Zašto vam je bitno prethodno seksualno iskustvo partnera?

Znam da ima slicnih tema, ali ovde bih voleo da mi odgovore prvenstveno oni koji vece seksualno iskustvo svog sadasnjeg ili potencijalnog partnera, vide kao nesto negativno.

Zasto bi to bilo negativno?

Sta je PRAVI razlog?
Broj partnera ne znaci vece seksualno iskustvo :)
Ima osoba koje su spremne da eksperimentiraju u seksu, ima onih koji kazu sta zele da im partner radi, i ima onih (zene) koje leze na ledjima , rasire noge , i primaju ga

nemam sad vremena da citam temu ;), ali meni je bitno da ima seksualna isksutva da bismo bili slični. Ne kažem da ga sad ja nešto imam na pretek, ali kao i u svakoj vrsti iskustva, dobro je kada ga neko ima, da bismo izbegli glupave razgovore i odnose. Jednostavno, ljudi koji imaju iskustva se lako sporazumevaju, ne mora nešto da se priča, i znaju šta žele/hoće.

Znam da ima slicnih tema, ali ovde bih voleo da mi odgovore prvenstveno oni koji vece seksualno iskustvo svog sadasnjeg ili potencijalnog partnera, vide kao nesto negativno.

Sta je PRAVI razlog?
Po mom mišljenju je negativno jer se takva osoba ne posvećuje partneru i vidi ga samo kao nekakav akseseoar.
To dakle nisu ljudi koji matori sa bračnim partnerom na verandi gledaju zalazak sunca i piju čaj već su ljudi koji bi da luduju i provode se.
Neretko će reći da vole život i uživaju u njemu što više. Po psihologiji ta preterana želja za životom i uživanjem u životu i provodu je samo strah od smrti i starenja.
Znači samo po sebi no big deal, ali implicira nešto drugo.
E to nešto drugo meni ne odgovara već miran, fin, tih i povučen život.

Sta je PRAVI razlog?
normalnog nije bitno sta i ko je bio pre njega, vec posle njega da ne bude dok je on tu...

za sex seme to nije bitno, jedna recka u nizu

ako je radoprimaljka radoje.baljka... takva nikom nije pozitiva. ocimo p.icko pacenicima koji gledaju da obrnu i cao. za nesto ozbiljnije no possible...

osim ako se ne rotira 360 %

Nikada,ali baš nikada nisam pitao niti me je interesovalo koliko je žena sa kojom sam imala partnera.Mislim da su to nepotrebne informacije a oni koje to interesuje da su slabog karaktera i lošeg samopouzdanja.
pa normaln oda te ne zanima, ebo bi i cetnika sa bradom da prostis...

u stavri tu si da kreses ne da pitas...

od tebe ocekivan odgovor

I sad ono Badji je bitno da mu zenska ne meri sa bivsima da ne bi slucajno bila navucena na dobar *****, bolje neku nevinu da nema pojma sta je uslo u nju. Prvi i poslednji, kazes joj u penziji: ha prc, zahebo sam te.
bolji kur, igra ulogu jel? sve je u tome?

pa veliki broj se niej udao za kurcolomce...

ok sad ces ti reci nisu jer je bio siromah ili siromasniji od onih koje su izabrale... te proklete udavacice! :hahaha1:

Back