B
buda
Gost
neynam zasto ali kad je ugledam saseksi karakteristikama dobijem yeljuda je smuvam
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kosmopolit:ili je pak osecajna osoba , koja je puno vremena provodila sa svojom mamom ops:
kosmopolit:ma ja nista to protiv starijih,
nego mislio sam na ..... uhhh siroka je to tema , mozda nekom drugom prilikom :wink:
kosmopolit:I zato oni koji ne veruju u sebe i svoje potencijale traze drugu stranu ( muskarac-zena ili obrnuto ) , bez obzira o kom se polu radi koja ce moci da se stara o njima.
Zato i on verovatno trazi neku stariju osobu koja bi mogla eto da se brine o njemu, on bi njoj davao ono sto ona trazi ( a mozda ne moze bas uvek da ima, mlado meso ) a ona njemu ono sto on zeli ( sigurnost ) i tako to ....
ne znam mozda pricam gluposti a mozda sam i delimicno u pravu , ko ce ga znati :?
kosmopolit:da ne bude zabune...
pod uspehom podrazumevam " uspeh " , dovoljno love za lagodan zivot, neki milioncic na racunu u banci, vila na moru i tome slicno...
ne mislim na stalan posao, solidnu platu, stancic od 50-60 kvadrata, dvoje dece itd...
kosmopolit:ma nije to manjina, ne slazem se sa tobom,
novac je svuda oko nas samo treba znati pokupiti ga ...
znam tipa koji je eto bio prosecan a za par godina , uradio milioncic ( DEM ) ...
posteno,radeci ... zaista
Razlog lezi u tome sto MI,STARIJE DEVOJKE (ili bar jedan deo) volimo mladje.buda:neynam zasto ali kad je ugledam saseksi karakteristikama dobijem yeljuda je smuvam
kosmopolit:ma sve su zene ipak zene na kraju ... bile one starije ili mladji , sve se svodi na isto .. :wink:
zivele zene i stare i mlade i slabe i debele i ruzne i lepe...