naravno, takkvi poput tebe medjunarodni sud u Hagu smatraju uperrenim protiv " neshvacenih" Srba, jer su Srbi toliko brojni, mocni, ekonomski i vojno, da predstavljaju globalnu opsanost za planetu :D
125209027_10223406204534118_5936722311516853832_n.jpg

A Albanci kojih je danas na Kosovu preko 90% nisu nezavisnost donijeli ratom, uz pomoca naravno Nato snaga? Znaci tvoj jedini argument kojim opravdavas medjunarodno pravo je sila, ali kada ta ista sila Srbiji oduzima teritoruju, zbog destruktivne politike srpskih politicara, onda se to vise ne pika?
Vidjelo se u Hagu, po presudama, ko je koga najvise mucki ubijao.
Ali naravno, takkvi poput tebe medjunarodni sud u Hagu smatraju uperrenim protiv " neshvacenih" Srba, jer su Srbi toliko brojni, mocni, ekonomski i vojno, da predstavljaju globalnu opsanost za planetu :D
Pogledajte prilog 1077165
Pa eto nisu kao sto znas....ta provizorija je mafijaski zauzeta i tih 90% siptara nemaju ni 50% zemlje i nije priznata po vec navedenim kriterijuma civilizacije....srpsku zemlju srbi mogu da nasele i avganistancima koji ce biti zaduzeni da je cuvaju i nece moci da je prodaju, a nece biti ni njihova...i jos gore nato ce morati da ih cuva...ili je mozda bolje iznajmiti je kinezima da se bave poljoprivredom....
O Hagu vise nema sta da se prica, taj sud postoji jos samo za mafiju...za ciscenje osova od mafijaskih uticaja...
Istorijski se pokazalo da takav sud ne treba vise koristiti u svetu i takav ide u proslost...

Poslednja izmena:
Kada vidim sture " mainstream" sablonske opise astroloskih znakova, na razlicitim Net stranicama, pomisljam da oni koji ih pisu, tj oni koji se nazivaju " astrolozima", nisu upoznali u zivotu vise od 3 covjeka, da su nisko obrazovani, da im je opsta kultura i znanje na jako niskom nivou.

Danas citam kako su Srbi kao narod astroloski Jarac, pojma nemam zbog cega, iako Ptolomej jeste podijelio Evropu na 4 kvadranta, u kojem jugoistiocna Evropa i sam Balkan pripadaju zemljanim znakovima, pa dana sSrbiju dijele na Jarca, Hrvatsku na Djevicu i Bosnu na Bika.Gdje sa jedne strane astrolozi kao argument uzimaju datum nastanka odredjenih drzava, sa druge strane kada im odgovara reljef pomenutih drzava, ili na kraju prirodu i istoriski karakter naroda o kojima je rijec.
Konkretno Srbija se stavlja pod vladavinu znaka Jarca jer je prva srpska drzava osnovana 4 januara neke godine, ne znam tacno, ali Srbi po meni kao narod nemaju jednu jedinu osobinu Jarca.Niti su hladni, niti su organizovani, niti su racionalni i skloni realnom sagledavanju situacije, nego je uvijek prisutan otpor prema jacima, jako visok stepen mitologije, istorijiskih predrasuda itd

Sa druge strane Engleze astrolozi pripisuju Ovnu, iako je prva engleska drzava, kao i mnogo mnogo kasnije sama Britanija stvorena u Jarcu , 25 decembra 1066 godine.Neki dan razgovarah sa jednim Srbinom koji zivi u Australiji, i pohvalim Engleze kako su unaprijedili skoro sve one teritorije i zemlja koje su tokom istorije okupirali i kolonijalizirali.On se slozio sa mnom, ali je dodao da se mi kao Slaveni nikada ne bi mogli uklopiti u njihovu kulturu i nacin razmisljanja, jer su suvise hladni, preracionalni, materijalisticki orjentisani, sa prejakim smislom za ironiju, cinizam, humor.Sto su zapravo sve osobine Jarca.
I danas u Londonu taxisti voze " autice", ciji izgled datira od prije 100 godina, naravno sa novim unutrasnjim dijelovima. sto kako kazu gradjanima koji su okrenuti tradiciji ( Jarac) ulijeva sigurnost ( Saturn)

http://www.dominantstar.com/a_england.html

https://www.index.hr/auto/clanak/crni-taxi-je-zastitni-znak-londona-a-sada-je-pozelenio/982264.aspx

Pa eto nisu kao sto znas....ta provizorija je mafijaski zauzeta i tih 90% siptara nemaju ni 50% zemlje i nije priznata po vec navedenim kriterijuma civilizacije....srpsku zemlju srbi mogu da nasele i avganistancima koji ce biti zaduzeni da je cuvaju i nece moci da je prodaju, a nece biti ni njihova...i jos gore nato ce morati da ih cuva...ili je mozda bolje iznajmiti je kinezima da se bave poljoprivredom....
O Hagu vise nema sta da se prica, taj sud postoji jos samo za mafiju...za ciscenje osova od mafijaskih uticaja...
Istorijski se pokazalo da takav sud ne treba vise koristiti u svetu i takav ide u proslost...
Razgovarati sa ljudima poput tebe je samo gubljenje vremena. Bitno je da su Milosevic, Seselj, Vucic itd olicenje morala, postenja i pravicnosti, hahaha.

Kada vidim sture " mainstream" sablonske opise astroloskih znakova, na razlicitim Net stranicama, pomisljam da oni koji ih pisu, tj oni koji se nazivaju " astrolozima", nisu upoznali u zivotu vise od 3 covjeka, da su nisko obrazovani, da im je opsta kultura i znanje na jako niskom nivou.

Danas citam kako su Srbi kao narod astroloski Jarac, pojma nemam zbog cega, iako Ptolomej jeste podijelio Evropu na 4 kvadranta, u kojem jugoistiocna Evropa i sam Balkan pripadaju zemljanim znakovima, pa dana sSrbiju dijele na Jarca, Hrvatsku na Djevicu i Bosnu na Bika.Gdje sa jedne strane astrolozi kao argument uzimaju datum nastanka odredjenih drzava, sa druge strane kada im odgovara reljef pomenutih drzava, ili na kraju prirodu i istoriski karakter naroda o kojima je rijec.
Konkretno Srbija se stavlja pod vladavinu znaka Jarca jer je prva srpska drzava osnovana 4 januara neke godine, ne znam tacno, ali Srbi po meni kao narod nemaju jednu jedinu osobinu Jarca.Niti su hladni, niti su organizovani, niti su racionalni i skloni realnom sagledavanju situacije, nego je uvijek prisutan otpor prema jacima, jako visok stepen mitologije, istorijiskih predrasuda itd

Sa druge strane Engleze astrolozi pripisuju Ovnu, iako je prva engleska drzava, kao i mnogo mnogo kasnije sama Britanija stvorena u Jarcu , 25 decembra 1066 godine.Neki dan razgovarah sa jednim Srbinom koji zivi u Australiji, i pohvalim Engleze kako su unaprijedili skoro sve one teritorije i zemlja koje su tokom istorije okupirali i kolonijalizirali.On se slozio sa mnom, ali je dodao da se mi kao Slaveni nikada ne bi mogli uklopiti u njihovu kulturu i nacin razmisljanja, jer su suvise hladni, preracionalni, materijalisticki orjentisani, sa prejakim smislom za ironiju, cinizam, humor.Sto su zapravo sve osobine Jarca.
I danas u Londonu taxisti voze " autice", ciji izgled datira od prije 100 godina, naravno sa novim unutrasnjim dijelovima. sto kako kazu gradjanima koji su okrenuti tradiciji ( Jarac) ulijeva sigurnost ( Saturn)

http://www.dominantstar.com/a_england.html

https://www.index.hr/auto/clanak/crni-taxi-je-zastitni-znak-londona-a-sada-je-pozelenio/982264.aspx

Razgovarati sa ljudima poput tebe je samo gubljenje vremena. Bitno je da su Milosevic, Seselj, Vucic itd olicenje morala, postenja i pravicnosti, hahaha.
ono skoro da je istina da oni koji ih prozivaju baba elizabeta i ostala gamad postenje kupuju silom....

a po meni su svakako monarhije casne, a narocito ovi sto bombarduju "koleteralnu siptarsku decu"

ono skoro da je istina da oni koji ih prozivaju baba elizabeta i ostala gamad postenje kupuju silom....

a po meni su svakako monarhije casne, a narocito ovi sto bombarduju "koleteralnu siptarsku decu"
Inace se britanski i njihovih kolonija ekonomski standardi, stepeni sigurnosti gradjana, ljudskih prava, demokratije , stope kriminala i korupcije itd ne mogu porediti sa srbijanskim ili sa ruskim, pa zato 95% srpske dijaspore zivi na " mrskom " zapadu, nece niko u Rusiju,a sa Srbijom i sa vlascu Vucicevih " nazadnjaka" su Srbi najzadovoljniji narod na svijetu, hahah.

Monarhije u kojima se vlast uspostavlja nasljednim putem , gdje vrlo cesto na celo kraljevina ili carevina jesu dolazili retardi ili kriminalci, je jako prosperitetno i napredno uredjenje :D

Da li na agresiju treba odgovoriti nasiljem? Po meni treba, a i to jeste osnova sadasnje civilizacije....agresoru treba slomiti noge i onda mu platiti da egzistira....ne dozvoliti mu da ikad pomisli ponovo da napada....pocevsi od saradnika agresora....recimo kao kina sto je uradila i postala mocnija od vasih prezivelih monarhija...

Srbija je popustila svojim izdajnicima i to platila krajinom....i opet ljudskim zrtvama nevinih, umesto da je agresore satrla i oterala u misiju rupu da se vise ne pojave...ono sto nije uradila 64. treba da uradi 2024.
Bas me zanima ko ce da pomene ljudska prava neljudi kada ojace savez Kine i Rusije..

Poslednja izmena:
Da li na agresiju treba odgovoriti nasiljem? Po meni treba, a i to jeste osnova sadasnje civilizacije....agresoru treba slomiti noge i onda mu platiti da egzistira....ne dozvoliti mu da ikad pomisli ponovo da napada....pocevsi od saradnika agresora....recimo kao kina sto je uradila i postala mocnija od vasih prezivelih monarhija...

Srbija je popustila svojim izdajnicima i to platila krajinom....i opet ljudskim zrtvama nevinih, umesto da je agresore satrla i oterala u misiju rupu da se vise ne pojave...ono sto nije uradila 64. treba da uradi 2024.
Bas me zanima ko ce da pomene ljudska prava neljudi kada ojace savez Kine i Rusije..
Strasno su Ljotic, Nedic i cetnici Draze Mihailovica, sa sve mrtvackom lobanjom na crnoj fasistickoj zastavi, o cijoj saradnji sa Ustasama, ali i sa njemackim i italijanskim fasistima postoje 3543543 fotografije u americkoj nacionalnoj arhivi u Washingtonu i jos toliko dokumenata, borili protiv agresora, toliko da od uzicke republike 1941, u kojoj su cetnici izdali partizane, te se okrenuli savezu sa njemackim fasistima, do polovine 1944 u Srbiji nije ni bilo nikakvog otpora prema okupatoru.Glavnina partizanskih snaga citav rat provela u Bosni, i izvojevali svih ostalih 6 ofanziva, od Kozare, Igmana, Neretve, Sutjeske itd.
Srbija je zapravo od 1988 , od antibirokratske revolucije Slobodana Milosevica, krenula sa kontra revolucijom, sa revizijom istorije, i sa negiranjem istorijskih cinjenica, toliko da se danas u takvoj Srbiji izjednacava jedini antifasisticki partizanski pokret sa izdajnickim cetnicima, koji su pobilio vise Srba nego Njemaca, Italijana i Ustasa,a da ne govorim sta su kao i tokom 90tih radili Bosancima muslimanima i katolicima, po Sandzaku, Bosni, Dalmaciji, kao sto su i Ustase cinili pravoslavcima Hrvatske, jevrejima, Hrvatima Komunistima, Romima.I umjesto da se bore protiv tih Ustasa, Cetnici priznaju NDH u Banja Luci 1942, u vrijeme najzescih progona i ubijanja Srba.
Ali zato su danas u Vucicevoj i Seseljevoj Srbiji, Josip Broz Tito na cijoj sahrani su prisustvovale 29 strane delegacije, i Draza Mihailovic isto, tj Draza je sada oslobodio Srbiju od fasizma :mrgreen:

Ovog Blizanca sam uvijek kao Jarac cijenio, ili kao ascedent Strijelac, jer covjek uvijek govori , nekada na satirican, blizanacko seretski nacin, istinu.

Tj ubjedljivo najvise Blizanaca i Strijelaca znam kao politicke " ljevicare", cisto iz razloga jer posjeduju sirinu uma.
38391806_367516110448108_1485500209818501120_n.jpg

Muškarci su jako zadrti u stavovima i razmišljanjima.I kamen ne menja strukturu,ali vremenom bar promeni položaj.Oni ne.Kakvi su kad se rode, takvi su i kad omatore.No big diference!
Jedan poznatiji frizer koji zivi u mom gradu, neki dan na pitanje novinarke " koga voli vise da sisa, zene ili muskarce" odgovara " muskarce 100 puta"!, Zasto " Kaze , sa muskarcima se dotaknes tema politike, sporta, filozofije, ekonomije, kulture itd sa zenama moras da razgovaras samo o njoj" :D

Mislim glupa je svaka generalizacija bilo da se radi o zenama ili muskarcima.

Jedan poznatiji frizer koji zivi u mom gradu, neki dan na pitanje novinarke " koga voli vise da sisa, zene ili muskarce" odgovara " muskarce 100 puta"!, Zasto " Kaze , sa muskarcima se dotaknes tema politike, sporta, filozofije, ekonomije, kulture itd sa zenama moras da razgovaras samo o njoj" :D

Mislim glupa je svaka generalizacija bilo da se radi o zenama ili muskarcima.
Naravno,...pričamo u globalu.
Konstatacija na više uzoraka.
P.S.Žene i idu kod frizera, između ostalog i da bi se neko isključivo posvetio njima!

Krajnje nebitan podatak čak i za ovu temu. Čuj rijaliti.
Prvi rijaliti i prvo pa musko,Jarcevi su broj jedan u svakoj sferi,rijaliti nije izuzetak

Muškarci su jako zadrti u stavovima i razmišljanjima.I kamen ne menja strukturu,ali vremenom bar promeni položaj.Oni ne.Kakvi su kad se rode, takvi su i kad omatore.No big diference!
Jarcevi su realisti razumem da vas ostale pale prolazne stvari Jarceve ne,mnoga "paljenja" su me prosla jos u 15.

Neki netipicni Jarac, cim je imao zelju da ucestvuje u takvom " s.anju" i da se dopadne drugima.

Moguce da je vodjen iskljucivo materijalnom zaradom.
Mnogo nisu ni znali sta je to kad se pojavila a ovo danas i ne lci na ono sto je nekad bilo
Bio je hype
Bili su predstavnici mnogih znakova
Ljudi hteli da pobedi onaj koji je dosledan
On Jarac

Prvi rijaliti i prvo pa musko,Jarcevi su broj jedan u svakoj sferi,rijaliti nije izuzetak

Jarcevi su realisti razumem da vas ostale pale prolazne stvari Jarceve ne,mnoga "paljenja" su me prosla jos u 15.

Mnogo nisu ni znali sta je to kad se pojavila a ovo danas i ne lci na ono sto je nekad bilo
Bio je hype
Bili su predstavnici mnogih znakova
Ljudi hteli da pobedi onaj koji je dosledan
On Jarac
Rijaliti s.anja su se vec godinama mogla gledati na velikom broju zapadno evropskih i americkih kanala, na ovaj prokleti i nazadni prostor su na nesrecu samo " uvezena".Koliko je takvih emisija bilo sirom planete, kladim se da su pobjedjivali " predstavnici" svih znakova.

Malo o mojoj kombinaciji Sunce Jarac ascedent Strijelac.Svidja mi se ovaj opis, koji je mozda 80% tacan.

Ovo je čovek kosmopolitske vizije za svet koji sam pokreće. Ovo je žena koja sa puno stila i sa puno mašte nezavisno i slobodno traži svoju zvezdu. Izuzetno zanimljiva astrološka kombinacija iako veoma suprotna, jer pred nama je Jarac kao strog kardinalac u koži avanturističkog i promenjivog Strelca koji mu u poverenju kaže ”šta te briga, ceo svet je tvoj”.

U stalnom traganju za nekim svojim skrivenim odgovorima koje ga ceo život muče, ipak teži da živi punom brzinom i da vidi svet i kakav sam oseća i kakav on realno jeste. Uvek spaja lepo i korisno, iako poseduje mentalnu nestrpljivost. Obožava novitete, posebno nove tehničke aparate( tu sam potpuno ravnodusan). Veruje u ljubav na višem nivou. Privlači ga sve što je ekonomski stabilno, može se pokazati odličnim političarem i diplomatom.( 100%)

Uvek se trudi da čuva ono nasleđeno, stečeno i da na svojoj zemlji napravi više. Voli harmonične, ali pre svega hrabre osobe sa kojima će imati otvoren odnos. Ne voli muljažu i uglavnom preseca na početku kad mu nešto ne prija. Iako pomalo porodično pasivan, uvek u telepatskom odnosu povezan sa članovima porodice( 100% tacno). Može imati dosta skrivenih potencijala posebno na polju umetnosti.

Jarac Strelac deluje veoma motivisano na druge, izuzetno je saosećajan, ali pripada osobama koje znaju da nađu rešenje u zadnji momenat. Vole da osvajaju, da budu osvojeni (žene) posebno u ljubavi. Iako imaju parolu ”jedan je život, živi ga punim plućima”, Jarac zna prikriveno da brine,preživljava često “crne rupe prošlosti” što nećete videti spolja kada upoznate ovu osobu. Ovu interesatnu kombinaciju imaju mnoge poznate zvezde i ljudi koji su ostavili veliki pečat: Elvis Presley, Nicolas Cage, Jude Law, Robert Duvall, Bradley Cooper itd .

Sloboda izbora, jaka okrenutost materijalnoj sigurnosti i sposobnost da ova osoba materijalno napreduje ide po principu ”jedan korak napred, dva nazad”, ali to polje okvirno daje osobi smisao da se opusti i proba sve u životu, bez stega ikakvih ograničenja, jer Strelac se ovde buni i traži sebe i ne želi da bude rob stvari, modela, rutine. Iako do svega dolazi kasnije u životu (materijalno blagostanje, potpuna ispunjenja svojih ličnih želja), stoji da ova osoba mora da prođe manju destrukciju u ranom periodu jer buntovno teži da bude drugačiji.

Dom i porodica su mu oaza mira, ali mesto gde voli da napravi pravi svoj mali nered gde će uživati u lenčarenju. Pun vizija, kreativne mašte, skrivenih erotskih potencijala, veoma socijalan tip Jarca koji obožava društvo, izlaske i u stalnoj je potrazi za nekim svojim “adrenalinom”. Vrlo genijalnog mentalnog sklopa, emotivno strastven i konkretan, ali ne baš lak za vezivanje na duge staze (tu mu treba vremena).

Na profesionalno – finansijskom planu veoma praktičan, ozbiljan, odgovoran, odlično organizovan i sklon da o svemu misli sa puno perfekcije. Poseduje visoke ciljeve iako deluje veoma opušten, pozitivan, vedro, pomalo revolucionarno .Ne voli da mu “neko diše za vratom” i najbolje fukcioniše kad je samostalno organizovan.

Obožava luksuzna putovanja, Strelac u podznaku ga stalno tera da proba i vidi nešto novo, obožava egzotične zemlje, velike gradove na vodi. Iako voli da obećava više nego što može, Jarac Strelac uvek nađe kompromis kada su drugi u pitanju i zna da ispravi stvari.

Emotivno mu odgovara energičnija i hiperaktivnija osoba, jednako inspirativna i u večitoj potrazi za nečim novim. Deca su mešavina strasti, ali energije novog početka, pa Jarac Strelac sa dobijanjem porodice postaje još finansijski odgovorniji. Može imati sreću sa nasleđivanjem, a često biti u kontaktu sa bankama ili uzimati kredite. Obožava originalne i neobične modele automobile, može se pokazati kao odličan sportista.

Poseduje taj lični optimizam koji pleni, iako je sklon strogoj, ali realnoj životnoj filozofiji. Ima potrebu da bude poštovan i cenjen, iako deluje ležerno, što posebno može postići daleko od granica svoje zemlje. Uvek u pokretu, sklon da nešto novo uči i upoznaje nove ljude.T o mu daje snagu od skrivenih “unutrašnjih blokada” koje dobro kontroliše. Sa godina zaintersovaniji za zdravlje, ali zilave i vitalne građe. Često može imati problema sa prelomima, posebno ženski pripadnici sa želucem i štitnom žlezdom.

Samo što je taj "prvo pa muško" bio gej. Pratili smo taj prvi rijaliti svi u srednjoj pa se sećam te idiotarije.
Opet ti pronadjen na ovom forumu ljubomoran
Nije bio gej,lepo vaspitan pa valjda i ima prava sa kojom ce devojkom biti a mali je izbor bio u kuci
Pamtim ja razne olose iz tog prvog rijalitija ,profil osoba koji su sad redovni u rijalitiju
Al kad baci jos jedan pogled nazad u kucu
Prvo pa musko pa Jarcina

Zašto bi bio ljubomoran na nekog ko je gej i jarac. Tvoj odgovor na nivou 5godišnjeg deteta. Ne razumem zašto bi iko bio ljubomoran. Ako je tebi lakše eto nek ne bude gej nego bi ili šta već. Kako god. Rijalitima se bave samo ljudi sa dna kace. Ako je i za ovu temu horoskop, previše je.

Poslednja izmena:
Došla sam da izogovaram jedan primerak, ide okolo ubeđen u to kako su žene bezosećajne zmije, nesposobne da vole predivne, emocijama nabijene muškarce, a sam se ponaša kao da ima kamen umesto srca, hodajuća sujetica i ponos.
U čemu je fora, oni baš ne kapiraju kako neke stvari funkcionišu.

Došla sam da izogovaram jedan primerak, ide okolo ubeđen u to kako su žene bezosećajne zmije, nesposobne da vole predivne, emocijama nabijene muškarce, a sam se ponaša kao da ima kamen umesto srca, hodajuća sujetica i ponos.
U čemu je fora, oni baš ne kapiraju kako neke stvari funkcionišu.
Neki cudan tip Jarca, cim tako otvoreno otkriva svoje slabosti.Ja bi sam sebe pojeo ako bi bilo kojoj zeni pokazao verbalno da mi je mnogo stalo do nje.Ako pokazujem, pokazujem djelima, pa neka sama shvati da li joj se to isplati.
Jer rijeci su jeftine, danas nekog volis , sutra ne volis, ujedes se za jezik kada emocije prodju i mislis da si do juce otvoreno lagao partnerku da ti je mnogo stalo.Zato ili ljubav pokazujes djelima ili se jednostavno povuces.

Back