Zasto Vojvodjanin ne bi bio predsjednik Srbije

Njega su streljali.... z:shock:
Koga bre farbaš?
Goni se uostalom, zasra celu temilicu jajaro.
koga su streljali lazovcino?

muslimanski klonu veze nemas....

govorio sam MOJ PRADJED JE 1914 TE PREPLIVAO DRINU DA BI S BORIO ZA SRBIJU I SRPSKI NAROD KOM I PRIPADA, ODBIVSI DA BUDE VOJNIK AUSTROUGARSKE

RAT JE POCEO U LETO 1914TE A MOJ PRADJED JE dobio prvog sina mog djeda po majci u maju 1914te taman pred rat... ostavio ga je u bosni sa zenom i svojom majkom i otisao u srbiju da se bori za srbiju. po povratku 1918te od kralja je kao dobrovoljac i ranjenik dobio kolonizaciju na severu srbije.

otisao je u bosnu da povede sina zenu i majku ali majka je odbila jer je stara te ih je zamolila da joj ne vode unuka (mog djeda) da ga ostave snjom a oni ako se ne snadju tamo u backoj da se imaju gde vratiti...

moj djed je tako ostao sa svojom bakom i odrastao pored nje u bosn gde ga je docekao II sv rat . odlazi u partizane . njegovi mama i otac su otisli na sever srbije , kolonizacija dobrovoljaca, i izrodili jos djece tu u backoj. 42 ge moj pradje srpski dobrovoljac biva sa zenom bacen ziv u tisu! ne streljan no bacen u ledenu tisu...

a moj djed je iz bosne dosao ratom 1944 na oslobodjenje beograda i severa srbije novog sada pa i okoline gde su njegovi ziveli, i isao da oslobadja taj deo svetivsi se madjarskim domacim fasistima...

potresne su to price tada bile narocito o braci jovandic u novom sadu kada je domaci komsija madjar ocinkario da je majka sakrila najmladjeg sina od 14 godina na tavan...

i njega su streljali...

i onda smo mi dodjosi losi, mi ciji su pretci krvarili gace u I sv ratui za srbiju a ovi reciklirani srbi sa promenutim rpezimenom na severu srbije ili ti lalosi su nesto kulturno ispravno jel...

nabijem ih...

srbija ih je oslobodila od austrougarske citav zivot bi slugerisali!

koga su streljali lazovcino?

muslimanski klonu veze nemas....

govorio sam MOJ PRADJED JE 1914 TE PREPLIVAO DRINU DA BI S BORIO ZA SRBIJU I SRPSKI NAROD KOM I PRIPADA, ODBIVSI DA BUDE VOJNIK AUSTROUGARSKE

RAT JE POCEO U LETO 1914TE A MOJ PRADJED JE dobio prvog sina mog djeda po majci u maju 1914te taman pred rat... ostavio ga je u bosni sa zenom i svojom majkom i otisao u srbiju da se bori za srbiju. po povratku 1918te od kralja je kao dobrovoljac i ranjenik dobio kolonizaciju na severu srbije.

otisao je u bosnu da povede sina zenu i majku ali majka je odbila jer je stara te ih je zamolila da joj ne vode unuka (mog djeda) da ga ostave snjom a oni ako se ne snadju tamo u backoj da se imaju gde vratiti...

moj djed je tako ostao sa svojom bakom i odrastao pored nje u bosn gde ga je docekao II sv rat . odlazi u partizane . njegovi mama i otac su otisli na sever srbije , kolonizacija dobrovoljaca, i izrodili jos djece tu u backoj. 42 ge moj pradje srpski dobrovoljac biva sa zenom bacen ziv u tisu! ne streljan no bacen u ledenu tisu...

a moj djed je iz bosne dosao ratom 1944 na oslobodjenje beograda i severa srbije novog sada pa i okoline gde su njegovi ziveli, i isao da oslobadja taj deo svetivsi se madjarskim domacim fasistima...

potresne su to price tada bile narocito o braci jovandic u novom sadu kada je domaci komsija madjar ocinkario da je majka sakrila najmladjeg sina od 14 godina na tavan...

i njega su streljali...

i onda smo mi dodjosi losi, mi ciji su pretci krvarili gace u I sv ratui za srbiju a ovi reciklirani srbi sa promenutim rpezimenom na severu srbije ili ti lalosi su nesto kulturno ispravno jel...

nabijem ih...

srbija ih je oslobodila od austrougarske citav zivot bi slugerisali!
Jes moega medenoga preplivao.
Iš bre tamo jajaro.
Sorta ste kumunjarska bili i još ste.

Srbi preko Dunava nisu ratovali sa Srbima nego su slati za Galiciju buzdovanu.
.Dodjosi su sise placenike
Izdali srpstvo cim ih tito kupio.
Zao mi je, ali zakljucak se sam nametnuo.
I danas bi bili partizani ali ih je ipak malo blam.
Ipak na tavanu Jos cuvaju titove slike
kako mogu biti placenici dodjosi iz 1918 te?

pa oni su odbili da ratuju za austrougarsku sto pretci ovih recikliranih srba na severu vojvodine nisu , vec su prihvatili da ratuju za austrougare!

U TOME JE VELIKA RAZLIKA, ONI PRVI SU LJUDI CESTITI A OVI DRUGI SU FUKARE SLUGERANJE!

prosto logicki

isli lalosi da ratuju protiv rusa

kao i braca usrase

i ne cudi sto su im oni preci

to je tradicija da se ratuje na strani austrougara okupatora

konjusarska tradicija koja povezuje lalose i ustase
Malo sutra.

Znamo gde su došli Beli?
Nisu kod vas nego kod nas.
Vi ste izdali prvom prilikom, titovci do danas.
Sem toga ti beno ni ne znaš ko su Lale.
Ne Laloši, nego Lale.

Titunjaro
Jel još čuvaš titovu sliku?
ebo te on

kazem ti da sam rodom iz cg oklen su mi svi bili cetnici, ok majcina strana je partizanska iz r srpske

ovaj na avataru je njegov disident. samo zato sto je prozreo da titoisti urusavaju iskljucivo srbiju. i pobunio se protiv izmena ustava 74te

a to da su srbi iz bosne zajebali u II sv ratu jer su bili na strani aprtizana to stoji. partizanski poklret su najvise cinili upravo oni

ali zasto?

pa lako je odgovoriti na to, POGROM NAD SRBIMA U LIKI , KRAJINI BOSANSKOJ KRAJINI, VE,IKI USTASKI POKOLJ IH JE NATERAO DA PROSTO BJEZE OD USTASKOG NOZA!

u sumu gde god... a tamo ih doceko ledeni copavac , sa bandom titoistickom i odma vrbovao u partizansku vojsku...

nisu imali neki veliki izbor jer u bejha na pocetku i nije bilo svugde cetnickog pokreta...

Malo sutra.

Znamo gde su došli Beli?
Nisu kod vas nego kod nas.
Vi ste izdali prvom prilikom, titovci do danas
sta malo sutra?

jeste li isli na rusiju da ratujete i ubijate ruse u korist austrougarske?
naravno da jeste
srbi ili dodjosi iz bosne to NISU CINILI JER SU ODBILI AUSTROUGARSKU UNIFORMU!

normalno mcoveku to govori sve

a tebi to nije u redu vec su ispravne ***** koje pristanu da ratuj uza okupatora protiv rusije il srba a oni koji odbiju to i pridju srbiji 1914te oni su losi?

pa gde je tu logika?

Poslednja izmena od moderatora:
sta malo sutra?

jeste li isli na rusiju da ratujete i ubijate ruse u korist austrougarske?
naravno da jeste
srbi ili dodjosi iz bosne to NISU CINILI JER SU ODBILI AUSTROUGARSKU UNIFORMU!

normalno mcoveku to govori sve

a tebi to nije u redu vec su ispravne ***** koje pristanu da ratuj uza okupatora protiv rusije il srba a oni koji odbiju to i pridju srbiji 1914te oni su losi?

pa gde je tu logika avetinjo?
Naravno da ne.
To je samo u tvojoj kockastoj glavurdi tako. Srbi iz AU su masovno prelazili na rusku stranu.

Jok, mene je napravio Srbin Lala kome su tvoji glodari oteli zadnje zrno iz kuće da šalju Enver Hodži i sveCkoj revoluciji
nisu moji oteli nista

pradjeda madjari ubise, a djed je isao sluzbom dalje po jugi. ovde je dosao pred penzionisanje, kada su se resavali rankovicevaca u sluzbi.

pa kad ste mogli ratovati protiv rusa i niste za ziveti...

cestit srbin bi to odbio po svaku cenu taman ga ubili

ili bi utekao lepo u srbiju i ratovao sa svoji msrbima kao sto su to ucinili moji pretci

nisu moji oteli nista

pradjeda madjari ubise, a djes je isao sluzbom dalje po jugi. ovde je dosao pred penzionisanje, kada su se resavali rankovicevaca u sluzbi.

pa kad ste mogli ratovati protiv rusa i niste za ziveti...

cestit srbin bi to odbio po svaku cenu taman ga ubili

ili bi utekao lepo u srbiju i ratovao sa svoji msrbima kao sto su to ucinili moji pretci
Jajare
Ko i ti.
Ajd pokri se ušima i ćuti

Meni je pomalo cudno sto Vojvodjanin ne bi bio predsjednik Srbije i da se prekine praksa predsjedavanja iz Centralne Srbije. Vojvodjani su dobri politicari ali nijedan od njih nije nikada bio predsjednik Srbije a sa druge strane se kaze Vojvodina je dio Republike Srbije.

Malo ti je tema pglu - naravno da moze, zasto ne bi bio? Neka se kandiduje i ako je ok - to je to.

Najbolji politicar iz Vojvodine koga ja znam, UBEDLJIVO, je Miroslav Parovic. Mada je on mnogo vredniji da se bavi strukom, znaci oblast energetike, inace trenutno jako aktuelna privredna grana u svetu zbog koje se i vodi trenutni rat Zapad protiv ostatka sveta.

Malo ti je tema pglu - naravno da moze, zasto ne bi bio? Neka se kandiduje i ako je ok - to je to.

Najbolji politicar iz Vojvodine koga ja znam, UBEDLJIVO, je Miroslav Parovic. Mada je on mnogo vredniji da se bavi strukom, znaci oblast energetike, inace trenutno jako aktuelna privredna grana u svetu zbog koje se i vodi trenutni rat Zapad protiv ostatka sveta.
Lepo bleji, al slabo mleko daje.

Političari iz Vojvodine su odreda uz vladajuću većinu.

Da li će Srbi iznedriti političara koji može da stane protiv sorošsotonističke internacionale?
Ostaje nam da se molimo Bogu

Propuštaš da primetiš da je aktuelni predsednik poreklom Vojvođanin.
Baš kao i Parović

dakle prvo, SRBI PREKO DRINE SU BILI DRZAVLJANI ISTE TE AUSTROUGARSKE (KOLONIJE) ALI SU ODBILI DA RATUJU ZA AUSTROUGARSKU I DOBROVOLJNO OTISLI U SRBIJU DA SE BO RE PROTIV OKUPATORA

U TOME I JESTE POENTA IZMEDJU TIH OGAVNIH DODJOSA JEL DE i vas pripadnika becke skole...

oni su verni srbiji i bore se za slobodu srpskog roda. a vasi su isli u austrougarsku vojsku da pucaju na srbe i ruse. nije im palo na um da uteknu u srbiju i bore se u srpskoj vojsci...

isto nasledje su pokazali i 1941ve kada u vojvodini i nije bilo maltene pokreta otpora... ta sto bi se lala borio protiv okupatora jel...

Bilo je svacega. Rat je.

Dosta Srba iz Vojvodine je posle pada Srbije u jesen 1915 i podele zemlje na austrijsku i bugarsku zonu, doslo u austrijski deo kao administracija i ucitelji

Pa eto onda, cemu tema?
Čemu, voistinu?

Da nam Ture napravi govedinu.

Taman se korica uhvati na ***** komunističko dođoško i onda neko ture čačne da zasmrdi opet.

Ko zna, možda nam baš i valja znati da su naša dođoška braća baš ovako raspoložena ko naš Kapetan.

Lično nisam ni do sad gajio neke velike iluzije.
Moja baba je imala običaj da kaže kako će dođoši biti glavni u crkvama kad sazidaju one koje su srušili.
Čudna je to sorta.
Danas tito, sutra papO, prekosutra Marks.

Back