- Poruka
- 192.928
Mene je uvek zanimalo pre svega kakav je neko, a ne odakle je.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
https://sr.wikipedia.org/wiki/Општина_Босилеградlol koja opština nema 5000 stanovnika?
Мене не занимају ти проценти. Број становника је занимљивија ствар.Ja ne govorim o opštinama već o delu Srbije koji čini 1/4 njene teritorije.
Ej da opština ima manje stanovnika od nekog mikro sela ...https://sr.wikipedia.org/wiki/Општина_Босилеград
Општина Босилеград
Према прелиминарним подацима са последњег пописа 2022. године у општини је живело 6.171 становник
https://sr.wikipedia.org/wiki/Општина_Трговиште
Општина Трговиште
Према прелиминарним подацима са последњег пописа 2022. године у општини је живело 4.395 становника
https://sr.wikipedia.org/wiki/Општина_Црна_Трава
Општина Црна Трава
Према прелиминарним подацима са последњег пописа 2022. године у општини је живело 1.066 становника
До идућег пописа ћеш тек да видиш категорију "мање од 10000" како је добро попуњена.Ej da opština ima manje stanovnika od nekog mikro sela ...
Sve ovo i jeste oko kriminalne vlasti..Кад издајник буде потписао све што му западњаци туре под Нос и откине Космет ,следећа је Рашка,
то ће буде пробни Балон и веома ускоро сама Војводина ће се оцепи...
Надам се да ће -Нови Сад на Води- да буде завршен до тог Тренутка,
да не буде да смо џабе кречили,
оно.суноврат се приближава
и све је ближи и ближи
и то се тако котрља
и јбг.
Sela se prazne a ne i gradovi po Srbiji...До идућег пописа ћеш тек да видиш категорију "мање од 10000" како је добро попуњена.
Оће сви за Београд... па када су већ тамо, лако је на авион...
Meni je neverovatno da su jednu Bugarsku primili onako opušteno a mi ispadamo gori čak i od njih.I još nešto, da mi verujemo u tu EU, primili bi nas odmah posle Slovenije.. da smo hteli i da smo verovali..
Pa i kad Srbija odustane od EU, nas će zvati...ali ne verujem da ćemo hteti.
Što si onda odgovorio na moj komentar? To nije tema.Мене не занимају ти проценти. Број становника је занимљивија ствар.
Petrovaradin kasarna , bio jedan Šandor 120kg ko stena lik.А људи из Војводине су сјајни Људи..поготово војвођански Мађари.
Ја сам небројено њих,са тим мађарима,био у Војсци...све ИЈедан,педантни,послушни,ништа кривине,свако има неке Поседе,земљу,
где то било приморано да ради од Малена..
и све то кад сабереш,
не може то на дуги Рок са неким београдским шалабајзерима...
Mislim da neće smeti da potpiše i da će Zapad shvatiti koliku smo cenu spremni da platimo...Кад издајник буде потписао све што му западњаци туре под Нос и откине Космет
Neće Vojvodina.. nije blesava...,следећа је Рашка,
то ће буде пробни Балон и веома ускоро сама Војводина ће се оцепи...
Надам се да ће -Нови Сад на Води- да буде завршен до тог Тренутка,
да не буде да смо џабе кречили,
Nema dna u propadanju jednog narodaоно.суноврат се приближава
и све је ближи и ближи
и то се тако котрља
и јбг.
Bolje da oforme vladu, i vrate demokratiju u Srbiju...Meni je pomalo cudno sto Vojvodjanin ne bi bio predsjednik Srbije i da se prekine praksa predsjedavanja iz Centralne Srbije. Vojvodjani su dobri politicari ali nijedan od njih nije nikada bio predsjednik Srbije a sa druge strane se kaze Vojvodina je dio Republike Srbije.
Ne možeš da vratiš nešto što i nije postojalo...Bolje da oforme vladu, i vrate demokratiju u Srbiju...
Imali smo demokratiju 12 godina, a onda je ovaj doshao i ukinuo...Ne možeš da vratiš nešto što i nije postojalo...
Mi kao narod mrzimo slobodu.
Ovaj VojvođaninImali smo demokratiju 12 godina, a onda je ovaj doshao i ukinuo...
Jednom kada pukne veza ...Imali smo demokratiju 12 godina, a onda je ovaj doshao i ukinuo...
Daa, imali smo nesposobne demokrate, koji su se brzo pokondirili i pokvarili... I ništa nisu uradili, sem što su upropastili Tranziciju.Imali smo demokratiju 12 godina, a onda je ovaj doshao i ukinuo...
Nije bitno, neka usvoje prvo da li su političari mentalno stabilni.Ovaj Vojvođanin
Vučić je fanatik, najbolji glumac na političkoj sceni, sa najvećim iskustvom u eksploataciji medija, ujedno i sa najačim oružjem..Nije bitno, neka usvoje prvo da li su političari mentalno stabilni.
Vučić ima neki f i ne treba da se toga stidi, neka se leči.