blooser
Veoma poznat
- Poruka
- 13.479
Iskreno, najmanje nam trebaju ovakve svadje. Necu da branim nikoga, ali bih rekao da niko nije ni u pravu ni u krivu.Čemu, voistinu?
Da nam Ture napravi govedinu.
Taman se korica uhvati na ***** komunističko dođoško i onda neko ture čačne da zasmrdi opet.
Ko zna, možda nam baš i valja znati da su naša dođoška braća baš ovako raspoložena ko naš Kapetan.
Lično nisam ni do sad gajio neke velike iluzije.
Moja baba je imala običaj da kaže kako će dođoši biti glavni u crkvama kad sazidaju one koje su srušili.
Čudna je to sorta.
Danas tito, sutra papO, prekosutra Marks.
Ljudi ima svakavih, tako da o tome ne bih, ali problem je sto se kod nas nije uradila dekomunizacija nakon 1990, pa nije de-SPS-JUL-izacija 2000., pa nije de-DOS-izacija 2012., a ocigledno necemo uraditi ni de-SNS-izaciju.
I kako ono kaze crtac - da je Pera otisao u policiju, do svega ovoga ne bi doslo. Da prepevamo - da smo uradili dekomunizaciju 1990 do mnogo toga ne bi doslo, jer sve vreme nam upravljaju potomci komunista. Sa svih meridijana Jugoslavije, narocito u Beogradu, leglu mnogog zla (iako mi je rodni grad).
Inace ja sam poreklom 75% Krajisnik, 25% sa KiM. Po nekima, verovatno sam tudjin u Srbiji, iako poticem iz 100% srpskih porodica. Da me sad vrate odakle su mi dede i babe, sanse da bih bio ubijen su povelike, i Srba tamo vise skoro da i nema.