Zašto veliki broj forumaša želi da preda Srbiju u ruke zapada?

tvoji postovi su najcistija promocija debilizma jer nijednu stvar ne umes da fiksiras argumentom vec klinackom demagogijom deteta od 6 i po godina.

a to vise ne prolazi ni kod srpske dece srecom, a ne prolazi od onog dana kad su sve radikalne maske lazi pale ko opsena zabluda i nestala je ljudima koprena oko ociju da je av neki vajni patriota.
Нећу ништа више рећи:

1727794421481.jpeg

;)

jel bi vise volo da si dobar coek ko dule sto je, il skot napr. ko mistik i ja sto smo :lol:
ma nije meni stalo da sudim ko je kakav, ja samo hocu da vidim kako djuka zna da smo duzni 4 milijarde, pa kao fol aljek presudjuje samo 1 milijardu rio tintu, ako oni nemaju racune ni za 100 miliona? neko nekoga ovde misli da opljacka, izgleda sns kartel zabidzio srbe da zaduzi, a sebi i ortacima iz rt da strpa te milijarde u dzepove

ma nije meni stalo da sudim ko je kakav, ja samo hocu da vidim kako djuka zna da smo duzni 4 milijarde, pa kao fol aljek presudjuje samo 1 milijardu rio tintu, ako oni nemaju racune ni za 100 miliona? neko nekoga ovde misli da opljacka, izgleda sns kartel zabidzio srbe da zaduzi, a sebi i ortacima iz rt da strpa te milijarde u dzepove
sace dule to da ti obajsni, samo da uzme abakus :hahaha:

Нећу ништа више рећи:

Pogledajte prilog 1618977

;)
rekoh ja...kad si mulac mozes fingirane excel tabele sa fingiranih i konstantno pokradenih izbora sto je jedino sto su usavrsili za ovo vreme da postavljas do sutra, a koji nista ne znace :lol:

tako imao i causesku 100 posto...pa kad je usto jedno jutro zacudio se koji su bre to ljudi sto ga apse i zasto ***** li mu oca kad je moja rumunija lepa podamnom ko bunar :hahaha:

sace dule to da ti obajsni, samo da uzme abakus :hahaha:
zaista cete biti kolonija, te pare ce morati da se isplacuju posle, a ako nemate, istrebice vas

debela zoka kaze nista nismo duzni rt, i odjednom aljek zna za neku milijardu, djuka bizon ide na 4 milijarde - ja ocekujem da policija hapsi LOPINE, 'de su bre racuni za te silne novce, ste normalni? ko ce to da sve plati, i kome placa srbija ako nista nije duzna rio tintu? pa kako je srbija duzna, ako je cana litijumu pala? oni neka bankrotiraju, sami su pali sami su se ubili isto i u australiji, sta srbija ima sa tim sto oni ne mogu da zarade te silne milijarde kako su planirali?

zasto srbija da placa njihov planirani profit da je litijum ostao 5x skuplji? sta su potrosili dajte racune i to je to, nista preko toga, neka uzmu 100 miliona i MARS IZ SRBIJE!

Poslednja izmena od moderatora:
rekoh ja...kad si mulac mozes fingirane excel tabele sa fingiranih i konstantno pokradenih izbora sto je jedino sto su usavrsili za ovo vreme da postavljas do sutra, a koji nista ne znace :lol:

takoimao i causeskku 100 posto...pa kad je usto zacudio se koji su to ljudi sto ga apse.
Млатиш.

zaista cete biti kolonija, te pare ce morati da se isplacuju posle, a ako nemate, istrebice vas

debela zoka kaze nista nismo duzni rt, i odjednom aljek zna za neku milijardu, djuka bizon ide na 4 milijarde - ja ocekujem da policija hapsi LOPINE, 'de su bre racuni za te silne novce, ste normalni? ko ce to da sve plati, i kome placa srbija ako nista nije duzna rio tintu?
brate ja nisam, niti cu biti kolonija...bio tamo des ti, u ny i la i prosao usa od istoka do zapada i obratno i mogu uvek opet ako mi se nadigne.

debela zoka kaze nista nismo duzni rt, i odjednom aljek zna za neku milijardu, djuka bizon ide na 4 milijarde - ja ocekujem da policija hapsi LOPINE, 'de su bre racuni za te silne novce, ste normalni? ko ce to da sve plati, i kome placa srbija ako nista nije duzna rio tintu? pa kako je srbija duzna, ako je cana litijumu pala? oni neka bankrotiraju, sami su pali sami su se ubili isto i u australiji, sta srbija ima sa tim sto oni ne mogu da zarade te silne milijarde kako su planirali?

zasto srbija da placa njihov planirani profit da je litijum ostao 5x skuplji? sta su potrosili dajte racune i to je to, nista preko toga, neka uzmu 100 miliona i MARS IZ SRBIJE!
naucio covek kako se maznjava lova, sto je veca frka oko necega vece su pare u igri... njemu je u interesu da se nafuklja cena i onda ce reci narodu ko broz studentima 1968...vi ste u pravu, mi hocemo bre zelenu srbiju mrs napolje rio tinto :rotf: i kobajagi im isplati pet a ustavri da im jednu, a oni banda uzmu cetri i naplate ovo zabavanje mase dve godine. a onda ce dule i ekipa da ispolivaju ceo forum kaki je av patriota i kako cuva nasu srbijicu...zica bale i to ona na 400 i kusur hz samo im oscilira kad mu se pojavi cvikeras na c/b cajavcu :lol:

al za to im treba skinuti kapu jer su naucili veliki drp kako se radi za sta su zuti bili glupi ko q.

Не, он је дошао вољом Србског Народа коме је било доста досманлијске издаје и издајника!
Како показује статистика, и данас је Воља Срба иста као пре пар година!

Намазани Трамп му је подметнуо други папир, на који он није пристао, што се да видети и на камерама.
аш човек је поштен, частан, није навикао на преваре америчких каубоја.
Eh Dule jos nisi uvideo kakav je to glumac.

Да, врло је честит човек и врло лако може бити жртва превараната.

Не, дошао је већинском вољом народа који је убедљиво гласао за њега на свим досадашњим изборима.
А како показују статистике, и даље ужива поверење већине .
Nema casti u politici, to su sve qurvari samo je razlika u kvalitetu i kvantitetu.

Prosto - mi smo u Evropi, a ne u Rusiji. Taj telefon ili lap na kom kucate je izmišljen ... gde? A internet? Auto u koji ćete sesti kad izađete napolje? Zapravo skoro sve što vas okružuje.
U Rusiji nije izmišljeno ništa. Da li to znači su Rusi manje inteligentni? Ne! Problem je u tome što se tamo inteligencija doživljava kao opasnost, a na Zapadu kao blagodet. Zato se u Rusiji sputava, a na Zapadu podstiče. Tako je bilo i pre 100 ili 300 godina, a i sad je. Svakako se po tom pitanju dugo neće ništa bitno promeniti.
Srbiji je mesto među boljima. Naravno ako volite Srbiju. Ako više volite Rusiju onda je najbolje da odete tamo.
Izmislio je zapad, pa Ameri do skora nisu znali da naprave raketne motore, nego su kupovali od Rusa :hahaha:

Zato sto cuju svasta od roditelja, medija,drustva a imaju kompleks zapada jer ne znaju prave stvari o Srbima i logicno u nedostatku pravih znanja i informacija zelis tudje vodjstvo.A ne znaju tajne svog naroda jer su im Tito i titoisti nabijali kompleks nize vrijednosti jer su Srbi i sto su manje Srbi vise su civilizacija.Cak ne znaju nista i o stvarima koje mrze ne razumiju da su Srbi i civilizacija i demokratija.I da nije isto drzava sa demokratskim uredjenjem i demokratski narod.Brazil je npr 100 puta veca demokratija od danasnje Amerike itd,ne razumiju.Takodje ni roditelji od malena ih nisu vodili na izlete i pik nikove po svim planinama i prirodnim ljepotama gdje zive Srbi.Oni su depresivni i demotivisani da budu Srbi.Nisi mogao pod Titom film da pogledas gdje se Srbi ne pokazu kao prosti, primitivni pojednici pijanjce ili divljaci.Titoisti su kod Srba stvorili kompleks nize vrijednosti a kada ne znas ko si i sta si a ono sto ti serviraju da si je skart i kic kao dio antisrpske propagande onda logicno da hoces da budes francuz,njemac,jamajcanin,kinez itd

Nemaju pojma jer su Srbi uvijek bili demokratski narod ali oni gledaju samo birokratiju koja razvijala se na Evropskom nivou ali nije narod bio demoktatski zato sto vlast odluci da uvede demokratske zakone.Zato ako im neko kaze npr Srbi su uz Brazilce najedmokratskiji narod na svijetu oni se smiju jer su im u glavi institucije

Ne razumiju kao prvo duhovne komponente svog naroda.Srbima totalitarnu svijest je pokusao da nametne Tito a shvatio je da su toj svijesti mnogo lakse prijemcivi Muslimani i Hrvati nego Srbi.Titoisti su govorili ako Srbi ne prihvate komunizam naselice Kineze,dobro nisu naselili Kineze ali jesu Antisrbe Balkana 1940 ih doveli u Bg

Lenjin je govorio boljsevizacija Balkana se moze izvrsiti samo ako se slomi kicma srpskom narodu.Srbi su spoentan i demokratski narod koji ne podnosi diktaturu i to znao je Lenjin dobro

Poslednja izmena:

Back