Zašto veliki broj forumaša želi da preda Srbiju u ruke zapada?

Зато што му плаћа рекет и распродаје Србију преко наших леђа, ради останка на власти...

Не да Вучићи није савезник ни са ким, већ ко конкубина плаћа да буде виђен у друштву, иако га се сви гаде тамо...
Значи, раде нам Швабе о глави.
Баш као што сам и ја рекао.

Јел постаде сад одједном и ти ,,партизан" или? :lol:

Значи, раде нам Швабе о глави.
Баш као што сам и ја рекао.

Јел постаде сад одједном и ти ,,партизан" или? :lol:
Вучић је сада Шваба друже Дуле, претварање државе у колонију је велеиздаја, гора од сваке стране окупације

Вучић је сада Шваба друже Дуле, претварање државе у колонију је велеиздаја, гора од сваке стране окупације
Није, он само води мудру политику. Нешто као Милош Обреновић или Милан Недић, итд. ;)

mislis sad ce tek da krene zlatno doba zaduzivanja? ovo zaduzivanje do sada je bilo na lepe oci
Није никакав проблем у задуживању, колико западних и источних земаља је задужено од С.А.Д. до Јапана, па им иде добро ... проблем је ако то поједе корупција.

Замисли да имаш велику корпорацију у Србији и да ти банка нуди кредит од 3%,а ти те паре можеш да уложиш у нешто и да зарадиш 4%. Па ко би се одрекао тог 1 процента. У том случају новац ти је јефтин и паметно је задужити се.

Ne moraš da budeš pod njihovom kontrolom da bi to imao.

Je ti znaš da je Portoriko američka teritorija?

Pogledajte prilog 1620613
Je л си то нашао неки гето у Порторику, па сада ваљаш причу како је цео Порторико у том смећу картон ситија ?

Порторико има БДП по глави становника 37100 долара, налази се на 27. месту, испред Кипра, Тајвана, Ј.Кореје, Шпаније итд.
Сан Хуан има просечну плату која је скоро два и по пута већа од београдске.

Могу и ја да мрзим и да подлежем емоцијама, али нема потребе да лажемо једни друге. Јесте то америчка колонија, али за разлику од неких других колонија, они имају врло добар стандард.

Немци мрзе Ватикан... Они су укинули папу цео средњи век у Европи...

Природни су нам савезници, пошто би и ми врло радо језуите традиционално качили о букву
Просечан Srbin мисли да су Немци фанатични католици, а не да су подељени на католике и протестанте.

Back