Зашто ветерани гризу руку која их храни?

Neka ga.Cuo sam da nas Hrvati vole.Kazu elitni forumasi.Tonino Pickuljan nas voli od kada zna za sebe.
I onda još sudite ko voli a ko ne voli Srbiju.
DFFFF434-50AF-4E95-BCE8-4F921F506709.jpeg

66847E7E-790B-4993-B451-57458839D5B0.jpeg

Najbolje da ti presuđuješ ko je bot i da nam pričaš o koristima.
U Ameriku nisi otišao zbog koristi, nego zbog drugog amandmana.
Normalno je da svako gleda svoju korist, ali u toj meri da podržavaš onog koji ti obezbeđuje korist čak i kad ubija, krade, batina ljude, uništava gradove, prirodu... Mislim da bi tu trebalo da bude crvena linija.

Meni je logičnije da su svi sns botovi sendvičari hrvati. Mislim da ni pavelić nebi ovako unakazio srbiju kao vučić i radikali.
Брт, не би се ови твоји напирлитани ротари "протестанти" отимали за врућ кромпир, него осетили лоцу у буђету
🤑

Baćo, je l ti shvataš da takvim pitanjem skoro pa eksplicitno poručuješ da Av ubija i krade, ali eto, to radi i Amerika, i ko zna ko još, pa šta smeta da radi i on... :D

Ne nego ti pričaš o koristima.
O tome može da morališe neko ko se ne vodi takvim principima u životu.

Iz koristi si otišao kod nekog ko ubija i krade.

Вучић их је опет извео на светлост дана, уважио их, и као људе и као борце, уважио њихове породичне прилике, дао предност запошљавању чланова њихових породица итд.

Vidiš, to je i problem zašto ljudi protestuju. Ne žele da ih Vučić uvažava, zapošljava i izvodi na svetlost, jer nismo banana carevina nego da postoje institucije koje rade smostalno i po slovu zakona.

Vidiš, to je i problem zašto ljudi protestuju. Ne žele da ih Vučić uvažava, zapošljava i izvodi na svetlost, jer nismo banana carevina nego da postoje institucije koje rade smostalno i po slovu zakona.

Baš jesmo.
Institucije rade svoj posao u razvijenim državama.
Mi to nismo, mi smo zemlja u razvoju.

Ne možeš da stavljaš fasadu na kuću a tek si temelj osveštao.

Korupcija je bolest siromaštva.
Iz njega prvo treba izaći.

Mi smo 2000-te krenuli ne od nule, nego iz minusa i tapkali u mestu 12 godina.

Nemamo mi vremena za koalicije deset stranaka. U dva Srbina tri je politika. Taj film smo već gledali.

Ако ти је Муслију светлост,где је онда Мрак?
Мрак ти тренутно 3/4 Србије МИНИМУМ која жели му види Леђа?
не би било згорег да ти мало спознаш
Реалност..што би рекао неки Комесар из брисела :D

Па ти си једно дериште које се курчи тамо по Кладионицама(секција Спорт),један ЛАЖОВ И ТРУЛИ ПРЕВАРАНТ,који 3 пута поставља један Тикет и ПРИТОМ СЕ ХВАЛИШ .
то су лажи
моји тикети једини псотављани су у теми партизан на пдф спорт и то игре 1 и плус

.како си нешто добио а Руку у Ватру СТАВЉАМ ДА ОНАЈ ТИКЕТ НИЈЕ ТВОЈ ЂУБРЕ ЈЕДНО ЛАЖЉИВО смрдљиво са Козаре,
ја нисам са коѕаре, а ти ако сад не добијеш бар ц2 онда је овај форум ...
јер то прави хазардери никада не раде.
Смешан си Ко Биоскоп ГОВНАРУ,Пола Форума те овде исмејава око најразличитијих Ствари а ти то не примећујеш. :lol:
настављаш као и што рекох у претходном посту.

сад си се ухвати тобож поштовања бораца и сажаљења а до јуче пљујеш по коѕарчанима, људима иѕѕѕ реп српске , и по борцима са паролом как оси рекао - У СЕ НА СЕ И ПОДА СЕ

после се птиамо што смо ту где смо. не поштујеш ти никога. е зато смо ту где јесмо.

да сам ја ово иѕговорио или неко други био би банован док си рекао кекс...

смеју м исе такви као ти и несрби са овог форума. то ме не чуди , ако ...

Back