Metronomy
Buduća legenda
- Poruka
- 46.016
Kuc, kuc....ima li Srba u Montenegru ili su svi postali crnogorci?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Човек је шешељев ђак, али има шешко и боље.Мудри Драгослав није никога силовао. Тако да уоште не разумем какве везе твој саборац силоватељ има са тим?
А ако се не "усагласиш", звекну ти санкције. Демократски, неауторитарно, ћак штавише... Што рече Кристина у "Маратонцима": "Срем вам се у тон филм!"Формално се доносе одлуке консензусом, али у пракси сви морају да уводе санкције Русији, слагали се или не са таквом политиком.
ovaj bot sam priznaje da etiketira ljude, i ti mu ides niz dlaku, a za tetku sta znam jel rece da radi u opstini, znaci, nebitno za diskusiju, ali sam ju je pomenuo... i sad on moze da etiketira ljude i to je u redu?Не мислим да он то ради са намјером, више је у питању острашћеност, па услијед тога не бира ријечи.
to je vas posao sns botova da etiketirate ljude koji nisu i nece u sns, a koji jesu da od njih pravite idole, tipicna sekta cije oblicje uzimate da prikrijete lopovluk i stetocinstvo naciji i drzavi, od veleizdaje do kredita: recimo, mozda smo duzni 1 miljardu, mozda 4 rio tintu, kako kaze djuka, a mozda ni 1, kako kaze zoka mihajlovic, - aljek bi tu jednu da podeli sa rio tintom, srbi da je plate, a sns da je mazne, bar pola, narodu 2 jaja, palacinke, pasteta od 37 dinara, a vi LOPINE DA SE NAKRADETE MAKSIMALNO, nema za prosvetu, nema za zdravstvo, ali se licituje koliko treba rio tintu da se plati milijardi, onako ofrlje, sta je par milijardi vise manje, samo narodu ta dva jaja guraj pod nosКад ти можеш да лажеш и етикетираш моју тетку, што не бих ја могао да етикетирам тебе?? Шта си ти, форумска ,,света крава", да не сме нико ништа да ти каже?
botujes za aljeka siftara, koji je umislio da je tito-marsal-komandant, i sad ja mrzim srbe dok nas on izdajnik kida i pljacka? poltron muslijev da mi kaze da ja nekog mrzim, i to srbe, samog sebe, autosovinista da sam mozda? patoloski lazes i izmisljas
sns kriminalna hobotnica nam drzi cas iz morala, pa skoro si se hvalio kako si nas prevario sa milicom lazljiviciom, sa nestorom itd
ja nikad nista nisam protiv njih rekao, ti lazes
kako mi da znamo da aljek u autobusima kada dovozi glasace IZBOSNE da oni nisu muslimani i ustase drzavljani bejha? mozda su majke srebrenice kojima je platio onomad, pa da mu se oduze sada glasanjem u srbiji? kako da znamo?
Јасно си се показао,сви су те провалили. Шириш смутњу и мржњу Срба према Србима само зато јер не можеш да се одупреш политичкој острашћености која те заслепила.pljujes svakoga za koga je jasno da nikada nece glasati i nije za SNS - eto to si ti, kao sektas koja svima drugima preti paklom, kao vi ste boziji, kao ove cro - izabranici, a mi svi ostali smo djavolji, to je sva vasa retorika sektaska, sa kojom samo maskirate vas lopovluk - apsana je jedini lek za vas, a sns sekti zabrana rada
ceo forum zna da si sns bot, i vide svi koji si demagog u pokusaju, npr, najskorije tvoje preseravanje:Јасно си се показао,сви су те провалили. Шириш смутњу и мржњу Срба према Србима само зато јер не можеш да се одупреш политичкој острашћености која те заслепила.
kako muljas i sektaris.. okey mene je provalio koslav, po tebi, samo ti ne znas nasu raniju diskusiju, pa zato tako mislisА Демократска Народна Република Кореја, како јој само име каже, је Оаза Демократије у том делу света!
jel dule, pa kome predaje alek srbiju ako ne zapadu? vis da stalno ide samo na zapad i njima sve daje, potpisuje, obecava, rusiju ne sme vise ni na karti da vidi jer dobija osip, a kao rusija mu bila velika ljubavЈасно си се показао,сви су те провалили. Шириш смутњу и мржњу Срба према Србима само зато јер не можеш да се одупреш политичкој острашћености која те заслепила.
da bi ista bilo licno, moras da razgovaras sa licnoscu.ceo forum zna da si sns bot, i vide svi koji si demagog u pokusaju, kako muljas i sektaris.. okey mene je provalio koslav, po tebi, samo ti ne znas nasu raniju diskusiju, pa zato tako mislis
da se diskutant hvali etiketiranjem drugih, to moze samo sns bot dule
dule, nista licno, znas i sam
Није. Мудри Драгослав је одвојено од Шешеља деловао деведесетих.Човек је шешељев ђак, али има шешко и боље.
Не предаје је никоме. Јача је и брани!jel dule, pa kome predaje alek srbiju ako ne zapadu?
juce navijao za muslimane, sad video iran savio nos, i kao nije navijao,. znaci slaze da ne trepne, zalepi etikutu nekome, i jos se hvali kao samo mu vraca milo za drago... ja ne mislim da je on los, samo kazem: VIDI BRE STA SNSEKTA NAPRAVI OD CO'EKA - imas potencijala da budes covek, a zavrsis u aljekovoj gujici, greotajel dule, pa kome predaje alek srbiju ako ne zapadu? vis da stalno ide samo na zapad i njima sve daje, potpisuje, obecava, rusiju ne sme vise ni na karti da vidi jer dobija osip, a kao rusija mu bila velika ljubav
jadni vi alekovi botovi kad se okrecete ko cigre kako vetar dune...
Да, под условом да си ти ,,цео форум".ceo forum zna da si sns bot
Не млати.kako muljas i sektaris.. okey mene je provalio koslav, po tebi, samo ti ne znas nasu raniju diskusiju, pa zato tako mislis
da se diskutant hvali etiketiranjem drugih, to moze samo sns bot dule
dule, nista licno, znas i sam
da je ista valjalo, ne bi se do sns-a dovaljalojuce navijao za muslimane, sad video iran savio nos, i kao nije navijao,. znaci slaze da ne trepne, zalepi etikutu nekome, i jos se hvali kao samo mu vraca milo za drago... ja ne mislim da je on los, samo kazem: VIDI BRE STA SNSEKTA NAPRAVI OD CO'EKA
kako bre branis nesto a sedis sa turskim pasom za istim astalomНе предаје је никоме. Јача је и брани!
ja misim da je dobar co'ek nego ga iskvarise ovi zlikovcida je ista valjalo, ne bi se do sns-a dovaljalo
stara srpska narodna
jel bi vise volo da si dobar coek ko dule sto je, il skot napr. ko mistik i ja sto smoja misim da je dobar co'ek nego ga iskvarise ovi zlikovci
Као Милош Обреновић, кога је народ с правом назвао Милош Велики!kako bre branis nesto a sedis sa turskim pasom za istim astalom
jel bi vise volo da si dobar coek ko dule sto je, il skot napr. ko mistik i ja sto smo
za dobre ima izreka, lezi lebe da te y....
Ови твоји коментари су више за тему ,,ко шири мржњу" јер су прави пример ширења мржње.i sad realno ko je u sns a da je lik neki bas ono prepametan u 3pm..sve olinjale fuqse i priproste budaletine bez skole il u najbolju ruku sa magatrenda il unioan...niko bre nece sa iditima da narusava svoju prof reputaciju bez obzira na pare koje mu se nude...samo sljalm najgori.
za tebe je mrznja sve sto ljudima otvara oci kakvi ste.Ови твоји коментари су више за тему ,,ко шири мржњу" јер су прави пример ширења мржње.
Не, мржња је ово што ти пишеш.za tebe je mrznja sve sto ljudima otvara oci kakvi ste.
tvoji postovi su najcistija promocija debilizma jer nijednu stvar ne umes da fiksiras argumentom vec klinackom demagogijom deteta od 6 i po godina.Не, мржња је ово што ти пишеш.