Zašto većinu žena odbijaju „fini momci“

12. „Zaštita“ prelazi u kontrolu

„Mislim da ne bi trebalo da to nosiš napolje“ ili „Ne verujem tom tvom prijatelju“ može zvučati kao zabrinutost, ali skini ambalažu dobrog momka i to je posedovanje lepo uređeno.
Чим они постављају услове, значи да нису неки удовољавачи, а она се изгледа жали, не на удовољаваче, него на лажне удовољаваче.

Naravno da ih odbijaju jer vide da tu nema leba (ne mogu da pobede/prevaspitaju ga).
A mlakonje je lako srediti, nema čari.

U zaključku, najbolji su oni koji se koprcaju, ali bezuspešno :)
Dobro da, balans između karakterne čvrstine, spremnosti da se upustiš u push/pull dinamiku i šmekerski podneseš 'poraz'.

To važi samo u načelu, većina brakova se raspadne u prvoj trećini i onda se sve dešava na autopilotu. Jedna užasno dosadna i iscrpljujuća priča, i za muškarce i za žene.

Sve je vrlo prosto.

Ti tzv fini momci šta podrazumevate pod tim?
Ako je taj neko fin a nesposoban ta finoća ništa ne znači.
Opet, ako je fin u smilu finih manira, a ume da bude "manijak" u krevetu to je poželjna kombinacija.
Lično volim kada neko ima fine manire, kada se fino ponaša, ali još više da ima karakter. Lepo je videti da neko ima karakter, integritet. Mentalno stabilan, strpljiv, ima neku svoju agendu, ume da se brine, iskusan, nije ga lako pokolebati, ume da bude dominantan.

Nego je često problem što mnogi nesposobni i smušeni dobijaju opis finih, a fino bez kičme ne znači baš ništa.
Lepo pakovanje bez sadržaja niko posebno ne ceni.

Generalno ljudi uopšte ne treba previše da brinu šta drugi vole nego da malo porade na sebi. Ovo važi za oba pola. Zašto bi bilo koja osoba folirala bilo šta da bi se svidela nekome? Koja je poenta toga i kako se može imati bilo kakav odnos zasnovan na tome. Dok sam izlazio ič me nije briga bilo šta na primer žene vole niti sam taktizirao oko muvanja. Ko brine o tudjem mišljenju i prilagodjava se kao neki plastelin na kraju nema svoje mišljenje i stav. U tom moru samoprozvanih "finih" muškaraca i žena po pravilu nema ničeg finog. To su samo bezgranične igre i manipulacije.

Uvod u članak lepo sumira:
Znate taj tip. On otvara svaka vrata, slaže se sa svim što kažete i tretira vas kao neku krhku porcelansku lutku koja bi mogla da se razbije ako previše diše. I nekako, nekako, osećate se manje privlačno prema njemu sa svakim danom koji prolazi.
Žene se zbog ovoga etiketiraju kao zbunjujuće. „Šta misliš pod tim da ne želiš momka koji te obožava?“ Ali istina? Postoji ogromna razlika između toga da budeš ljubazan i da budeš „fini momak“. Jedno se oseća stvarno. Drugo se oseća kao da izlaziš sa nekim ko nastupa pred nevidljivom publikom, nadajući se da ćeš deliti zlatne zvezdice za osnovno ljudsko ponašanje. Evo zašto žene apsolutno preziru takve momke.

Zato dečaci, pamet u glavu :)
Misliš li Mito da je to razlog što ne privodiš

Back