gost 432904
Buduća legenda
- Poruka
- 25.512
Po rečima duhovnika najviši stadijum jednog vernika je da veruje jer voli Boga. Zašto voleti Boga?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ne bori se on protiv djavola tek onako, ili zato sto smo mu mi rekli da nas brani, pa sad to je razlog da ga volimo.Zato što se bori protiv đavola, a đavo je negativac.
Nismo rekli i zato i nismo mnogo branjeni, u ljudskoj populaciji postoji podela, mozda i 50% je za sotonu u osnoviPa ne bori se on protiv djavola tek onako, ili zato sto smo mu mi rekli da nas brani, pa sad to je razlog da ga volimo.
Bog jedini ne napušta.Po rečima duhovnika najviši stadijum jednog vernika je da veruje jer voli Boga. Zašto voleti Boga?
Ali... od Boga je sve što postoji? Ako ti kažem da ne jedeš sa tog drveta, Ja, Bog-Otac tvoj koji te voli-zašto nisi slušao?Voleti Boga znaci voleti dobro.Svako dobro je od Boga.
Nije od Boga sve sto postoji .Samo je dobro od Boga. Greh i posledice koje postoje , nisu od Boga.Ali... od Boga je sve što postoji? Ako ti kažem da ne jedeš sa tog drveta, Ja, Bog-Otac tvoj koji te voli-zašto nisi slušao?
Ovo je klasična priča o nekom ko ti misli samo dobro, a ti se po?ereš na njega i radiš "po (svojoj) slobodnoj volji". Nije to slobodna volja, što se mene tiče. To je u narodu poznat INAT.
Podseti me to na George Carlin-ov monolog "Religion".ako ne voliš Boga, nagrabusićeš gadno
Bog je sve stvorio, i dobro i zlo.Nije od Boga sve sto postoji .Samo je dobro od Boga. Greh i posledice koje postoje , nisu od Boga.
Bog stvara iskljucivo dobro.Zlo je od djavola.Bog je sve stvorio, i dobro i zlo.
To ga naravno ne čini lošim.
Ali ga ne čini ni dobrim.
Bog je iznad tih ljudskih klasifikacija.
dobitak na lutriji je od Boga, nedobitni listic je od sotoneNije od Boga sve sto postoji .Samo je dobro od Boga. Greh i posledice koje postoje , nisu od Boga.
I milosti se treba udostojiti jer se biserje ne baca pred svinje.dobitak na lutriji je od Boga, nedobitni listic je od sotone
Po rečima duhovnika najviši stadijum jednog vernika je da veruje jer voli Boga. Zašto voleti Boga?
Bog stvara iskljucivo dobro.Zlo je od djavola.
Bog svakoga stvara slobodnog,bez greha.Tako je stvorio i Lucifera.Ko je stvorio djavola? I zašto?
да не би били банованиZašto voleti Boga?
Бог је створио шта је створио ни добро ни лоше а ми смо ти који користимо за добро или за лоше од мисли, одлуке до делаBog je sve stvorio, i dobro i zlo.
To ga naravno ne čini lošim.
Ali ga ne čini ni dobrim.
Bog je iznad tih ljudskih klasifikacija.
Bog svakoga stvara slobodnog,bez greha.Tako je stvorio i Lucifera.
Ko zgresi , sam je za to odgovoran jer je svojom voljom zgresio.
Nije ga pustio .Isteran je iz raja.A onda ga pustio da divlja i stvara i čini najgora zla, čak i nevinima? Zašto ga ne spreči? Zašto pušta da nevini pate od toga što je Lucifer *svojom*, a ne njihovom voljom zgrešio?
Бог је створио шта је створио ни добро ни лоше а ми смо ти који користимо за добро или за лоше од мисли, одлуке до дела
Nije ga pustio .Isteran je iz raja.
Eva ga je pustila u svoj vrt iako je Bog rekao da ga ne pusta.