zasto volim strije zene

vuk_

Domaćin
Poruka
3.873
SUTCI:
buda:
neynam zasto ali kad je ugledam saseksi karakteristikama dobijem yeljuda je smuvam
Razlog lezi u tome sto MI,STARIJE DEVOJKE (ili bar jedan deo) volimo mladje.
Imponuje mi kad pocnem da flertujem, ili pokusam nesto provokativnije, a oni se prosto izgube. To me lozi!

A koliko imaju te "starije" devojke godina? :) Gde je uopste granica te razlike u godinama...Danas se te granice, ako i postoje, vrtoglavo pomeraju

Gost
Anonymous:
Anonymous:
A brak izmedju starije zene-mladjeg muskarca?

A zasto da ne?
Znam dosta takvih brakova, a i parova. I to dobro funkcionise. Ili ti se neko svidi ili ne, pa necu valjda da trazim licnu kartu na uvid, da vidim koliko taj neko godina ima

Kad tad u takvim brakovima dodje do zasićenja i godine se počnu uočavati. A nekom od to dvoje će to poćeti smetati. Nisam baš za takve veze.

Poruka
3.684
Nemojte ljudi dalje sa ovom temom molim vas.Ionako sam neuroticno nastrojen veceras pa mi moja 22-isnja supruga deluje previse mlado i neiskusno.......ali hmm,ipak moja divna i obozavana M. je daleko zrelija nego mnoge starije dame,a ako dodam tome jos da je u stanju da bude sa mnom i da zivi totalno opustenim zivotom sa mnom za koga svi drugi kazu da sam previse naporan,a za nju predstavljam oazu opustanja,mira,onda ipak nema razloga da se brinem.

gost 339460

Iskusan
Poruka
5.830
Ja obozavam supe.Ali volim da se supa pravi,od mlade koke.Zasto bas od mlade,upitace se mnogi.? E,pa zato sto starije koke,imaju mnogo sala oko
zadnjice,ili kako se to vec kaze,"trtice". E,pa sad,ta masnoca se istopi u supi,i supa bude mnogo masna.A ja to,ne volim. I jos jedna stvar,tu postoji.
Kada se supa pojede (posrce),treba navaliti na meso.E,stara koka,staro,tvrdo,zilavo meso. I upravo tu na scenu dolaze prednosti,mlade koke..

Meso meko,prijanja za nepce,milina,prosto je slatko.Cak i kosti,boze me prosti,kod mlade koke su slatke.A sta tek da kazemo,za one lepo izvajane batacice.
Pa prvo se sladimo batacima,pa predjemo na ledja.....a tek,kada na red dodje belo meso......to je simfonija ukusa,mirisa i dodira sa nepcima.Jesti meso
mlade koke,moze samo da se poredi,sa provedenom prvom bracnom noci,posle vencanja......ah,lepotooooo...........

gost 62566

Ističe se
Poruka
2.032
vazi Amazonko kad vec zelis :

Elem , svako od nas postane roditelj, pre ili kasnije. I onda shvati .
Svaka roditelj vodi racuna o svom detetu, zeli da ono bude najlepse , najpametnije, najbolje obuceno , da u nicim ne oskudeva.
Majke, prilikom zenidbi njihovih sinova postaju ljubomorne na svoje snaje.
To se desava zbog toga sto su one to dete, rodile , odrasle, vaspitale i odgojile i sada im je jos potrebna neka " fufica " da im otrgne cedo iz njihovog zagrljaja.
E onda se tu javljaju problemi. Normalno je da ce svaka majka blagosiljati svoje dete i vencanje ali sta je zapravo u njenoj dusi to ne mozemo znati.
E onda zavisi od tipa kako ce reagovati i da li ce u njegovo srcu i dlje biti mesta za obe , za njegovu majku ili za njegovu zenu.
Vrlo komplikovana situacija , i znaj da ne pricam ovo samo na osnovu svog iskustva , vec i na osnovu iskustva mojih najblizih prijatelja. A njih ima podosta.
Dakle , ili se tip okrece na majcinu stranu i zeli da njegova zena bude nalik na njegovu staru, da ima njene slabosti i njene prednosti , a samim tim i bude bliza godinama ,
ili se pak okrece supruzi i okrece ledja majci, ili je pak dobar politicar pa onda nalazi neku zlatnu sredinu pa onda uspeva da sa obema iadje na kraj i samim tim udovolji svima.
Nemoj mi samo reci , da postoji ijedna osoba na svetu kojoj je zaista stalo do svoje svekrve.
Imam ja i svoje prijateljice rodjake , i sve se one slazu po tom pitanju.
Sve be one da zive same , bez prisustva njegovih roditelja.
Znam, znam , skrecem sa teme ali sta ce ssve je tako strasno povezano jedno sa drugim.
Dakle ukoliko je necije detinjstvo proslo u vremenu provedenom sa svojom majkom , onda je normalno da takva osoba u kasnijem zivotu traziti stariju osobu, neku koja ce uvek biti tu da ga savetuje, pomogne , zastiti kad treba.
Ukratko uvek tu.
Dinamika zivota u kome danas zivimo , pokazuje nam da je ovaj svet jedno stvarno jako neverovatno mesto u kome nema pardona.
Ukoliko zelimo bilo sta , sami se i za to isto trebamo izboriti.
A borba je isto tako zestoka, jaka konkurencija i tome slicno.
I zato oni koji ne veruju u sebe i svoje potencijale traze drugu stranu ( muskarac-zena ili obrnuto ) , bez obzira o kom se polu radi koja ce moci da se stara o njima.
Zato i on verovatno trazi neku stariju osobu koja bi mogla eto da se brine o njemu, on bi njoj davao ono sto ona trazi ( a mozda ne moze bas uvek da ima, mlado meso ) a ona njemu ono sto on zeli ( sigurnost ) i tako to ....
ne znam mozda pricam gluposti a mozda sam i delimicno u pravu , ko ce ga znati :?

Nije odgovor na temu, ali ajde. Kao razvedena žena, evo ja kažem da je meni stalo do moje ( ne mogu ni da kažem bivše, kad će ona uvek imati mesto u mom srcu) svekrve koja je jedna divna osoba. Ako su ljudi normalni, šta je problem?
A ne zanima me taj polusvet koji živi u uverenju da je normalno da se snaje i svekrve ne vole.

RocketQueen

Zainteresovan član
Poruka
253
Prvo definisite sta je za vas "starija" kad pisete, ovako za nekog od 22 godine, i devojka od 28 je starija, a za nekog je to pilence.

Moj drug se ozenio kad je imao 19 godina, sa razvedenom zenom od 29, koja ima dvoje dece. Svi su bili u cudu, on kaze da je ona njegova srodna dusa, voli je itd. I evo, 15 godina su vec zajedno i dalje izgledaju zaljubljeno. Nema pravila kad su godine u pitanju.