- Poruka
- 77.507
Zašto veliki broj forumaša želi da preda Srbiju u ruke zapada?
Jer, ulazak u EU i NATO to jeste.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ne mislim tako. Cak veoma mali broj ljudi je za ulazak u NATO, a otprilike pola pola forumasa je za istok - zapad u smislu BRIKS ili EU.ja gde god se okrenem vidim samo njih (zagovarače zapada)
Nisam sigurna da je to tako!Zašto veliki broj forumaša želi da preda Srbiju u ruke zapada?
Možda su najglasniji?Ti koji prizeljkuju u glavnom ne zive u Srbiji ili je mali broj.
Ne. Ja mislim da je dobro da se pod okriljem ulaska u EU neke stvari urede u zemlji.Kao da je ona sad samostalna i svoja pa tek treba nekom da se preda. Kome sad pripada? Nikome? Eliti? SNSu?
Drugo, Srbija zvanično ima status zemlje kandidata za EU. Znači, iako vlasti ništa ne rade da budemo u EU jer ne zatvaraju poglavlja niti nova otvaraju, mi smo već zaručeni što se kaže, i ako želimo biti nigde i svoji potrebno je zvanično povući kandidaturu i vratiti pare.
S obzirom da se u sns Srbiji nista nece urediti, nece biti ni ulaska u EU. Za pocetak pravosudje.Ne. Ja mislim da je dobro da se pod okriljem ulaska u EU neke stvari urede u zemlji.
Ali ih u glavnom ne ispunjava. Ono sto ispunjava je od perifernog znacaja ili je bas ta perifernost od veceg znacaja za EU od vaznijih unutrasnjih problema.Mislim da naši ljudi nisu dovoljno informisani
Država Srbija je potpisala Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju. Taj sporazum su ratifikovale sve zemlje EU i 2013 god Srbija zvanično postaje Pridruženi član EU .
Kao pridruženi član ima određene obaveze i prava
Ja sam skoro na nekoj temi stavila link. Od 35 poglavlja samo su 2 zatvorena.Ali ih u glavnom ne ispunjava. Ono sto ispunjava je od perifernog znacaja ili je bas ta perifernost od veceg znacaja za EU od vaznijih unutrasnjih problema.
Zašto veliki broj forumaša želi da preda Srbiju u ruke zapada?
Jer su drugosrbijanci, dokoni i iz kruga dvojke...pravi Srbi iz Crne Trave nikada.Zašto veliki broj forumaša želi da preda Srbiju u ruke zapada?
Ne kenyaj, ' lebati.E, sad, SNS bagra voli da svaki napad na njih predstavi kao napad na Srbiju, srpski narod i izdaju Srbije, odnosno predaju "zlom zapadu".
Događaji, putovanja naučnika i noć istraživača je neverovatan doprinos Srpskoj nauci i i istraživanju. Gde bi Nikoli Tesli bio kraj da je imao ovako fundamentalno finansiranje.Ja sam skoro na nekoj temi stavila link. Od 35 poglavlja samo su 2 zatvorena.
Jedno od njih je nauka i istraživanje i u toj oblasti kao da smo deo EU. Evropska komisija finansira svakakve projekte kojih smo mi deo, evo sad je u petak bila i Noć istraživača, isto finansirana od EK. Događaji, putovanja naučnika, mislim sve je to crkavica kad je osnovna plata mala, ali opet... Ne bismo imali nikakvu saradnju i love da putujemo i boravimo u stranim naučnim institutima da nema para od EU.
Ne kenyaj, ' lebati.
Žalosno bi bilo kada bi svaki Srbin bio kao ti.