Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 83.806
Krio se nesuđenoj ispod suknje.A ko si ti da sudiš ? Bio si u ratu ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Krio se nesuđenoj ispod suknje.A ko si ti da sudiš ? Bio si u ratu ?
Neka ga.Cuo sam da nas Hrvati vole.Kazu elitni forumasi.Tonino Pickuljan nas voli od kada zna za sebe.
I onda još sudite ko voli a ko ne voli Srbiju.
Много, али много тога мутно везано за тог лика16 gelera i još živ!!! Vaskrsao? Sam od sebe, ili ga Vikanke oživele vradžbinama?![]()
Danas nikako ne mogu da se izvucem.Stalno me neko od vas procita i nemam gdje nego da priznam sve.Los mi neki dan osvanuo na forumu.To isto kažu oni koji rade za Vučića, a za sebe veruju da su pametni, pa će nekog prevariti da nisu ni za jednu ni za drugu stranu.![]()
Normalno je da svako gleda svoju korist, ali u toj meri da podržavaš onog koji ti obezbeđuje korist čak i kad ubija, krade, batina ljude, uništava gradove, prirodu... Mislim da bi tu trebalo da bude crvena linija.Najbolje da ti presuđuješ ko je bot i da nam pričaš o koristima.
U Ameriku nisi otišao zbog koristi, nego zbog drugog amandmana.
Dođi čika Simi.Nekrofilu mnogo si opterećen bizarnim stvarima. Jesi se liječio kod doktora Raškovića poznatog šibenskog psihijatra?
Odvezo se barkom u Čikago.Krio se nesuđenoj ispod suknje.
Normalno je da svako gleda svoju korist, ali u toj meri da podržavaš onog koji ti obezbeđuje korist čak i kad ubija, krade, batina ljude, uništava gradove, prirodu... Mislim da bi tu trebalo da bude crvena linija.
Kežualko, imaš ovde mnogo kolega botova, ima ih pametnijih od tebe... Daj zamoli nekog od njih da tumači tvoje slike i šta si njima hteo da kažeš. Da znam šta mi poručuješ...
Брт, не би се ови твоји напирлитани ротари "протестанти" отимали за врућ кромпир, него осетили лоцу у буђетуMeni je logičnije da su svi sns botovi sendvičari hrvati. Mislim da ni pavelić nebi ovako unakazio srbiju kao vučić i radikali.
Baćo, je l ti shvataš da takvim pitanjem skoro pa eksplicitno poručuješ da Av ubija i krade, ali eto, to radi i Amerika, i ko zna ko još, pa šta smeta da radi i on...A Amerika ne ubija i ne krade?
Baćo, je l ti shvataš da takvim pitanjem skoro pa eksplicitno poručuješ da Av ubija i krade, ali eto, to radi i Amerika, i ko zna ko još, pa šta smeta da radi i on...![]()
Вучић их је опет извео на светлост дана, уважио их, и као људе и као борце, уважио њихове породичне прилике, дао предност запошљавању чланова њихових породица итд.
Još vuče traume od onog momenta kad je ustanovio da se ni civilna policija ne šali i da se mora u vojsku. Posle se zatekao u uniformi kad je Klinton “doneo odluku”…Много, али много тога мутно везано за тог лика
Ne lupaj.Синиша је Хрват?
Svako ko ovde drvi 10h dnevno je bot.Ima ih takvih.Kežualko, imaš ovde mnogo kolega botova, ima ih pametnijih od tebe... Daj zamoli nekog od njih da tumači tvoje slike i šta si njima hteo da kažeš. Da znam šta mi poručuješ...![]()
Pa eto, ne ubija više moj narod ni mene, za razliku od ava. Mada greh je u tome što ga je doskoro podržavala.Ne nego ti pričaš o koristima.
O tome može da morališe neko ko se ne vodi takvim principima u životu.
Iz koristi si otišao kod nekog ko ubija i krade.
А ти си им Коловођа,Харамбаша?Svako ko ovde drvi 10h dnevno je bot.Ima ih takvih.
Vidiš, to je i problem zašto ljudi protestuju. Ne žele da ih Vučić uvažava, zapošljava i izvodi na svetlost, jer nismo banana carevina nego da postoje institucije koje rade smostalno i po slovu zakona.
Ali ja to ne radim. Pola sata u vr' glave ujutro pre posla uz kafu, onda malo posle posla, i to je sve. Možda moji upisi svojom upečatljivošću store utisak kod ljudi da sam mnogo tu.Svako ko ovde drvi 10h dnevno je bot.Ima ih takvih.
Ако ти је Муслију светлост,где је онда Мрак?Vidiš, to je i problem zašto ljudi protestuju. Ne žele da ih Vučić uvažava, zapošljava i izvodi na svetlost, jer nismo banana carevina nego da postoje institucije koje rade smostalno i po slovu zakona.
Izvinjavam ti se ako sam te lazno optuzio.Ali ja to ne radim. Pola sata u vr' glave ujutro pre posla uz kafu, onda malo posle posla, i to je sve. Možda moji upisi svojom upečatljivošću store utisak kod ljudi da sam mnogo tu.
Ok! Nije neoprostivo, dešava se.Izvinjavam ti se ako sam te lazno optuzio.
то су лажиПа ти си једно дериште које се курчи тамо по Кладионицама(секција Спорт),један ЛАЖОВ И ТРУЛИ ПРЕВАРАНТ,који 3 пута поставља један Тикет и ПРИТОМ СЕ ХВАЛИШ .
ја нисам са коѕаре, а ти ако сад не добијеш бар ц2 онда је овај форум ....како си нешто добио а Руку у Ватру СТАВЉАМ ДА ОНАЈ ТИКЕТ НИЈЕ ТВОЈ ЂУБРЕ ЈЕДНО ЛАЖЉИВО смрдљиво са Козаре,
настављаш као и што рекох у претходном посту.јер то прави хазардери никада не раде.
Смешан си Ко Биоскоп ГОВНАРУ,Пола Форума те овде исмејава око најразличитијих Ствари а ти то не примећујеш.![]()