Zašto veliki broj forumaša želi da preda Srbiju u ruke zapada?

Формално се доносе одлуке консензусом, али у пракси сви морају да уводе санкције Русији, слагали се или не са таквом политиком.
А ако се не "усагласиш", звекну ти санкције. Демократски, неауторитарно, ћак штавише... Што рече Кристина у "Маратонцима": "Срем вам се у тон филм!":maramica:

Не мислим да он то ради са намјером, више је у питању острашћеност, па услијед тога не бира ријечи.
ovaj bot sam priznaje da etiketira ljude, i ti mu ides niz dlaku, a za tetku sta znam jel rece da radi u opstini, znaci, nebitno za diskusiju, ali sam ju je pomenuo... i sad on moze da etiketira ljude i to je u redu?
Кад ти можеш да лажеш и етикетираш моју тетку, што не бих ја могао да етикетирам тебе?? Шта си ти, форумска ,,света крава", да не сме нико ништа да ти каже? :lol:
:dash:to je vas posao sns botova da etiketirate ljude koji nisu i nece u sns, a koji jesu da od njih pravite idole, tipicna sekta cije oblicje uzimate da prikrijete lopovluk i stetocinstvo naciji i drzavi, od veleizdaje do kredita: recimo, mozda smo duzni 1 miljardu, mozda 4 rio tintu, kako kaze djuka, a mozda ni 1, kako kaze zoka mihajlovic, - aljek bi tu jednu da podeli sa rio tintom, srbi da je plate, a sns da je mazne, bar pola, narodu 2 jaja, palacinke, pasteta od 37 dinara, a vi LOPINE DA SE NAKRADETE MAKSIMALNO, nema za prosvetu, nema za zdravstvo, ali se licituje koliko treba rio tintu da se plati milijardi, onako ofrlje, sta je par milijardi vise manje, samo narodu ta dva jaja guraj pod nos

Poslednja izmena:
botujes za aljeka siftara, koji je umislio da je tito-marsal-komandant, i sad ja mrzim srbe dok nas on izdajnik kida i pljacka? poltron muslijev da mi kaze da ja nekog mrzim, i to srbe, samog sebe, autosovinista da sam mozda? patoloski lazes i izmisljas

sns kriminalna hobotnica nam drzi cas iz morala, pa skoro si se hvalio kako si nas prevario sa milicom lazljiviciom, sa nestorom itd

ja nikad nista nisam protiv njih rekao, ti lazes

kako mi da znamo da aljek u autobusima kada dovozi glasace IZBOSNE da oni nisu muslimani i ustase drzavljani bejha? mozda su majke srebrenice kojima je platio onomad, pa da mu se oduze sada glasanjem u srbiji? kako da znamo?

pljujes svakoga za koga je jasno da nikada nece glasati i nije za SNS - eto to si ti, kao sektas koja svima drugima preti paklom, kao vi ste boziji, kao ove cro - izabranici, a mi svi ostali smo djavolji, to je sva vasa retorika sektaska, sa kojom samo maskirate vas lopovluk - apsana je jedini lek za vas, a sns sekti zabrana rada
Јасно си се показао,сви су те провалили. Шириш смутњу и мржњу Срба према Србима само зато јер не можеш да се одупреш политичкој острашћености која те заслепила.

Јасно си се показао,сви су те провалили. Шириш смутњу и мржњу Срба према Србима само зато јер не можеш да се одупреш политичкој острашћености која те заслепила.
ceo forum zna da si sns bot, i vide svi koji si demagog u pokusaju, npr, najskorije tvoje preseravanje: :rotf:
А Демократска Народна Република Кореја, како јој само име каже, је Оаза Демократије у том делу света!
kako muljas i sektaris.. okey mene je provalio koslav, po tebi, samo ti ne znas nasu raniju diskusiju, pa zato tako mislis

da se diskutant hvali etiketiranjem drugih, to moze samo sns bot dule :mrgreen: :thumbdown:
dule, nista licno, znas i sam

jel dule, pa kome predaje alek srbiju ako ne zapadu? vis da stalno ide samo na zapad i njima sve daje, potpisuje, obecava, rusiju ne sme vise ni na karti da vidi jer dobija osip, a kao rusija mu bila velika ljubav :lol:

jadni vi alekovi botovi kad se okrecete ko cigre kako vetar dune...

ceo forum zna da si sns bot, i vide svi koji si demagog u pokusaju, kako muljas i sektaris.. okey mene je provalio koslav, po tebi, samo ti ne znas nasu raniju diskusiju, pa zato tako mislis

da se diskutant hvali etiketiranjem drugih, to moze samo sns bot dule :mrgreen: :thumbdown:
da bi ista bilo licno, moras da razgovaras sa licnoscu.

jel dule, pa kome predaje alek srbiju ako ne zapadu? vis da stalno ide samo na zapad i njima sve daje, potpisuje, obecava, rusiju ne sme vise ni na karti da vidi jer dobija osip, a kao rusija mu bila velika ljubav :lol:

jadni vi alekovi botovi kad se okrecete ko cigre kako vetar dune...
juce navijao za muslimane, sad video iran savio nos, i kao nije navijao,. znaci slaze da ne trepne, zalepi etikutu nekome, i jos se hvali kao samo mu vraca milo za drago... ja ne mislim da je on los, samo kazem: VIDI BRE STA SNSEKTA NAPRAVI OD CO'EKA - imas potencijala da budes covek, a zavrsis u aljekovoj gujici, greota

ceo forum zna da si sns bot
Да, под условом да си ти ,,цео форум". :D
kako muljas i sektaris.. okey mene je provalio koslav, po tebi, samo ti ne znas nasu raniju diskusiju, pa zato tako mislis

Не млати.

juce navijao za muslimane, sad video iran savio nos, i kao nije navijao,. znaci slaze da ne trepne, zalepi etikutu nekome, i jos se hvali kao samo mu vraca milo za drago... ja ne mislim da je on los, samo kazem: VIDI BRE STA SNSEKTA NAPRAVI OD CO'EKA
da je ista valjalo, ne bi se do sns-a dovaljalo

stara srpska narodna

da je ista valjalo, ne bi se do sns-a dovaljalo

stara srpska narodna
ja misim da je dobar co'ek nego ga iskvarise ovi zlikovci
ej ne znaju za dosta, mi pricamo o milijardama za rio tinto, oni muljaju nameracili su se bas da ih maznu, a recimo da je srbija duzna par stotina miliona rio tintu za sta imaju racune... odakle bre djuki bizonu da je srbija njima duzna 4 milijarde, kako zasto? da zaduze srbe, a sebi strpaju te milijarde u dzepove istale se sa rt recimo 50:50%, eto, pa shvatite

Poslednja izmena:
i sad realno ko je u sns a da je lik neki bas ono prepametan u 3pm.....sve olinjale fuqse i priproste budaletine bez skole, il u najbolju ruku sa magatrenda il uniona...niko bre nece sa idiotima da jede leba i spava narusavajuci svoju prof. reputaciju bez obzira na pare koje mu se nude...samo i jedini sljam i to najgori.

a posle svega sta smo videli kako rade na unistavanju srbije...taj sljam koji im se sad nakacinje eee ti su najgori. jer samo sljam moze da aminuje devastiranje morala, istorije, etnografije i kulturologije.

jel bi vise volo da si dobar coek ko dule sto je, il skot napr. ko mistik i ja sto smo :lol:

za dobre ima izreka, lezi lebe da te y....

i sad realno ko je u sns a da je lik neki bas ono prepametan u 3pm..sve olinjale fuqse i priproste budaletine bez skole il u najbolju ruku sa magatrenda il unioan...niko bre nece sa iditima da narusava svoju prof reputaciju bez obzira na pare koje mu se nude...samo sljalm najgori.
Ови твоји коментари су више за тему ,,ко шири мржњу" јер су прави пример ширења мржње.

Ови твоји коментари су више за тему ,,ко шири мржњу" јер су прави пример ширења мржње.
za tebe je mrznja sve sto ljudima otvara oci kakvi ste.

a ko siri mrznju videli smo jos od 2012... bogme i pre, jos za vreme rata...kad je vrhovnom ideoloski tata bolesnik iz ludnice, ni taj pulen ne moze biti bolji.

Не, мржња је ово што ти пишеш.
tvoji postovi su najcistija promocija debilizma jer nijednu stvar ne umes da fiksiras argumentom vec klinackom demagogijom deteta od 6 i po godina.

a to vise ne prolazi ni kod srpske dece srecom, a ne prolazi od onog dana kad su sve radikalne maske lazi pale ko opsena zabluda i nestala je ljudima koprena oko ociju da je av neki vajni patriota.

Back